Win: 6x burger met glutenvrij broodje van McDonald’s

8WINACTIE IS GESLOTEN! Ik geef 6 burgers met een glutenvrij broodje van McDonald’s weg! 2 x een Quarter Pounder, 2 x  een Hamburger en 2 x een Cheeseburger met glutenvrij broodje. Lees verder hoe je kunt winnen.

Herinneren jullie mijn bezoek aan McDonald’s nog vorig jaar? Op 22 oktober 2013 werd officieel aan mij de eerste burger met een glutenvrij broodje aangeboden. Ik heb toen een ontzettende leuke dag gehad. Ik kreeg een rondleiding, mocht zelf een burger met glutenvrij broodje maken en genoot van de allereerste Quarter Pounder (mét glutenvrij broodje) in mijn leven, wat heb ik gesmuld. (Het volledige verslag lees hier, KLIK.)

Na afloop kreeg ik een aantal bonnen mee om de burgers met glutenvrij broodje bij de zes pilot restaurants te proberen. Ik heb al meerdere malen van zo’n lekkere burger met glutenvrij broodje genoten (Quarter Pounder is mijn favoriet) en graag bied ik jullie ook die kans. Daarom geef ik zes bonnen voor een burger met glutenvrij broodje weg. (Ze zijn geldig tot 22 oktober 2014.)

Op www.mcdonalds.nl/glutenvrij lees je waar je ze kunt gebruiken en vind je meer informatie over de burgers met glutenvrij broodje.

Waar kan ik terecht voor het glutenvrije broodje?

 • McDonald’s Hoorn
 • McDonald’s Purmerend
 • McDonald’s Zaandam Koningin Julianaweg
 • McDonald’s Rotterdam Zuidplein
 • McDonald’s Rotterdam Charlois
 • McDonald’s Leiderdorp

Deze zes restaurants hebben inmiddels een nieuw productiesysteem waardoor het mogelijk is het glutenvrije broodje te bereiden. McDonald’s biedt deze burgers met een glutenvrij broodje aan voor dezelfde prijs als met een regulier broodje. Met de bonnen die ik weggeef kun je nu dus gratis een burger met glutenvrij broodje scoren!

De voorwaarden:

 • Omdat het wel zo leuk is samen naar Mcdonald’s te gaan, krijgt elke winnaar twee bonnen voor een gratis burger. Dus 2 x een Quarter Pounder, 2 x een Hamburger of 2 x Cheeseburger. Allemaal natuurlijk met glutenvrij broodje.
 • Laat in een reactie achter welke burger je graag wilt eten: Quarter Pounder, Hamburger  of Cheeseburger en met wie je dat samen wilt gaan doen.
 • Vergeet niet je juiste emailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat ik jou kan mailen als je hebt gewonnen. (Mijn mail kan in je spambox terecht komen, houd daar rekening mee).
 • De winactie loopt tot zondag 28 september. Ik zal je mailen voor je adresgegevens, de bonnen stuur ik per post naar je op.
 • Let op: De bonnen zijn maar geldig tot 22 oktober, vóór die datum moet je de bonnen inwisselen bij één van bovengenoemde restaurants.

Ook leuk om te lezen

84 Comments

 1. Bram de Knegt

  T is te gek,heerlijk eten, zelfs met een glutenvrij dieet bij de Mac !!!

 2. Bram de Knegt

  T is te gek,heerlijk eten, zelfs met een glutenvrij dieet, bij de Mac !!!

 3. miranda karel

  Ik zou graag mijn dochter kelly
  Een broodje hamburger gunnen.
  Ze is 12 jaar en heeft net voor de zomer te horen gekregen dat ze gluten allergie heeft ze heeft het er erg moeilijk mee ze vind niet alles lekker ze valt daar Door af en dit zou haar erg gelukkig maken gr haar moeder

 4. Haest kevin

  Met die Quarter pounder zou ik graag men vriendin eens verassen . Ze at zo graag mc donalds maar kan dit al een jaar niet meer eten door de gluten..

 5. Patricia Timmerman

  Ik zou graag een Quarter Pounder willen eten samen met mijn man.
  Net als vroeger toen we nog verkering hadden en nog niks bekend was over mije gluten allergie.

