Glutenvrije Box voor Kika

foto 1Bestel nu voor €24,95 een glutenvrije box voor Kika met een waarde van ruim €40!

De eigenaresse van Van Voorst & Hardeman de glutenvrije winkel in Ede waar ik vaste klant ben, stuurde me een bericht. Zij heeft een leuke actie voor Kika en omdat ik dit initiatief ontzettend goed vind, deel ik haar bericht graag met jullie:

“Samen met onze oudste zoon Vincent, deelnemer aan Naar de Top voor Kika, steunen wij Kika in de strijd tegen kinderkanker. Met medewerking van verschillende leveranciers hebben wij een glutenvrij verrassingspakket samengesteld.

Bestel nu voor 24.95 de Glutenvrije Box voor Kika met een winkelwaarde van ruim 40 euro! Met uw aankoop draagt u bij aan de strijd tegen kinderkanker. De opbrengst van deze box gaat voor 100% naar Kika. De box is te koop bij Van Voorst & Hardeman in Ede en is te bestellen via Glutenvrijewebshop.nl

Bestel snel want op is op.”

De Glutenvrije Box voor Kika is mede mogelijk gemaakt door: Van Voorst & Hardeman Ede, Glutenvrijewebshop.nll, De Dozenhal Ermelo, Organic Flavour Company (Piramide), Purefood (3Pauly / Consenza), Glutenvrij Totaal (Sam Mills), Natudis (Dr. Schar), Udea (Lieke is Vrij), Van Vliet (Meenk / De Bron), Peaks, Damhert, Céréal, CVV, Trafo, Nak’d, Roley’s, Bonvita, De Halm.

Ook leuk om te lezen

1 Comment

Comments are closed.