Miss Glutenvrij Tips #7

MG tips 3Iedere keer word ik weer blij van de leuke en interessante mailtjes en Facebookberichten die ik van jullie ontvang. Graag deel ik weer vijf berichten in ‘Miss Glutenvrij tips’ omdat ik denk dat jullie er ook iets aan hebben.

Glutenvrije afhaalmaaltijden
Esther Maas: Ik ben vanuit huis mijn eigen afhaalmaaltijden restaurant begonnen. Alle maaltijden zijn vers bereid en altijd glutenvrij, vaak ook nog lactosevrij. Je kunt van donderdag tot en met zondag kiezen uit drie maaltijden en op andere dagen alleen op aanvraag.
www.facebook.com/Takeawaymeal

stroopwafelGlutenvrije stroopwafels
Linda: “Bij ons op de markt zijn nu ook glutenvrije stroopwafels te koop bij de stroopwafelkraam van Markus . Hij is hier recent mee gestart en zoekt nog mensen die hem willen helpen om de stroopwafels te verbeteren door feedback te geven. Is dat niet wat voor jou? Mijn dochter van 6 is daar nog iets te klein voor.”
Markuswafels
Helaas staat Markus niet bij mij in de buurt op de markt, daarom deel ik deze tip graag met jullie.

Van soep tot glutenvrij bier
Cindy: Landmarkt in Amsterdam is een bezoekje waard als je in de buurt bent.”
Dit staat er op hun site:Wij hebben vanaf nu ruim 85 nieuwe glutenvrije producten! Het assortiment hebben we flink aangevuld met de lekkerste en beste producten van zoet tot hartig. Van chocolade, soepen tot een glutenvrij bier. Ook hebben we rekening gehouden met de echte thuiskoks die met de beste ingrediënten hun eigen keuken omtoveren tot glutenvrije bakkerij.
enzo
Glutenvrije oubliehoorntje 

Tamara: “In Geertruidenberg kun je middenin het centrum bij ijssalon Enzo genieten van vele soorten glutenvrij ijs. En wat t extra lekker maakt: ze hebben overheerlijke glutenvrije hoorntjes. Geen wafelkoekje maar een oubliehoorntje wat heerlijk knapperig is en echt naar koek smaakt. Wat een genot een ijsje uit een hoorntje eten ipv. uit een bakje…”
www.ijssalonenzo.nl

The Welsh Bakestone producten nu online te koop
Roderick: In samenwerking met The Welsh Bakestone uit Den Haag ben ik een website begonnen voor verse glutenvrije producten. Hier voorkopen we naast de glutenvrije verse producten uit de bakkerij ook verschillende producten van Lovemore, Lazy Day, Doves Farm en Nairns
www.glutenvrijewereld.nl

Klik hier voor de vorige Miss Glutenvrij tips.

Heb jij ook een leuke tip die je met me wilt delen? Mail me op info@missglutenvrij.nl. Ik deel ook wekelijks via mijn Facebookaccount tips en andere glutenvrije weetjes: www.facebook.com/missglutenvrij

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Op de markt in Den Bosch staat ook een stroopwafel kraam (voor de Hema geloof ik) en daar hebben ze ook glutenvrije stroopwafels. Die smaken echt heel goed!

Comments are closed.