 6. Jolijn Verhoeven ( 9 jaar)

  Mijn vader is glutenvrij maar ik zou graag eens bij mc donalds een big Mac met hem eten

 7. Wij (mijn dochter van 12 en ik) mogen beide geen gluten. Favoriet van mijn dochter is de cheeseburger, maar een quarter pounder hebben we nog nooit op, dus wie weet is die wel het lekkerst! Kortom wij zijn blij met elke bon !!!! Super leuke actie. Groetjes Kitty en Nynke.

 8. Graag zou ik met mijn dochter van 5 met coeliakie een glutenvrije hamburger proberen. Ze eet sinds juni glutenvrij en ze doet het zo goed met haar dieet. Wil haar daar graag mee verrassen.

 9. Lisa van Eerden-Hartmann

  Ik zou graag een Quarter pounder met Anne-marie Grijpma willen eten. Samen zijn wij al lang vriendinnen van de coeliakievereniging.

 10. mirjam engelen

  Ik wil graag mijn twee kinderen (9 en 12) verrassen ze zijn een keer in Hoorn geweest en ze hebben het er nog regelmatig over. Ik weet zeker dat ze hier heel blij van worden. Succes met kiezen van de winnaars

 11. Bianca Bennink

  Ik weet nog maar net dat ik coeliakie heb. Hiervoor ging ik na het stappen altijd met m’n beste vriendinnetje naar de Mac maar dat zit er niet meer in. Graag wil ik met haar weer eens naar de Mac op zuidplein om een lekkere quarter pounder te eten en te laten weten dat ik blij bent dat ze er altijd voor me is en we miss straks weer naar de Mac kunnen! Groetjes, Bianca

 12. Wouw wat n leuke aktie dan zou ik zéker mijn dochter van 8 meenemen want ze is altijd al grote fan van Mac Donalds geweest en vanaf haar diagnose niet meer spontaan naar de Mac kon. Dan zouden we de gewone “broodje” hamburger nemen :-) succes allemaal groetjes Karyn en Danique

 13. Ik heb al eens een glutenvrije cheeseburger op met mij vriend, inmiddels is het mijn verloofde en ik zou graag nog eens met hem naar de Mac gaan om een glutenvrije quarter pounder te eten, die heb ik namelijk nog nooit gegeten. Groetjes, Michelle

 14. Sow, dat klinkt gigantisch lekker. M n broertje en ik hebben beiden glutenallergie en we zijn dol op de mac. De quarter poun der zou heerlijk zijn en andere bonnen zijn ook geen enkel probleem. kunnen we eindelijk eens genieten van de mac. Helemaal geweldig.

 15. mijn man en dochtert hebben beide coeliakie en zijn gek op quaterpounders… Ik doe graag voor hen mee met je leuke actie!

 16. Sarah Daanen

  Ik zou graag een quarter pounder willen eten met marloes omdat ik heel erg benieuwd ben naar hoe een broodje bij de macdonalds smaakt!

 17. Marijke Woudt

  Ik zou graag met mijn dochter Xenna van 9 jaar glutenvrije hamburgers eten in Leiderdorp. Vanaf de eerste dag dat ze daar een glutenvrij broodje met hamburger heeft gegeten was ze helemaal happy, eindelijk kon ze ook bij de Mac hamburgers eten. Zou een leuke verrassing zijn!! Groetjes Marijke.

 18. Marly Offermans mirella roos moeder van marly

  Ik wil graag met mijn moeder een hamburger eten in een happy menu ik ben 5 jaar pas en ik zou graag op zuid plein gaan xxx marly

 19. hoi,
  Ik wil deze burger graag winnen voor mln zoon. Hij is sinds een jaar glutenvrij en gaat er zo goed mee om. Ik ben super trots op hem. En als hij dan nu een keer een echte glutenvrije prijs wint dat zou super zijn!

 20. Hoii
  superleuk zeg
  Voor mijn dochter samen met haar vriendje…hihi
  Groetjes

 21. Hoi, ik wil graag een cheeseburger eten met mijn dochter Fiona. Is 11 jaar oud en nu 7 jaar glutenvrij. Ze heeft dus nog nooit hamburger bij Mac Donald gegeten (ze weet het in ieder geval niet meer). Dus zou echt super gaaf zijn, als dit een keer kan. Groetjes Mariëlle

 22. heidi van geffen

  Mijn kids zouden het super leuk vinden als ik ook weer gezellig bij de mc donalds een broodje zou kunnen mee eten want komen er nu ook niet meer omdat ze het zielig vinden voor me . Dan zou ik een broodje mc quarter pakken . En zou ik gewoon met ze mee kunnen eten dat zou weer gezellig zijn voor ze .!!!!!!!

