Filmpje: Unboxing ‘De Glutenvrije Box voor KiKa’

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=EHOsH4-36C4&feature=youtu.be[/embedyt]
In dit filmpje laat ik zien wat er in De Glutenvrije Box voor KiKa zit. Deze box was te koop via glutenvrijewebshop.nl, wás inderdaad, want hij is uitverkocht. Alle dozen waren na mijn oproep binnen no-time uitverkocht. Echt super bedankt voor jullie massale bestelling ook namens familie Hardeman. 

Nog even in het kort waarom De Glutenvrije Box voor KiKa werd verkocht:

Vincent Hardeman, de zoon van de eigenaren van Van Voorst & Hardeman in Ede en glutenvrijewebshop.nl, gaat met een groep klimmers van 6 tot en met 13 september in de Zwitserse Alpen vijf bergen van minimaal 4000 meter beklimmen. Op deze manier willen zij minimaal €150.000 ophalen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Dit jaar gaat de opbrengst rechtstreeks naar onderzoek naar neuroblastoom.

Vincent betaalt zelf alle kosten voor de reis, overnachtingen, eten, materiaal, gids etc. Daarnaast heeft iedere klimmer het doel minimaal €2000 sponsorgeld binnen te halen voor KiKa. Daarom bedacht hij samen met zijn ouders De Glutenvrije Box voor KiKa. De opbrengst na de verkoop van alle boxen is €2500 en gaat volledig naar KiKa.

Heb jij De Glutenvrije Box voor KiKa besteld en wat vind je van de inhoud? Of als je ‘m niet besteld hebt, naar welk product ben je benieuwd?

Ook leuk om te lezen

4 Comments

  1. Hihi grappig ik had net wat andere dingen. I.p.v. de cakejes had ik goddelijke chocolade koekiees.
    Ik vond het echt super wat ze gedaan hebben en ben er ook heel erg blij mee:)

  2. Ik heb de glutenvrijbox besteld voor mijn dochter. Wij vonden beide de inhoud super goed. Wij raden iedereen aan om de box te kopen voer het goede doel. Goed initiatief.

  3. Ik heb hem meteen gekocht en er ook al een review over geschreven op mijn website! Leuke box met leuke inhoud voor een goed doel.

  4. Pingback: Eetdagboek juli | Miss Glutenvrij

Comments are closed.