Glutenvrije salade met roonbrie noten en honing

Het was lunchtijd en mijn brood was op. Dus maakte ik met de ingrediënten die ik in huis had deze smaakvolle salade van sla, roombrie, een rood uitje en noten met een zelfgemaakte honing mosterd dressing.

Dit is een makkelijke, snelle, maar o zo smaakvolle salade om lekker van te genieten. Door de roombrie en noten krijg je een vol gevoel en kan je deze salade prima als lunch eten.

Ingrediënten (voor 1 persoon)

  • 40 gram jonge bladsla
  • 1/4 van een klein rood uitje gesnipperd
  • 3 plakjes roombrie (die van Aldi is érg lekker)
  • Klein handje walnoten
  • Half handje pijnboompitten
  • Olijfolie
  • Honing
  • Mosterd
  • Zout
  • Peper

IMG_0003

IMG_0006Doe de sla in een kom en doe hier een klein scheutje olijfolie door met wat zout en peper, zo maak je de sla lekker op smaak. Doe het uitje en de noten door de sla.

IMG_0008  Maak een dressing door 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel honing, 1 theelepel mosterd en wat zout en peper te mixen.

IMG_0011Leg de roombrie over de sla en schenk de dressing hier overheen. Eet smakelijk!

Ook leuk om te lezen

Geef een reactie