 23. Ik zou graag mijn zusjes blij maken met een quarter pounder.. 1 is net mama geworden van een mooi meisje en de ander is zwanger van een kleine prinses!ikzelf ben net bevallen van een tweeling! Dus lijkt me leuk om even een uitje met zn drieen te doen! We zijn erg hecht met zn drieen en hebben ook alledrie coeliakie!

 24. Ellen Duijzers

  Ik zou mijn zoon en dochter v mijn zus meenemen.voor allebei een cheeseburger. Mijn zoon (10) weet sinds mei dat hij coeliakie heeft en heeft het er soms erg moeilijk mee te accepteren. Mijn nichtje heeft het al 10 jaar en steunt m’n zoon hierin. Dit zou een leuke verrassing zijn! Groeten Ellen

 25. Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn vader. Ik volg al maanden je site voor hem zodat ik hem op de hoogte kan houden over de glutenvrije weetjes! Hij weet al heel erg lang dat hij coeliakie heeft maar mist het niet – glutenvrije eten nog bijna elke dag. Zo ook de hamburgers, in zijn woorden; ‘daar zou ik echt een moord voor doen als die een glutenvrij zouden Komen ‘ dus vandaar dat ik voor hem meedoen! En omdat het een echte man is zou hij de quarter pounder het lekkerst vinden denk ik!
  Groetjes Evelien

 26. Ik ben sinds mijn geboorte al glutenvrij. Mijn vriend en ik hebben eens 1,5 uur gereden om mijn eerste glutenvrije burger oooit te eten. Benzinekosten en dergelijke maakte het alsnog een duur etentje, maar wat heb ik van die dag genoten. Uiteraard wil ik dit dagje samen met hem nog eens over doen, want wat vond ik dat fantastisch!!

 27. Ik zou ook gaan voor de Quatert pounder, vind ik het allerlekkerst. Wie ik zou meenemen? 1 van mijn dochters in ieder geval, wij volgen met z’n 3en een glutenvrij dieet!

 28. Ik zou heel graag met mijn lieve dochter Rebecca een cheeseburger gaan eten. Ze weet sinds kort dat ze coeliakie heeft en hoewel ze zich in jaren niet zo goed heeft gevoeld nu ze geen gluten meer binnenkrijgt, heeft ze het er af en toe nog wel moeilijk mee met wat er allemaal niet meer kan. Een kleine verrassing voor haar :-)

 29. Leuk! Ik zou graag een glutenvrije quarter pounder eten, gewoon omdat ik daar zo benieuwd ben. Ik zou dat samen met mijn liefste vriendje doen.

 30. Recent ontdekt dat ik coeliakie heb, en de hamburgers staan toch wel op mijn lijstje met dingen die ik het meeste mis :(. Graag zou ik deze met mijn zus Rebecca willen gaan eten, omdat ze me sinds dat ik weet dat ik coeliakie heb al zo vaak per ongeluk mee heeft gevraagd naar de McDonald’s ;)…

 31. Ik vind ze heerlijk de cheeseburger is.mn favoriete. .gewoon naar rotterdam Charlois lekker eten en meedoen met de dag aanbieding..toppie mc donald

 32. Daphnie van der Duim

  Ik zou heel graag een keer de Quarter Pounder willen proberen. Deze vond ik altijd het lekkerst bij de Mac en het zou zo fijn zijn hem te proberen met het glutenvrije broodje!
  Uiteraard neem ik mijn verloofde mee die altijd heel veel moeite voor me doet en speciaal voor mij glutenvrije maaltijden besteld zodat ik in restaurants ook van zijn bord kan proeven!!

 33. Leuke actie! Ik zou de bonnen van de cheeseburgers graag willen winnen. Ik zal ze zelf niet eten, maar ze zijn dan voor mijn kinderen Rosanna en Daniël. Te groot aan het worden voor een happy meal, te klein voor een echt menu…en een cheeseburger menu heeft McDonald’s nog niet in de aanbieding!Dus een losse cheeseburger zullen ze heerlijk vinden!

