Review: Eat Natural + WIN!

IMG_0037Eat Natural heeft heerlijke glutenvrije repen met fruit en noten en sommigen ook met chocola (yummie!). Ook hebben ze glutenvrije muesli in hun assortiment. Lees hier mijn review. En ik mag drie keer een Eat Natural pakket weggeven!

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik regelmatig een Eat Natural reep eet. Ik vind het heerlijke tussendoortjes vooral die met yoghurt en chocola. Voor mijn site mocht ik de verschillende repen en de muesli van Eat Natural proeven. Lees hier wat ik er van vind.

IMG_0067

IMG_0068

IMG_0069

IMG_0072Almond apricots and a yoghurt coating
Heerlijk! Deze reep koop ik zelf al jaren en is een van mijn favoriete repen. De amandelen zijn heerlijk knapperig en de yoghurtlaag eromheen is zacht en heeft een lekkere romige smaak. Dit is echt een aanrader! Wel opletten met warm weer, want dan smelt de reep.

IMG_0063

IMG_0064Peanuts cashews cranberries and milk chocolate
Ook een van mijn favorieten. Ik ben een chocolate addict en de combi tussen de heerlijke noten waaronder amandelen (jammie) en chocola is perfect. Deze reep neem ik graag mee naar mijn werk als tussendoortje of lekker voor thuis als ik trek heb.

IMG_0046

IMG_0048Hazelnuts apricots and vanilla
Dit is een vrij zachte reep. Hij proeft zoet met duidelijk daarin rozijnen (sultana’s) en honing. De vanille proef ik niet echt, maar hier zit ook maar 0,3% extract van in. Lekker met hazelnoot die proef je goed en weer amandelen. De combinatie tussen abrikoos en hazelnoot vind ik erg lekker, de rozijnen hadden van mij er niet in gehoeven, die vind ik minder in combinatie met abrikozen en hazelnoot. Ook dit is weer een fijn tussendoortje.

IMG_0059

IMG_0062Brazil & Sultana
Ook deze reep is met amandelen, maar ook met pinda’s daar houd ik persoonlijk wel van. Ook hierin zitten weer rozijnen, het doet me denken aan studentenhaver achtig. De paranoten vind erdoor vind ik lekker.

IMG_0049

IMG_0050Cranberries macadamias and dark chocolate
Ik proef kokos! Ik vind dit heerlijk in combinatie met cranberries en de smaakvolle chocola. Er zitten niet super veel macadamia noten (6%) in, maar de stukjes die er in zitten combineren heel goed met de andere ingrediënten. Ook proef ik weer rozijnen wat van mij niet per se hoeft. Ik vind dit echt een hele lekkere reep.

IMG_0041

IMG_0042Muesli
Ik proef zachte gepofte stukje rijst met nootjes waaronder amandelen. Er zitten kleine zaadjes in en ook weer rozijnen. Ik vind de muesli best ok, de mix tussen de rijst, noten en zaden is goed, maar gepofte rijst vind ik niet super lekker, ik eet persoonlijk liever muesli met haver of mais (corn), maar voor de afwisseling is dit best eens lekker. Ik at de muesli met Griekse yoghurt.

Mijn mening
Ik ben dol op Eat Natural. De repen zijn smaakvol, er is veel keus en ze vullen goed. Ik vind ze ideaal voor onderweg of om mee te nemen naar school/werk. Ook voor mee op vakantie zijn ze heel handig. De muesli zou ik niet nog eens kopen omdat ik de rijst niet zo lekker vind, maar dat is persoonlijk, het is wel een hele goede muesli en hij vult goed.

