Miss Glutenvrij & social media

Social MediaSocial media zijn booming! Ook Miss Glutenvrij is steeds meer te vinden op de verschillende social media platformen. In dit artikel geef ik een overzicht waar je mij allemaal online kunt vinden. Please like and share ;).


Tijdens mijn opleiding journalistiek schoten de social media platformen uit de grond. We krabbelden ons gek op Hyves, maar gingen later (net als de rest) over op Facebook. Een klasgenoot van me vertelde rond 2007 dat hij verwachtte dat Twitter (toen nog vrij onbekend) enorm groot zou worden. Mijn docente wist het nog zo net niet. Maar zijn voorspelling kwam uit. Inmiddels hebben we er tig social media bij en ik doe er graag aan mee.

Ik vind het prachtig om via social media met jullie in contact te zijn en (even snel) iets te kunnen delen. Jullie reacties, ook onderling, vind ik erg gaaf te lezen. Als ik even geen tijd heb een vraag te beantwoorden, doen jullie dat voor me, thanks.

Graag vertel ik wat naar mijn mening de voordelen zijn van de social media die ik gebruik en natuurlijk wil ik jullie oproepen mijn accounts te liken. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van wat mij en mijn glutenvrije leven bezighoudt. Een Twitter account heb ik nog steeds niet, dit heeft me nooit aangetrokken, ik houd meer van beeld en langere stukken test. Maar ondertussen heeft Miss Glutenvrij: Facebook, Pinterest, Instagram, Bloglovin en YouTube.

fb

Facebook – Al sinds het begin van mijn site zit ik op Facebook. Iedere dag blijven de likes stijgen, super tof. Zodra er een nieuw artikel online staat op mijn site, plaats ik hier een link van op Facebook. Ook deel ik naar mijn mening interessante artikelen van anderen, plaats ik tussendoor korte tips en ervaringen, zoals dat Multivlaai glutenvrije vlaaien gaat verkopen! Af en toe komt er een foto online (van mij) met lekker glutenvrij eten.
www.facebook.com/missglutenvrij

pinterest

Pinterest – Sinds kort heb ik Pinterest ontdekt, ik kende dit online prikbord wel, maar had me er nooit in verdiept. Nu vind ik het super leuk om mooie pins op te slaan op mijn eigen virtuele prikbord. De foto’s die online komen op mijn site plaats ik ook op Pinterest zodat jullie mijn pins kunnen volgen/ liken of ze kunnen repinnen op je eigen prikbord.
www.pinterest.com/missglutenvrij

instagramInstagram – Zoals jullie weten, plaats ik graag foto’s van lekker glutenvrij eten op Facebook, maar eigenlijk is Instagram hier een veel mooier medium voor. Daarom blaas ik mijn Instagram account nieuw leven in en wil ik veel leuke en lekkere plaatjes met jullie delen. Vind je het leuk een kijkje te nemen (in mijn persoonlijke) leven en alvast previews te zien van mijn maandelijkse Eetdagboek? Volg mij dan op Instagram.
instagram.com/missglutenvrij

bloglovinBloglovin – Via Bloglovin kun je mijn blog volgen en mijn posts liken. Je ziet als je inlogt de nieuwste updates van mijn blog, maar je kunt je ook al je andere favoriete blogs volgen en dit alles op één site. Om mij te volgen klik je op de ‘follow button’. Het kost niets en je zit verder nergens aan vast. Geen vervelende mailtjes, geen spam, helemaal nada.
www.bloglovin.com

YouTubeYouTube – Ik zou het erg leuk vinden weer filmpjes te maken! Maar dan wel graag video’s die jullie leuk vinden. Ik heb shoplogs opgenomen, deed unboxing filmpjes en liet mijn verjaardagscadeaus zien. Maar wat willen jullie zien? Bij deze dus een oproep: Waar mag ik een filmpje over maken / wat vinden jullie leuk om in bewegende beelden te zien? Laat je reactie achter bij de comments.
youtube.com/missglutenvrij

Ik zou het leuk vinden als jullie mijn social media kanalen volgen/ liken. Ook ben ik erg benieuwd waar ik volgens jullie filmpjes over kan maken. Thanks alvast voor je reactie.

Liefs Harmke

Ook leuk om te lezen

2 Comments

Geef een reactie