Filmpje: Shoplog Bazaar Beverwijk

Afgelopen zondag ging ik met mijn vriend naar de Bazaar in Beverwijk. Mijn aankopen laat ik zien in dit shoplog filmpje. Veel plezier met kijken.

In de Photo Diary van afgelopen week (klik), liet ik al zien dat ik geshopt had op de bazaar in Beverwijk. In dit filmpje laat ik zien wat ik heb gekocht. Ik had helaas ook iets gekocht bij de toko waarvan ik later zag dat het én niet glutenvrij was én de houdbaarheidsdatum afgelopen maandag verstreek. Dat laatste is niet zo’n ramp, maar dat het niet glutenvrij is, betekent dat ik het niet ga eten. Ik had mijn ogen denk ik nog niet helemaal open toen ik het product kocht.

Ik vond het leuk weer eens naar de Zwarte Markt in Beverwijk te gaan, ik was er al meer dan een jaar niet meer geweest. Ik ben blij met mijn aankopen en kan niet wachten de nieuwe koffers te gebruiken, want dat betekent er op uit :).

Gaan jullie wel eens naar een zwarte markt en zo ja welke? 

Ook leuk om te lezen

6 Comments

  1. Pingback: Photo Diary – week 7 | Miss Glutenvrij

Geef een reactie