Winactie 5x: Voorspel het WK 2014 met Schär

14287_Schaer_WM-Slide-Banner-2_587x450pxSamen met Schär heb ik een super leuke winactie voor jullie. Weet jij juist te voorspellen wie welke WK-wedstrijd wint dan win jij een pakket vol met heerlijke producten van Schär.

Schär heeft een kalender gemaakt waarop jij precies kunt aangeven welk land volgens jou welke wedstrijd gaat winnen. Van de kwalificatiewedstrijden tot aan de finale – in één oogopslag heb jij een compleet overzicht bij de hand om de prestaties van je favorieten op weg naar de World Cup op de voet te kunnen volgen.

Beleef de FIFA World Cup samen met Schär en deel jouw voorspelling voor het WK in Brazilië. De vijf beste voorspellers winnen een pakket vol met heerlijke Schär producten.

IMG_0001Wat je kan winnen!
In totaal mag ik vijf prijzenpakketten met heerlijke producten van Schär weggegeven. Ik heb met Schär afgesproken dat hier sowieso mijn favoriete producten in komen: Een Meesterbakker brood, de wraps, pasta, één van hun fijne melen en nog een verrassing.

Wat je moet doen:

  • Print de twee onderstaande documenten.
  • Knip de vlaggen uit die je nodig hebt en plak ze op de kalender.
  • Maak een foto van jou met jouw kalender en mail deze naar info@missglutenvrij.nl, vermeld als onderwerp: ‘Schär WK-actie’, vermeld in je mail duidelijk je naam en emailadres en zorg dat de kalender goed leesbaar is.
  • Tussen de wedstrijden door zal Schär kalenders van de deelnemers die nog in de race zijn om te winnen op Facebook/ Pinterest plaatsen.
  • De vijf personen die het beste de wedstrijden weten te voorspellen winnen alle vijf een pakket met Schär producten.
  • Je kunt tot en met 25 juni jouw kalender inzenden.

14169_Schaer_WM Brasilien_428x303px
14169_Schaer_WM_Flaggen_Gruppen_428x303pxKlik op bovenstaande plaatjes, er opent een pdf-bestand dat je kunt printen.

(Lukt dit niet ga dan naar deze link: www.schaer.com/nl/news-and-info/news/news-archive-2014/schaer-the-match)

Succes!
Heb je zelf (zoals ik) de ballen verstand van voetbal? Charter dan je partner, vader, moeder, opa, oma, buurman, buurvrouw, neef, nicht, vriend, broertje of zusje om jou te helpen voorspellen wie er gaat winnen zodat jij toch dat prijzenpakket in de wacht sleept! Veel succes.

Ik ben heel benieuwd naar jullie voorspellingen, wie gaat er volgens jou winnen?

Ook leuk om te lezen

Geef een reactie