Ik ben jarig!

75425818fe3c11e1adac22000a1cf586_7_large

Hoera! Ik ben vandaag jarig.

Jep, op oudejaarsdag :). Ik ben vandaag 24 jaar geworden. Gisteren gourmette ik gezellig met mijn gezin en schoonmama bij ons thuis om dit te vieren. Vandaag vier ik het niet. Zodra we in onze nieuwe woning zitten, vier ik een feestje. Ik heb er nu even helemaal geen zin in omdat het klussen aardig wat energie vreet. Ik laad me liever weer op en geef dan een goed verjaardagsfeest. Want dat ik van een feestje houd is duidelijk. Dan maak ik weer lekker uitgebreid glutenvrije hapjes (klik 1) (klik 2) en gaan we door tot in de late uurtjes…

Het afgelopen jaar wisselde ik van baan, hoorde ik dat we moesten verhuizen omdat de woning waar we nu wonen wordt gesloopt en ging ik voor het eerst op vliegvakantie met mijn vriend. Maar… het was ook het jaar dat ik Miss Glutenvrij startte. En daar heb ik absoluut geen spijt van. Ik krijg elke keer weer een lach op mijn gezicht van jullie lieve berichtjes en reacties. In onze nieuwe woning richt ik een mooi kantoor in voor mezelf waar ik mijn laptop installeer en artikelen ga typen. Al zal ik voornamelijk in de keuken staan om glutenvrije lekkernijen te bereiden.

Ik wens jullie allemaal een hele goede jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar!

Liefs Harmke

(De Photo Diary die normaal vandaag online zou komen, plaats ik woensdag. Die houden jullie dus van me tegoed.)

Ook leuk om te lezen

0 Comments

 1. van harte hoor! Voor jou begint het nieuwe jaar altijd dubbel op. Kan me voorstellen dat je het even rustigaan doet. Fijn jaar met veel leuke momenten en situaties gewenst :-)

 2. Marjon (Uitgelezen)

  Van harte gefeliciteerd met je 24e verjaardag! Ik hoop toch dat je je vandaag Het Feestvarkentje voelt, ook al vier je het nu nog niet. Veel plezier en een fantastische jaarwisseling gewenst! En natuurlijk nog veel succes met klussen in jullie nieuwe huis.

  Groetjes, Marjon.

 3. Gefeliciteerd en maak er een fijne dag van. En volgend jaar weer van die heerlijke recepten. X Anita

 4. Hee Harmke,

  Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag, enjoy your day!!
  En alvast een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2013.

  Ik heb trouwens iets heel lekkers glutenvrij!, misschien ook wat voor jouw:
  Een schar cracker met zalm, aioli erop smeren en dan rucola sla… Jammieee!

  Liefs,
  Denise xxx

 5. Hey Harmke,
  Van harte gefeliciteerd met jou 24e verjaardag en een gezellige dag gewenst!!! Groot gelijk om een feestje te geven als jullie huis klaar is, krijg je dubbele cadeautjes……voor je verjaardag en voor je huis ;-)
  Gezellige jaarwisseling en alle goeds voor 2013!

  Groetjes, Marianne

 6. Gefeliciteerd! Ben net jouw recept vnan oliebollen aan het maken! Bedankt daarvoor! Happy NY! Grtjs ginette

Geef een reactie