Ik sta in De Telegraaf!

Twee weken geleden kwam een journaliste van De Telegraaf bij mij langs voor een interview over mijn glutenvrije dieet en mijn website MissGlutenvrij.nl. Ik ben best een beetje trots en laat jullie het artikel graag lezen. Klikt op de foto voor groter beeld.

Ook leuk om te lezen

7 Comments

  1. Wat een ontzettend leuk stukje, je hebt helemaal gelijk. Je hebt lef nodig om op vakantie te gaan en dingen te ontdekken, heb ik ook. Maar ik vind het erg en sneu om te zien dat er toch nog mensen zijn die veel dingen laten terwijl dat helemaal niet nodig is. Top stuk!

  2. Uitdagingen vwb dieet geven ook voldoening. Ons zoontje van nu 3 jaar eet sinds ruim een jaar glutenvrij. Wij laten ons ook niet weerhouden door vakantie, feestje, verjaardag of wat dan ook. Er is altijd een oplossing en hij is niet zielig. Je bent een goed voorbeeld voor ons Harmke!

Geef een reactie