Miss Glutenvrij Tips #6

Iedere keer word ik weer blij van de leuke en interessante mailtjes en Facebookberichten die ik van jullie ontvang. Graag deel ik weer vijf berichten in ‘Miss Glutenvrij tips’ omdat ik denk dat jullie er ook iets aan hebben.

Pizza en bier
Cindy: In Amsterdam zit een pizzeria die glutenvrije pizza’s maakt, ze hebben er ook glutenvrij bier!
www.pinsasrestaurant.com

1970955_472754756183529_150044110_nKoekjes bij de drogist
Het DA De Meeuw team in Hoogvliet: “Wij verkopen sinds 14 maart glutenvrije producten zoals: Roomboterkoekjes, oercrackers, gevulde koeken en beschuit.”
DA De Meeuw Zalmplaat

1912068_299989136816657_97552602_nSchattige gebakjes
Edina Kay: “Ik heb een bedrijfje waar je sinds kort ook glutenvrije gebakjes (per stuk) kunt bestellen. Ik koop ze zelf bij Glutenvrij en Meer in Heemskerk. Wel zelf ophalen.”
Babies and Crowns

de tijdPannenkoeken
Pannenkoekenhuis De Tijd op Texel liet me weten dat zij glutenvrije pannenkoeken maken. Ook lactose vrij, ei vrij en suikervrij.
Pannenkoekenhuis De Tijd

kledingruilHigh tea en kleding ruilen
Yonne: “Binnenkort organiseren we een kledingruilmiddag waarbij Biogondisch een high tea maakt. Deze high tea is geheel suikervrij, glutenvrij en melkvrij.”
www.studio-fika.nl

Klik hier voor de vorige Miss Glutenvrij tips.

Heb jij ook een leuke tip die je met me wilt delen? Mail me op info@missglutenvrij.nl. Ik deel ook wekelijks via mijn Facebookaccount tips en andere glutenvrije weetjes: www.facebook.com/missglutenvrij

Ook leuk om te lezen

2 Comments

  1. Wist je dat je bij ‘t Stoepje(bakker die op de markt staat) nu ook glutenvrije broodjes en muffins kan kopen? Ik heb ze van de week geprobeerd en ze zijn echt super lekker!!

  2. Pingback: Miss Glutenvrij Tips #7 | Miss Glutenvrij

Comments are closed.