Fotoverslag Bloggers High Tea

collage high teaAfgelopen zondag had ik in Utrecht een meeting met zes andere glutenvrije bloggers. We praten honderduit over ons glutenvrije leven en genoten van een heerlijke glutenvrije high tea. Kijk mee naar het fotoverslag. 

Eens in de zoveel tijd blog ik samen met andere glutenvrije bloggers over hetzelfde onderwerp onder de naam #wijbloggenglutenvrij. Een tijdje geleden werd het idee geopperd eens met elkaar af te spreken. Afgelopen zondag was het zover en genoten we van een heerlijke glutenvrije high tea bij Keek in Utrecht en praten we uitgebreid over hetgeen ons allemaal bezighoudt: Ons glutenvrije dieet.

foto (1)Wat is Utrecht toch mooi. Vanaf het station was het zo’n kleine twintig minuten lopen naar Keek. Het was al lekker warm rond 12 uur tijd en ik genoot van mijn wandeling.

IMG_0028Keek!

IMG_0030

IMG_0031

IMG_0037Wat een fantastische muur vind ik dit. Gezellig met de tekstbordjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe bloggers: Ingrid van Meer dan glutenvrij, Mirjam van Ikbenglutenvrij, Valentine van Gluuts, Barbara van Glutenfree Amsterdam, Elize van Stories of a Coeliac, Ik en Sam van The Happy Coeliac.

IMG_0027Tea-time! We hadden keuze uit verschillende soorten verse thee waaronder één met de exotische naam ‘Drakenvrucht melange’. Ik heb bijna alle smaken gedronken, want we mochten onbeperkt thee drinken. Er zijn dan ook aardig wat liters heet water doorheen gegaan ;).

IMG_0039Als eerst kregen we een stevig tomatensoepje met Italiaanse kruiden.

IMG_0044De glutenvrije broodjes.

IMG_0041Die we konden besmeren met creamcheese, humus, gerookte kip en pesto, mmm.

IMG_0042Jammie! Brownies en heerlijke koek en cakejes. Vooral het amandelcakeje vond ik erg lekker. Check ook het ‘vorkje’ op het bord, hoe leuk.
IMG_0043
IMG_0046Deze smoothie met vers fruit was zo lekker!

 

foto (2)Na bijna 2,5 uur  met elkaar te hebben gepraat en gegeten namen we afscheid. Voor deze glutenvrije high tea betaalde ik €21,50.

Ik vond het ontzettend gezellig met de dames. Het was een feest van herkenning, we hebben heel veel gepraat over ons glutenvrije dieet, deelden tips en ervaringen, recepten en praten over onze blogs en wat ons in het dagelijks leven (naast het glutenvrije dieet) bezighoudt. Bedankt voor de leuke middag.

Ook zin in een glutenvrije high tea?
Keek zit aan Twijnstraat 23 in Utrecht. (wel even reserveren)
www.kunsteneerlijkekoffie.nl

Ook leuk om te lezen

6 Comments

  1. Dat stukje Utrecht heeft meer leuke glutenvrije opties. Keuken en Deli heeft altijd glutenvrij brood. Wel even sporenrisico uitleggen anders leggen ze het brood met kruidenboter op één plank. De Poort zit daar ook en die heeft ook altijd glutenvrije lunch en ze pakken het altijd zo goed aan.

  2. Pingback: Glutenvrij daten | MissGlutenvrij.nl

  3. Pingback: Miss Glutenvrij uit eten maart 2017: Veenendaal, Utrecht, Bennekom, Apeldoorn - MissGlutenvrij.nl

  4. Pingback: Eetdagboek: September 2016 - MissGlutenvrij.nl

Geef een reactie