Stuur gratis een persoonlijke Eat Natural Reep

eat-natural_2332587bHELAAS ZIJN ALLE REPEN OP JE KUNT NIET MEER BESTELLEN. Eat Natural komt met een leuke actie. Via hun site kun je gratis een persoonlijke Eat Natural reep versturen. Lees verder om te weten hoe je dat precies doet.

Eerder schreef ik al een lovende review over de glutenvrije repen van Eat Natural. Nu komt Eat Natural met een actie genaamd ‘Deel een Eat Natural’.

Via hun website kun je een gepersonaliseerde reep naar iemand kunnen versturen die glutenvrij eet. Op deze reep kun je een persoonlijke boodschap voor deze persoon zetten. De reep en het verzenden hiervan kost helemaal niets.

Volgens Eat Natural is het eten van hun repen voor iedereen anders. Graag verzamelen zij al deze persoonlijke momenten. Via Facebook en Instagram kun je jouw persoonlijke Eat Natural moment delen. Gebruik hiervoor de hashtag: #eatnatural.

Klik HIER om naar de website van Eat Natural te gaan en jouw persoonlijke reep te versturen.

Deel een Eat Natural

 

Een voorbeeld van het doosje waarin de reep zit.

Wie ga jij blij maken met een reep?

Ook leuk om te lezen

2 Comments

  1. Leuk initiatief maar de actie is wegens overweldigend succes al gestopt las ik net haha.

Geef een reactie