Broodje avocado kipfilet

IMG_0030Het is alweer even geleden dat ik een recept voor een super lekker glutenvrij belegd broodje heb gepost. Ik heb er weer één voor jullie! Deze keer met kipfilet en avocado.

Op dit moment kan ik maar geen genoeg krijgen van kipfilet, cherrytomaatjes en avocado. Ik gebruikte deze gezonde ingrediënten om een heerlijke lunch voor mezelf te maken.

Ingrediënten

  • 2 sneeën brood (Lisa ’s choice wit)
  • 2 plakjes kipfilet
  • Halve avocado
  • Handje krulsla
  • Cherrytomaatjes
  • Roomkaas

IMG_0016

IMG_0017Besmeer de sneeën brood met roomkaas, dit hoeft niet te dun, je moet de roomkaas wel proeven.

IMG_0018Hieroverheen leg je de kipfilet. Deze kipfilet komt van de Aldi, de ingrediënten hiervan zijn glutenvrij er staat alleen op de verpakkng ‘kan sporen bevatten van gluten’. Deze zin negeer ik altijd, in de ingrediënten zit immers geen gluten.

IMG_0019De sla leg je op de kipfilet.

IMG_0020Lepel de avocado uit en verdeel dit over de twee sneeën.

IMG_0029Snij de cherrytomaatjes in plakjes en verdeel die over je broodjes. Wat zout en peper er overheen en smullen maar!

Omdat roomkaas een flinke caloriebom is, laat ik dit ingrediënt tegenwoordig weg, dan heb je een mooie light versie en bijna net zo lekker! Eet smakelijk.

Klik hier voor recepten van andere lekkere belegde glutenvrije broodjes.

Ook leuk om te lezen

4 Comments

  1. Ik vind een broodje met kipfilet en avocado ook heerlijk!

    Is de roomkaas van paturain bijv goed?

    Ik zie dat je dit brood gebakken hebt. Welk kant en klare brood zou je hier adviseren?

    • Miss Glutenvrij

      Deze roomkaas is van Aldi. Ik zou Genius adviseren of een lekker geroosterd broodje.

  2. In light producten zitten veel e nummers, dus je kan beter het volle product gebruiken.

  3. Pingback: Eetdagboek februari | Miss Glutenvrij

Geef een reactie