Volg MissGlutenvrij op Facebook

facebookVolgen jullie MissGlutenvrij.nl al op Facebook?! Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van een nieuw artikel op MissGlutenvrij.nl en meer lezen over glutenvrije gerechten, foto’s bekijken en producten of tips ontvangen over het glutenvrije dieet, volg MissGlutenvrij dan op Facebook via deze link: facebook.com/missglutenvrij.

Meerdere keren per week plaats ik foto’s van glutenvrije producten en gerechten op mijn Facebookpagina. Ik plaats (korte) glutenvrije weetjes, deel (glutenvrije) links en houd contact met mijn lezers. Ook plaats ik een link wanneer er weer een nieuw artikel online staat. Je bent dus altijd als eerste op de hoogte van alles wat MissGlutenvrij bezig houdt.

Natuurlijk staan mijn artikelen gewoon op mijn site, maar vaak heb ik kort iets te melden of wil ik iets met jullie delen en dit post ik dan op mijn Facebookpagina. Ik plaats vooral veel foto’s. Om jullie een illustratie te geven van mijn Facebookpagina hier een collage van een aantal kiekjes die ik de afgelopen drie weken online zette:

PicMonkey CollageZoals jullie kunnen zien; veel lekker glutenvrij eten. Ik deel mijn foto’s en statussen vaak via mijn telefoon, snel en makkelijk. Op het moment dat ik dit typ, heeft mijn Facebookpagina al heel wat likers, dank je wel daarvoor! Ik word blij van elke ‘vind ik leuk’ die ik op de pagina, een foto op status krijg. Ook merk ik dat jullie op elkaar reageren, wat ik erg lief vind. Zo helpen we elkaar om het glutenvrije dieet zo gemakkelijk en smakelijk mogelijk te maken.

Kortom: Ik zou het leuk vinden als je mijn pagina liked. Dit doe je door op ‘vind ik leuk’ te klikken via deze link: facebook.com/missglutenvrij

Ook leuk om te lezen

2 Comments

Geef een reactie