Miss Glutenvrij Tips

Iedere keer word ik weer blij van de leuke en interessante mailtjes en Facebookberichten die ik van jullie ontvang.  Graag deel ik weer vijf berichten in ‘Miss Glutenvrij tips’ omdat ik denk dat jullie er ook iets aan hebben.

Glutenvrij als uitdaging
Chantal: In Beusichem zit ‘t Veerhuys en daar kan je bijna alle lunch- en dinergerechten eten die op de kaart staan. Er werkt een kok die het leuk vindt om glutenvrije lekkere gerechten te maken! Mijn zusje had zin in een broodje hamburger en die maakte hij gewoon in een handomdraai. Ze hebben hier ook een hele aparte hoek in de keuken ter beschikking voor glutenvrij.
veerhuys.eu

Glutenvrij snacken Apeldoorn
Liesbeth: Wij hebben ontdekt dat er een snackbar in Apeldoorn is die heel veel glutenvrije snacks heeft. Snackbar Kokkie, Ordenplein 24 in Apeldoorn. Ze krijgen volgend jaar zelfs een nieuwe snackbar met een nog uitgebreidere glutenvrije kaart. Maar nu hebben ze er al veel en erg lekkers: Patat met glutenvrije mayonaise en ketchup, kroket, bamischijf, nasischijf, saté, kipnuggets en mexicano.
www.kokkie.nl

freefrom

The Free From Shop in Apeldoorn

Nog meer glutenvrij in Apeldoorn
Jonne: In Apeldoorn zit een supermarkt; The Free From Shop. Heel veel glutenvrije producten. Eindelijk keus!
www.facebook.com/TheFreeFromShopApeldoorn

Heerlijk glutenvrij hazelnootgebak
Patrick: Een absolute aanrader is het glutenvrij hazelnootgebak van Maison Kelder. Enorm lekker! Ze hebben drie filialen (twee in Den Haag, één in Wassenaar). Je kunt er ook online bestellen en verder zijn er nog zes andere winkels in Den Haag (twee), Delft, Zoetermeer, Leiden en Sassenheim die het gebak ook verkopen.
www.maisonkelder.nl

perron88Glutenfree; We Care! You Dare?!
Afgelopen woensdag is Perron 88 in Tilburg geopend. Dit staat er op hun site:

Mensen die in meer of mindere mate last hebben van een allergie, of bewust kiezen voor het volgen van een dieet, stuiten in de horeca soms op een barrière, omdat de keuken niet kan voorzien in een passend alternatief.

Perron 88 besteedt aandacht aan deze groep mensen, voor wie uit eten gaan een heuse uitdaging kan zijn. Wij laten zien dat gerechten die volgens een bepaalde bereidingswijze geschikt zijn gemaakt voor diverse diëten, daardoor niet minder smaakvol zijn geworden of uitsluitend uit ‘saaie’ producten bestaan.

Ik wens Perron 88 succes met hun zaak en juich dit soort initiatieven toe!
www.perron88.nl

>>Klik hier voor de vorige Miss Glutenvrij tips<<

Heb jij ook een leuke tip die je met me wilt delen? Mail me op info@missglutenvrij.nl. Ik deel ook wekelijks via mijn Facebookaccount tips en andere glutenvrije weetjes: www.facebook.com/missglutenvrij

Ook leuk om te lezen

13 Comments

 1. Esther van Herpen

  Hallo,
  In Oss kan je bij Buitengewoon in de Kerkstraat glutenvrij eten.
  En in Heesch bij het Bomenpark. Bij die laatste moet je het wel 1dag van tevoren aangeven.
  Groeten Esther
  Wat ontzettend fijn, deze tips!

 2. In Hilvarenbeek – De Zwaan
  heeft aparte glutenvrije lunch/dinerkaart
  Erg smaakvol

  • Miss Glutenvrij

   Ja zeker leuk als je de tips gebruikt. Het worden er ondertussen al heel wat!

 3. Daarnaast staat op mijn website een lijst met snackbars met glutenvrije snacks. Ik zal h’m binnenkort updaten!

 4. hoi harmke ik weet sinds oktober dat ik een tarwe allergie heb en ben net een site begonnen nu over tarwe allergie om meer bekendheid te geven nu heb ik een blog gemaakt ,met een link naar jou site vind je dit oke ??

 5. Beste Miss Glutenvrij,

  Heeft u onze producten al geprobeerd?

  Onze snacks vrij van gluten, lactose, melk, ei, peulvruchten, soja, selderij, koriander, pinda, noten, schaal en weekdieren, vis, sesam zijn vanaf te koop bij van Voorst en Hardeman in Ede en vanaf 1 mei bij Snackbar Kokkie (Ordenplein) in Apeldoorn.

  • Miss Glutenvrij

   Nog niet. Hoorde al wel positieve verhalen over jullie bamischijf. Ik ben heel benieuwd naar de snacks.

 6. Pingback: Miss Glutenvrij Tips | Miss Glutenvrij

Comments are closed.