Ik sta in Gezond Eten Magazine!

Ik sta in het magazine Gezond Eten! Mijn blog wordt genoemd als inspiratie om glutenvrij te leven. Ik ben best een beetje trots en deel het stukje graag met jullie.

“www.missglutenvrij.nl is een ideale blog als je op een leuke en luchtige manier op de hoogte wilt blijven van de mogelijkheden binnen een glutenvrij dieet.” Wauw, wat een gave woorden over mijn blog, geschreven door Gezond Eten.

IMG_0052Over Gezond Eten
Gezond Eten is hét magazine voor mensen die bewuster willen leven, zonder aan plezier in te hoeven leveren. Want plezier haal je uit koken, en vooral ook uit eten. Gezond eten laat zien dat lekker en gezond elkaar niet hoeven uit te sluiten als het op eten aankomt. En aankomen, dat doe je zeker niet van de overheerlijke en diverse recepten die elke maand in het bomvolle tijdschrift verschijnen. De interessante achtergrondartikelen helpen bij het kiezen en volgen van de meest bewuste en gezondste levensstijl. Verzinsels en fabels worden genadeloos ontkracht en harde feiten worden op een aantrekkelijke manier voorgeschoteld.

Praktische tips en interessante weetjes zullen niet ontbreken. De leukste foodblogs, nieuwste boeken en handigste apps worden ook aangestipt. Altijd staat centraal: hoe kan ik het beste op een gezonde manier leven? De recepten sluiten naadloos aan op dit basisprincipe. Dit alles zonder te vergeten waar het in het leven ook om draait: genieten.

Gezond Eten besteedt in haar nieuwste nummer een flink aantal bladzijdes aan het onderwerp glutenvrij. Er wordt helder uitgelegd wat gluten is, dus niet zijn (zoals ik vaak zeg), het woord gluten is namelijk enkelvoud, weer wat geleerd. Op een luchtige manier en in fijne woorden geschreven leer je ‘alles over gluten’. Er staan heerlijke glutenvrije recepten in zoals frambozenbrood met vanilleglazuur (mm) en er wordt aandacht besteedt aan glutenvrije boeken, webshops en blogs.

gezond eten

mg gezond etenOp de rechterpagina het stukje over mijn blog.

miss glutenvirjIk heb het stukje voor jullie uitvergroot zodat het goed te lezen is. Jeeehj!!! Proud me :D.

Gezond Eten kost €4,99 en ligt vanaf vandaag  in de winkels.

Ook leuk om te lezen

7 Comments

 1. Wouw Harmke, gefeliciteer hoor.

  En helemaal terecht trots, dat ben ik ook op jou, ik vind je nog altijd het beste op het gebied van mensen informeren met coeliaki en het niet beperken van eten, ik haal nog altijd inspiratie uit jou blog en hoop dat je dat nog altijd zal blijven doen! Ik geef ook altijd door aan mensen in mijn omgeving dat ze heel veel aan jou blog kunnen hebben. Ik ga “gezond eten” ook vandaag gelijk halen :-) lieve groetjes uit Breda
  Karyn en Danique

  • Miss Glutenvrij

   Dank je wel! Wat een super lief berichtje ❤️. Zit helemaal te stralen!

 2. Harmke, Ben ook heel blij voor jou zoals je steeds schrijft over glutenvrij zo begaan met mensen die het ook hebben.
  Ik denk zelfs dat jou moeder wel brood en beschuit aan mijn zuster gaf als ik bij hun was in Veenendaal want ik heb het al 15 jaar
  en toen was jij 10jaar groetjes Klazien

 3. Wat gaaf! Ik volg je blog al een lange tijd heel trouw en ben dol op dat tijdschrift dus die ligt zsm voor m’n neus :-) Ben heel benieuwd! Mijn vriend heeft coeliakie en heeft er zo’n grondige hekel aan dat hij het vaak moeilijk vindt om nieuwe dingen te proberen. Vooral ook omdat het er bij hem van jongs af aan heel erg ingestampt zit dat hij heel veel dingen dan uiteindelijk toch niet mocht eten, wat dan natuurlijk toch een beetje tot teleurstelling leidt en hij nog bozer werd op ‘de gluten’. Met behulp van jouw leuke recepten is dat al een heel stuk verbeterd en hij kan nu zelfs niet meer wachten totdat ik weer wat nieuws in elkaar fabriceer, haha. Echt superleuk! Succes met wat je allemaal nog gaat uitspoken en ik blijf je volgen hoor!

  Liefs Lisanne (en Bob ;))

  • Miss Glutenvrij

   Wat super leuk! Thanks voor je lieve berichtje. Gaaf dat je zoveel aan m’n recepten hebt.

 4. Ja Harmke we zijn allemaal super blij met jou :-) xxx

Comments are closed.