Lovechock ROCKS – Raw chocolate

lovechockSuperfruits zijn hotter dan hot en de combi met raw chocolate vind ik toch wel de allerbeste. Maak kennis met Lovechock ROCKS: vruchten en noten omhuld met raw chocolate

Lovechock ROCKS zijn vruchten en noten omhuld met raw chocolate, superfruits en een vleugje reishi. Voor deze ROCKS is de beste cacao uit Ecuador gebruikt. De ingrediënten zijn 100% biologisch en er worden ongebrande en koudgemalen bonen gebruikt. ROCKS zijn melkvrij, sojavrij en glutenvrij, gezoet met kokosbloesemnectar en hebben een laag glycemische index (de snelheid waarmee je eten verteerd).

Mijn ‘stam-glutenvrije winkel’ Van Voorst & Hardeman verkoopt ROCKS, een nieuw product van Lovechock. Bij mijn laatste bezoek nam ik de drie smaken mee naar huis om ze uitgebreid te proeven en voor jullie te reviewen.

IMG_0001ROCKS zijn er in drie smaken: Almond/ Cinnamon, Mulberry/ Hempseed en Raisin/ Coconut. Een doosje bevat 75 gram nootjes/ fruit omhuld met raw chocolate.

IMG_0003Check de verpakking! Hoe fantastisch is die. Ik vind de uitstraling geweldig, zo vrolijk en kleurrijk.

Reishi?
In alle drie de varianten ROCKS zit reishi, het is wellicht een ‘vleugje’, maar wat is dit eigenlijk? Ik had er nog nooit van gehoord, tijd dus om te Googlen. Ik lees dat reishi in Nederland ook wel lakzwam wordt genoemd en de Chinezen noemen het ook wel ‘paddenstoel der onsterfelijkheid’. Reishi zou namelijk goed zijn voor voor het geheugen en het afweersysteem van de mens. Het zou de verergering van de ziekte van Alzheimer voorkomen en wetenschappelijk onderzoek geeft sterke aanwijzingen dat de lakzwam daarnaast goed is tegen preventie van kanker, hart- en vaatziekten en diabetes. Ook worden verschillende leverziekten met reishi tegengegaan. De lakzwam bevat zeer veel verschillende voedingsstoffen die goed zijn voor ons lichaam. Een gezond stofje dus.

IMG_0007

IMG_0008

IMG_0009

IMG_0025Raisin/ Coconut 
Rozijnen omhuld met rauwe chocolade, kokos en een vleugje reishi.

Rozijnen en chocola heb ik altijd al een goede combo gevonden. Ik vind dat de rauwe chocolade de rozijn nog lekkerder doet smaken, met de kokos daarbij heb je een heerlijke zoete (maar toch gezonde) snack in je mond. De reishi proef ik niet, ik heb dit nog nooit gegeten, dus weet ook niet h0e dit smaakt. Deze ROCKS zijn lekker als gezonde snack voor onderweg, thuis of op het werk, je knabbelt ze lekker weg en ze geven een lange nasmaak van die heerlijke pure chocolade.

IMG_0010

IMG_0011

IMG_0020

IMG_0026Mulberry/ Hemp seed
Moerbeien omhuld met rauwe chocolade, hennepzaad en een vleugje reishi.

Moerbeien, sinds ik ze in huis heb, gooi ik ze ‘s ochtends fanatiek door mijn kommetje havermout. Ik vind ze qua smaak wat weg hebben van rozijnen. De moerbeien in deze ROCKS proeven wat bitterder, dit komt denk ik ook door de hennepzaad. Deze snack is vrij bitter, met een vleugje zoet. De moerbeien proeven minder naar chocola dan de rozijnen met kokos. Ik proef de moerbei duidelijk, maar moet wennen aan de combinatie van smaken, het is niet verkeerd. Ik heb vooral het gevoel dat ik echt iets gezonds eet. Als je moerbeien lekker vind, probeer dan vooral deze ROCKS, het is een leuke variatie die je zal doen verrassen.

IMG_0015

IMG_0017

IMG_0019

IMG_0027Almond/ Cinnamon
Amandelen omhuld met rauwe chocolade, knapperige quinoa, kaneel en een vleugje reishi

Oeh yeah, amandelen. Ik ben dol op amandelen en heb vrijwel standaard een zakje met deze nootjes in mijn handtas. Slaat de (lekkere) trek toe dan neem ik een paar amandelen. De combinatie kaneel en rauwe chocola vind ik erg lekker. De quinoa proef ik niet, maar het nootje is zeker knapperig. Ik vind dit een lekkere bijzondere snack met een eigen smaak die je lang nog blijft proeven. Prima nootjes om op tafel te zetten voor je bezoek.

IMG_0024Feestje met ROCKS
Ook zo leuk! In elk doosje zit een positieve (spirituele) tekst. Je kunt zien dat ROCKS met veel aandacht wordt gemaakt. Over alles is nagedacht. Het product ansich is heel (milieu)bewust door de superfruits en raw chocolate, maar daarnaast is de verpakking echt een feestje. ROCKS zijn niet goedkoop, maar je krijgt ook écht wat. Dit is een cadeautje aan jezelf of voor iemand anders. Wil je een milieubewust, duurzaam, gezond en smaakvol cadeau geven, geef dan ROCKS. De uitstraling van dit product geeft je een happy gevoel dat je wilt delen.

Daarnaast vind ik ROCKS ideaal om op tafel te zetten tijdens een (verjaardags) feestje. Verwissel de borrelnootjes voor ROCKS en je verwend je gasten met een gezonde smaakvolle snack. Omdat ROCKS melk- soja- en glutenvrij zijn, geen geraffineerde suikers bevatten en passen binnen een veganistische levensstijl, kan vrijwel iedereen genieten van deze rauwe chocolade nootjes.

ROCKS bij de koffie
Wat ik leuk zou vinden, is als een koffietentje in plaats van een koekje ROCKS bij de koffie serveert. Ik vind deze nootjes namelijk perfect bij koffie passen. Dus in plaats van een glutenvol verpakt speculaasje drie ROCKS nootjes. Het is uniek, gezond en super smaakvol en bijna iedereen kan het eten.

Waar te koop
Een doosje kost €4.49 en is te koop via glutenvrijewebshop.nl. Tevens zijn ROCKS te koop in de winkel Van Voorst & Hardeman.

Adres
Verlengde Blokkenweg 1
6717 AD Ede

Website
www.glutenvrijewebshop.nl

Ook leuk om te lezen

4 Comments

  1. Ik denk dat ik voor de chocoladerozijnen zou kiezen omdat ik toch een zoetekauw ben. Vind het hele leuke verpakkingen, wel jammer dat het vrij duur is.

  2. ik had poos geleden die amandel/kaneel versie gekocht. Gistern pas de laatste opgegeten, ik vind ze het geld niet waard.

  3. Pingback: Eetdagboek juni | Miss Glutenvrij

  4. Oh, die amandelen met kaneel en chocolade…. Ik woon in Nieuw-Zeeland en kan dit hier niet krijgen (jammer, jammer), maar had ze voor mijn verjaardag gevraagd en opgestuurd gekregen. Ik vind de combinatie echt heeeerlijk en zou graag een hele voorraad hier hebben.

Geef een reactie