Glutenvrije tosti mosterd kipfilet

Ik ben dol op tosti’s en dan niet alleen de standaard variant: ham & kaas. Op een tosti kun je eigenlijk van alles doen. Maak kennis met de glutenvrije tosti mosterd kipfilet.

Een tosti is ideaal om je oude glutenvrij brood toch te kunnen eten. Heb je dus nog een paar droge sneeën in huis, maak dan eens deze tosti.

Ingrediënten

  • Vier (oude) sneetjes glutenvrij wit brood
  • Mosterd (ik gebruik Franse vanwege de zachte romige smaak, maar een andere soort kan ook)
  • Twee plakjes kipfilet
  • Gesnipperd uitje
  • Plakjes kaas

IMG_6501Smeer op twee van de vier sneetjes een laag (Franse) mosterd en strooi daar een deel van het gesnipperde uitje overheen.

IMG_6502Leg daar overheen de kipfilet.

IMG_6503En dan de kaas. Doe de andere twee sneetjes bovenop de net belegde broodjes en leg ze in het opgewarmde tosti-apparaat.

IMG_6504Haal de tosti’s na zo’n vier a vijf minuten als ie goudbruin is en het kaas gesmolten is uit het ijzer.

IMG_6505Snij de twee tosti’s schuin doormidden en smullen maar.

Ook leuk om te lezen

3 Comments

  1. Ha Harmke,

    Ik heb jouw site pas 2 dagen geleden ontdekt. En vandaag deze tosti gemaakt. Jeetje wat heb ik zitten smullen. Deze is voor herhaling vatbaar! Dank je wel dat je deze wilde delen.
    Groetjes, Astrid

  2. Pingback: Eetdagboek: September 2014 | MissGlutenvrij.nl

Geef een reactie