Waar te koop?
Eat Natural is in vrijwel elke supermarkt te verkrijgen, maar ook op heel veel andere plekken zoals drogisterijen en snackshops op stations. Je vindt de repen echt overal, wat ik persoonlijk heel prettig vind. Check hun site voor meer info.

imageWin een Eat Natural pakket!
Benieuwd naar de producten van Eat Natural? Ik mag drie van bovenstaande pakketten weggeven! Wat je hier voor moet doen:

 • Volg mij op Instagram: instagram.com/missglutenvrij
 • Laat een reactie achter bij de comments dat je mee doet en laat je Instagram account naam achter. Wil je dit liever anoniem doen vul dan bij website je gebruikersnaam in zodat ik weet dat je me hebt toegevoegd.
 • Vergeet niet je juiste emailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat ik jou kan mailen als je hebt gewonnen.
 • De winactie loopt tot 10 augustus 0.00 uur

www.eat-natural.nl

Ken jij Eat Natural al en welke reep is jouw favoriet?

Ook leuk om te lezen

35 Comments

 1. Familie. van der Wal

  We volgen he nu ook op Instagram! Onze naam is jwal75.

 2. Wat leuk, ik was vorige week in Frankrijk en kocht daar muesli-repen, ik vond ze zo lekker maar bedacht me dat we eigenlijk geen glutenvrije repen hebben in Nederland, maar wel dus!!! Dat wist ik helemaal niet.
  Ik doe graag mee aan je winactie om ze eens uit te testen! Ik volg je uiteraard op instagram onder de naam (All_by_Tessa)

  Liefs Tessa,

 3. Ik doe mee! Ik volg je op Instagram, bedoel je dat ik hier een comment achterlaat? Groet!

  • Miss Glutenvrij

   Zag het op instagram! Zo is het goed je doet nu mee.

 4. Ik doe niet mee, de glucosestroop in deze repen bevat helaas gluten.
  Werd altijd ziek van en nader onderzoek wees uit dat dit het geval was.

 5. Wat een superactie!.. Zou graag het pakket willen uitproberen

 6. Wat een superactie! Zou graag het pakket willen uitproberen

 7. Patricia Timmerman

  Ik doe mee. Mijn instagram account is patricia4u

 8. Jammer dat ik niet mee kan doen. Ik zit niet op instagram, en wil dat ook niet. Omdat je op instagram alleen foto’s van je telefoon kan (kon?) uplaoden. En niet van bv een fototoestel.
  En ik zie de meerwaarde er niet van in…
  (naast twitter, facebook, pinterest en bloglovin’)

 9. Superactie! Instagram account is made_by_kellz
  (Mijn andere reacties staan er maar voor de helft op)

 10. Lijkt me heerlijk! :)
  Mijn gebruikersnaam op Instagram is annnnne1234

 11. Jammer dat ik niet mee kan doen, ik heb geen instagram.
  Ik heb zelf altijd de oranje reep… Jummieee, de rest heb ik nog niet geprobeerd

 12. Amber Stryckmans

  Ik volg je nu al een tijdje op Instagram en geniet elke keer weer van je leuke foodfoto’s :) Je tovert elke keer weer een glimlach op m’n gezicht en je laat me geloven dat je met een glutenvrij dieet zeker niet minder moet genieten van het leven! Blijf zeker zo verder doen en ik ben er zeker van dat je nog meer mensen blij zal maken! Liefs Amber!
  Mijn Instagramnaam : amber_mixer

 13. ik ben niet zo van het volgen, maar ik vind de gf boekweit muesli van Eat Natural wel lekker. meer bite dan de versie die jij geprobeerd hebt

 14. Françoise

  Ik doe graag mee! Eet altijd de ontbijtgranen. Helaas hebben ze die niet overal… Mijn naam is francoisedevos

 15. Ik heb ze regelmatig. Ideaal om in huis te hebben als je even ergens naar toe gaat en je onverwachts honger krijgt.
  De blauwe vind ik nog het lekkerste. Al heb ik geloof ik ook ooit eentje met pinda’s gegeten en die was helemaal heerlijk, maar die verkopen ze niet in een pakje van drie, helaas.

