Meld je aan voor de ‘Miss Glutenvrij High Tea’

miss glutenvrij high teaDE HIGH TEA IS VOL! Zaterdag 23 augustus houd ik de Miss Glutenvrij High Tea bij Tearoom JE Theetafel in Veenendaal. Lees verder voor meer informatie en meld je snel aan, want er is plek voor 30 bezoekers en vol=vol. 

Begin november 2013 opende Tearoom JE Theetafel in het centrum van Veenendaal haar deuren. Toen ik hoorde dat JE Theetafel volop bekend is met het glutenvrije dieet, ging ik langs om te proeven. Ik at heerlijke glutenvrije zoete en hartige hapjes en was super enthousiast! Zo’n leuke glutenvrije zaak en dat in mijn woonplaats. Daarom bedacht ik de Miss Glutenvrij High Tea. Ik wil samen met 30 van mijn lieve bezoekers glutenvrij gaan high-tea’en. Het lijkt me erg leuk jullie in het echt te ontmoeten en samen te genieten van een 100% glutenvrije high tea.

Op 23 augustus stelt JE Theetafel haar zaak volledig ter beschikking voor de Miss Glutenvrij High Tea. Er zijn dan geen andere bezoekers, de keuken is volledig schoongemaakt, de tafelkleedjes zijn gewassen en er wordt alleen met glutenvrije producten gewerkt. Je wordt ontvangen met thee en een klein hapje, daarna een soepje, vier zoete en vier hartige hapjes. En zoals het bij een high tea hoort, mag er onbeperkt thee worden gedronken.

theetafel_9

theetafel_11

theetafel_12

theetafel_10

Over JE Theetafel
Bij Tearoom JE Theetafel kun je genieten van allerlei huisgemaakte hapjes van pure verse ingrediënten. Het is de passie van eigenaressen Jorina en Elien mensen te laten genieten van heerlijke hapjes. Omdat zij zagen dat velen met een voedselallergie moeite hebben met het vinden van een leuke betaalbare eetgelegenheid, werd het hun droom om ook deze groep te laten genieten van een ontspannen high tea. In de naaste families van Jorina en Elien komen voedselallergieën voor, dus zij weten wat een impact dit heeft op het leven van die persoon en hun omgeving. De dames van JE Theetafel genieten er daarom extra van als zij hun bezoekers met een voedselallergie zien genieten van hun allergievrije hapjes. Daarnaast zijn zij dealer van het Deense serviesgoed GreenGate en het Engelse serviesgoed Katie Alice.
www.jetheetafel.nl

jetheetafel12

Goodiebag
Ik heb zes verschillende leveranciers van glutenvrije producten benaderd en gevraagd of zij producten willen sponsoren voor de high tea die ik organiseer. Allemaal wilden ze graag meewerken, sommigen stellen zelfs meer dan één product ter beschikking. Als je je aanmeld voor de high tea ben je dus verzekerd van een rijk gevulde glutenvrije goodiebag!

Waar en hoe te bereiken?
De high tea wordt gehouden bij JE Theetafel in Veenendaal. Recht tegenover JE Theetafel zit de ruime parkeergarage Scheepjeshof, waar je €0,50 per 17 minuten betaald. Dit is goedkoper dan op straat parkeren. Navigeer naar Zandstraat 47 en je ziet de garage aan je linkerhand.

Routebeschrijving OV
Kom je met het openbaar vervoer stap dan uit bij Veenendaal Centrum, in een kleine 20 minuten loop je naar JE Theetafel. Loop via de straat Kerkewijk naar het centrum (borden geven dit aan), je komt dan op Hoofdstraat met aan beide zijden veel leuke winkels. Aan het einde van deze straat zit overdekt winkelcentrum Scheepjeshof, ga voor dit winkelcentrum naar links, je komt dan op Zandstraat. Aan de linkerkant op nummer 47 zit JE Theetafel.

Je kunt ook bij station Veenendaal-De Klomp uitstappen, dit is een half uur lopen. Loop richting Veenendaal, dit is één rechte weg. Waar de weg naar links afbuigt (t.h.v. de Toko, Prins Bernhardlaan 10) , ga je naar rechts, je komt dan op Hoogstraat. Loop deze straat uit tot je op Zandstraat komt, aan je linkerkant op nummer 47 zit JE Theetafel. Geen zin in lopen? Vanaf station Veenendaal-De Klomp gaat lijn 80, stap uit bij ’t Boveneind. Ga naar rechts en direct naar links. Je komt dan uit op Prins Bernhardlaan. Waar de weg naar links afbuigt (t.h.v. de Toko, Prins Bernhardlaan 10) , ga je naar rechts, je komt dan op Hoogstraat. Loop deze straat uit tot je op Zandstraat komt, aan je linkerkant op nummer 47 zit JE Theetafel.

theetafel11

Alle info op een rij

Wat: Miss Glutenvrij High Tea
Voor wie: maximaal 30 personen: Iedereen die met het glutenvrij dieet te maken heeft en het leuk vindt met mij en andere bezoekers van MissGlutenvrij.nl te high tea’en.
Wanneer: Zaterdag 23 augustus 2014
Waar: JE Theetafel, Zandstraat 47 , Veenendaal
Tijd: 13.00 – 15.00 (inloop vanaf 12.30 uur, uitloop tot max. 15.30 uur)
Kosten:  €24,50 per persoon. 
Extra: Elke bezoeker ontvangt een goodiebag met daarin glutenvrije producten om mee naar huis te nemen.

Na de high tea kun je eventueel winkelen in Veenendaal. Er zijn meer dan 150 winkels waar je naar hartenlust kunt shoppen.

Aanmelden
DE HIGH TEA IS VOL! Geef je op door een email te sturen naar: info@missglutenvrij.nl. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je een mail met daarin de verdere informatie en het verzoek te betalen. Pas na betaling is je inschrijving voor de high tea definitief. (Ontvang je binnen 48 uur geen email van me, neem dan contact op, dan is er vast iets mis gegaan.)

Vragen?
Stel ze bij de comments of via info@missglutenvrij.nl

Hopelijk tot ziens bij de Miss Glutenvrij High Tea. 

Liefs Harmke

(Foto’s zijn gemaakt door meganswanphotography)

Ook leuk om te lezen

7 Comments

 1. Ziet er leuk uit!
  Jammergenoeg kan ik niet… Maar weer eens een bloggers-meeting organiseren ;-)

 2. WAAR IS HET RECEPT GEBLEVEN VAN HAVERMOUT MET AHORNSTROOP KAN HET NIET WEER VINDEN
  WOU HET EVEN MAKEN LIJKT ME ERG VOEDZAAM EN VEEL VEZELS MET VR GROET kLAZIEN

 3. Jammer dat ik niet kan komen. Kun je misschien nog zo dag organiseren?

 4. Helene Markus

  Graag zou ik samen met mijn vriend op de Hihg-tea komen.
  Ik begrijp dat jullie vol zijn maar ik probeer het toch nog even .
  Zag het net en het lijkt mij geweldig!!
  nog nooit gedaan !

  Succes verder!!!

  Helene

Geef een reactie