Albelli Album: 2 jaar MissGlutenvrij.nl

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=NrFS7lp5IXE[/embedyt]
Bij Albelli maakte ik een ‘platliggend premium fotoboek’ maken. Een mooie kans die ik graag aangreep om de hoogtepunten van 2 jaar MissGlutenvrij.nl te bundelen. (Lees verder om mijn album te bekijken)

Platliggend wat?
Het platliggend premium fotoboek van Albelli heeft een aantal fijne luxe eigenschappen: Dit fotoboek wordt op een speciale manier gebonden zodat de pagina’s plat blijven liggen en je niet te maken hebt met de naad in het midden van het boek. Zo kan je dus ook gemakkelijk een foto over twee pagina’s spreiden.  Het papier is iets zwaarder waardoor het fotoboek een extra luxe uitstraling krijgt. Het resultaat oogt professioneel en foto’s komen nog mooier tot hun recht. Bovendien is het premium papier vlek- en vochtbestendig en ongevoelig voor vingerafdrukken. Perfect dus voor in de keuken.

Zelf ook een platliggend premium fotoboek maken?
De optie ‘platliggend premium’ is beschikbaar voor verschillende maten fotoboeken. Het album dat ik maakte  is vierkant XL 30×30 cm met fotokaft plus dus de optie ‘platliggend premium’.

Handig & leuk: Nadat je je album hebt gemaakt, kan je ‘m net als ik gratis online inzien en delen!

Wat vinden jullie van mij fotoboek?

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Karin Knoester

    mooi boek, ben dol op jouw glutenvrije tips en Albelli. Ga je het uitgeven met nog meer tips en recepten?

Geef een reactie