  Ik doe graag mee met de winactie. Mijn instagram is Chantal_Gf

 16. Favoriet en de enige die ik mag eten is de paarse reep Brazil&Sultana. Maar die vind ik ook heerlijk en eet die regelmatig. Heb er eigenlijk altijd een in mijn tas voor tussendoor. Als je niet zo maar iets kunt kopen om te eten als je onderweg bent, is dit een prima alternatief.
  De rode heb ik nog nooit gezien bij de supermarkt hier en de muesli ook niet. De rest mag ik niet door andere allergieen.
  Instagramnaam is NikkiWie.

 17. Ik volg je al een tijdje op instagram, heel leuk! Ik doe graag mee om deze repen te proberen :)

 18. Mijn broertje zou deze verrassing helemaal geweldig vinden, omdat hij binnenkort op vakantie gaat naar Oostenrijk en daar niet veel gluten-vrije snacks zijn. Mijn instagram account is @jesuisYvet

 19. Klinkt ontzettend lekker! En wat handig die repen om mee te nemen onderweg :D.
  Ik doe graag mee. Mijn Instagram gebruikersnaam is: nancy_hsrp

 20. Oh, ik doe graag mee :D we eten thuis met z’n 2en (vriend en ik) glutenvrij en eigenlijk kopen we nooit snacks, vanwege de prijs ;) maar het ziet er erg lekker uit!

  instagram naam: tatideboer

 21. Lotte van Rijn

  Hoi, ik wil graag mee doen aan de mail actie. Nieuwe producten uit proberen is leuk! Mijn naam op Instagram is lllukky.

 22. Wow dit pakket is super, ik zou het heel graag willen winnen. Ik vind de producten heerlijk en ze zijn nog eens gezond, wat het helemaal top maakt. Mijn Instagram naam is: e.recover

 23. Superlekker vind ik de produkten van Eat Natural, ben vooral fan van de rankfruit toasted muesli, de amandel abrikozen yoghurtreep en de cranberry macademia chocoladereep!
  Mijn instagram gebruikersnaam is lindaschrurs

 24. Geweldig, eet dit ook vaak! Volg jou al een tijdje en nu ook op Instagram onder de naam rhjagt

 25. Ik ben echt gek op kokos en die reep heb ik nog niet gevonden dus ik ben heel benieuwd!

 26. Wat een leuke post, ik zag de repen al liggen in de supermarkt, maar ik durfde het niet te kopen omdat het volg.mij niet het officiele logo heeft en ik nog een groentje ben in glutenvrijland (sinds 2 weken diagnose). Maar als jij blogt erover, kan ik misschien toch wat meer vertrouwen hebben en hiervan gaan smullen.
  Dank

 27. De repen heb ik nog niet op, maar van de muesli ben ik echt fan!

  Oh, mijn naam op instagram is seasonwithlove

 28. Super! Ben fan van de rode met choco en de oranje met yoghurt. Maar ook zeker benieuwd naar de rest. Bijna net zo benieuwd als naar de tosti’s van Tostiworld hehe. Mijn Instagram username is @maritkuperus. Ik volg je al een tijdje.

 29. Superleuke actie. Ben fan van de rode en oranje, maar ook zeer benieuwd naar de rest. Bijna net zo benieuwd als naar de tosti’s van Tostiworld, hehe. Mijn username is @maritkuperus, maar we volgen elkaar al een tijdje! ;)

 30. Ik volg je al een tijdje op instagram en ik doe graag mee aan deze smaakvolle actie!
  LIEFSAMBER is mijn instagram naam.

  x

 31. Super leuk deze win actie.. ik ben erg benieuwd naar de verschillende smaken die eat naturural te bieden heeft.. ik volg je via instagram met de naam dorine.vannoort

 32. Pingback: Glutenvrij eten op de festival camping (zonder koeling) - MissGlutenvrij.nl

Comments are closed.