 34. Rose Dantas

  Ik zou graag de quarter pounder willen. En die zou ik graag met vriendjelief willen eten omdat hij elke dag dealt met mijn glutenvrije ongemakjes

 35. Hi,

  Ik zou de bonnen graag willen winnen voor onze 2 kinderen. Julia (zij is 8) heeft ceuliakie en verdraagt daarbij ook geen gluten en Jens (hij is 6) heeft ook ceuliakie. Ik denk dat ze zullen smullen van een glutenvrij en (lactose vrije) Happy meal.
  groetjes
  Brenda

 36. Sandra Dame

  Mijn man weet sinds 3 jaar dat hij coeliakie heeft. Inmiddels helemaal ingeBURGERd in de wereld van gluten. Maar een een glutenvrije cheeseburger inclusief broodje zal wel heel leuk zijn, net als vroeger even zorgeloos genieten. Een extra rondje rijden hebben we er wel voor over.

 37. Ik zou heel een cheesburger willen proberen omdat ik die vroeger super lekker vond en nu al 5 jaar niet meer heb gehad. Ik wil deze graag eten met een vriendin van mij die eigenlijk glutenvrij moet gaan eten maar dit heel lastig vind. Zo kan ik haar laten proeven dat het ook best lekker kan zijn@

 38. Ik zou graag een quarter pounder eten met mijn vader ik heb al mijn hele leven glutenallegie maar mijn vader pas 3 jaar dit gun ik hem.

 39. Lijkt me heerlijk. Vorige week een hamburger zonder broodje gegeten in Amersfoort, daar is het glutenvrije broodje helaas niet verkrijgbaar. Maar een hamburger eten bij de Mac zonder brood is toch niet “echt” lekker snacken hoor. Dus rij ik graag een keer naar ‘t westen voor een volledige cheeseburger. Samen met mijn zus die vlakbij Rotterdam woont. Plak ik er een weekend aan vast!

 40. Ron (vader van Senna)

  Hoi Harmke, Mijn dochtertje van 4 jaar heeft glutenallergie. Ik zal dus gaan met haar! Ze is helemaal gek op smoltzige kaas (gesmolten kaas) Daarom kies ik voor haar de Cheeseburger! Met vriendelijke groet, Ron

 41. esmee leusenkamp

  alle Mcdonalds waar ze glutenvrije broodjes hebben zijn aan de andere kant van Nederland van waar ik woon. ik heb nog nooit een broodje van de Mac gehad maar het lijkt mij super lekker. volgende week kom ik met mijn vader aan die kant van nederland dus ik zou graag een broodje met hem willen eten.

 42. Graag wil ik op pad met mijn dochter Sara om een glutenvrije Quater Pounder te eten. Haar te laten ervaren hoe het is als de tomatenketchup langs je wang naar beneden druppelt, het vlees van het broodje er langszaam uit komt aan de andere kant. En het dan maar opgeeft om het netjes te eten. Laat haar maar eens worstelen. Lijkt me gewoon genieten.

 43. René van der Jagt

  Het laatste glutenvrije broodje bij de Mac was nog met mijn overleden echtgenote in Salou op vakantie in 2011.
  Inmiddels heb ik een nieuwe partner en zou graag met haar een heerlijke Quarterpounder gaan eten.

 44. Agnes Quaytaal

  Graag wil ik de bonnen van de Quarterpouder willen winnen om deze samen met mijn dochter gaan eten. Zij heeft de ziekte van Chron maar de artsen denken dat ze coeliakie heeft. Zij wil hier niet aanomdat ze denkt de glutenvrij eten vies is en zo wil ik bewijzen dat glutenvrij eten ook lekker kan zijn en ook buiten deur. Met vriendelijke groet Agnes Quaytaal.

 45. Marinka Alberda-Blesgraaf

  Ik zou graag een Quarter Pounder willen eten met de man Jeroen, waar ik 4 maanden geleden mee trouwt ben :-)

 46. Katja Muller

  Graag zou ik met mijn man en kinderen een keertje naar de Mac willen zodat ik eindelijk weer eens een keertje kan genieten van een heerlijke cheeseburger / quarterpounder. Deze heb ik al 6 jaar niet meer kunnen eten ivm coeliaki.

