Tag: 10 t/m 1

enjoy_the_little-88817

Ik ben weer een leuke tag tegen gekomen met vragen die ik graag voor jullie beantwoord. Bij de eerste vraag beantwoord ik tien dingen, bij de tweede negen tot ik bij de laatste vraag nog maar één ding hoef te noemen. Lees verder en je weet weer wat meer over Miss Glutenvrij.

10 dingen over mij;

Ik ben geboren op oudjaarsdag 31 december 1988. | Ik heb groene ogen. | Mijn haarkleur is peper en zout; ik laat er elke drie maanden highlights in zetten. | Ik werk bij burgerzaken.| Ik heb alle agenda’s sinds de tweede klas van de middelbare school bewaard. | Ik houd mijn buik in op foto’s. | Ik ga niet slapen zonder make-up van mij gezicht af te halen. | Ik onthoud veel niet nuttige weetjes. | Ik ben een doorzetter en ga ver om mijn doel te bereiken. | Ik kom op het eerste gezicht braver over ben dan ik ben.

choccy-quote9 dingen die ik leuk vind;
Lekker glutenvrij eten | Chocola. | Cadeautjes. | Complimenten. | Schrijven. | De series Criminal Minds en 2 Broke Girls. | Lachen | Shoppen. |Vakantie.

8 dingen die ik niet leuk vind;
Dat ik glutenvrij moet eten. | Gemene of achterbakse mensen. | Fietsen door de regen. | Kou. | Geen saldo. |  Oneerlijkheid. | Niet kunnen zitten in het openbaar vervoer. | Apparaten die niet doen wat ik wil.

7 plekken waar ik graag ben;
Thuis. | Op vakantie. | In bed. | Restaurant. |Bioscoop. |  Bij familie en vrienden. | Festivals.

6 manieren om mijn hart te winnen;
Eerlijk.| Grappig. | Geïnteresseerd. | Oprecht. | Lekker kunnen koken. | Ondernemend.

niagara35 plekken waar ik nog heen wil;
Bali. | New York. | Mexico. | Niagra Falls in Canada. | Curaçao.

4 dingen of personen waar ik niet zonder kan;
Familie. | Mijn vriend(en). | Internet. | Lekker eten.

3 van mijn lievelingsliedjes;
Hungry Eyes – Dirty Dancing.  | Don’t Turn Off The Lights – Enrique Iglesias –  |Don’t Blame The Party (Mode) – Bingo Players feat Heather Bright.

2 wensen;
Geluk. | Gezondheid.

1 laatste woord;
Laiverd. Mijn ouders komen uit Drenthe en mijn zusjes en ik zijn plat pratend opgevoed. Ik versta alles, maar spreek zelf maar een paar woorden. Eén woord daarvan is laiverd en dit betekent lieverd. Mijn moeder en ik zeggen vaak  ‘dah laiverd” als we ophangen na het bellen. Het is een bijzonder woord voor me.

Voel je vrij om de tag over te nemen. Ik vond het erg leuk ‘m in te vullen en vind het leuk mijn eigen antwoorden te lezen. Het is wie ik ben en zo heb je me weer een stukje beter leren kennen. Laat me weten als je de tag ook invult, ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

1 Comment

Geef een reactie