 47. Ellen Duijzers

  Ik zou mijn zoon en dochter v mijn zus meenemen.voor allebei een cheeseburger. Mijn zoon (10) weet sinds mei dat hij coeliakie heeft en heeft het er soms moeilijk mee te accepteren. Mijn nichtje heeft het al 10 jaar en steunt m’n zoon hierin. Dit zou een leuke verrassing zijn! Groeten Ellen

 48. Een lekkere glutenvrije burger kan geen kwaad. Ik kom hem graag in leidendorp opsnoepen met een vriendin die ook glutenvrij eet :) daten!

 49. Astrid Langeveld

  Eindelijk eens een x wat lekkers eten bij de mac. Hier rijdt ik graag een stuk voor!! Ik ga ze gezellig eten met mijn man.

 50. Hoii
  super leuk zeg!
  Voor mijn dochter (14)samen met haar vriendje..hihi (of vriendinnetje)

 51. Beste Harmke, wat een superleuke actie weer!
  Ik zou graag mijn 2 glutenvrije zoontjes verrassen met een overheerlijke glutenvrije hamburger die niet door mij is gemaakt! Die voor mijzelf koop ik er graag bij!

  Groeten en succes met je actie, Simone

 52. Isa van de Water

  Ik ben Isa, en ik ben 10 jaar. Ik heb nu twee jaar coeliakie en ook diabetes. Ik wil mijn moeder verrassen omdat zij heel veel voor mij doet. Ik zou heel graag de kaartjes winnen. Liefs Isa xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 53. Ik zou eens met mijn broer naar Mac Donalds gaan om een Quarter Pounder te eten. We komen nooit bij de MAC omdat we geen gluten kunnen eten. Het lijkt me fantastisch om samen eens naar de MAC te kunnen gaan.

 54. Kristel verhoeven

  Ik zou graag een quarter pounder willen eten samen met mijn vriend. Dat zal dan mijn 2e glutenvrije broodje bij de mac worden omdat deze allemaal wat verder weg zijn voor mij. Maar zou er graag een leuk uitje op willen aansluiten :)!!

 55. Annika van Luijken

  Ik ben Annika (10 Jaar) en ga morgen met de GV-vereniging op Zeelandkamp. Opstapplaats is bij McDonalds Leiderdorp. Je snapt ik ga eerst lekker een quarter pounder eten met mijn vader (ook gv),mama en zusje Roosa (niet gv). Met jouw bonnen kan ik snel nog een keertje gaan ;) Groetjes Annika

 56. Ik zou samen met mijn gezin naar de mac toe gaan en dat we allemaal wat lekkers mogen en dat mijn zoontje en ik een hamburger kunnen eten. Ipv alleen het vlees en patatjes…. Dat we gewoon mee kunnen doen. Dat we even een gewoon gezin zijn…..

 57. Graag zou ik met mijn dochter Mathanja een broodje gaan eten. Nu 2 jaar bij haar bekend dat ze glutenallergie heeft. De M is geen plezier-uitje meer. Een andere ervaring opdoen zou fantastisch zijn. Ik gun het haar. d’r moeder.

 58. Mirjam den Boer-Versteegh

  Mijn zoon zou graag zijn beugelbekkie in een quarterpounder zetten en mijn dochter haar tanden in een cheeseburger. Mijn man en ik betalen graag een glutenvolle variant zelf!

 59. Mijn zoon en ik eten al een aantal jaar glutenvrij. Hij moet natuurlijk, net als elke coeliaak, regelmatig zijn anti-stoffen laten prikken. De laatste x was dat, in tegenstelling tot voorgaande keren, een klein drama… Nu durft hij niet meer… Voorheen kon ik hem altijd overtuigen met een bezoek aan de Mac maar hij wil zelfs dat niet meer want hij kan toch ‘alleen maar frietjes’ eten… Het zou toch geweldig zijn om hem te kunnen verrassen met een glutenvrije hamburger?!
  Als ik al iets win zou ik natuurlijk met alle 3 de opties blij zijn, sws zou ik ook alle 3 een x proberen dus ik heb geen voorkeur ;)

 60. Dag!

  Graag zou ik mijn driejarige dochter met coeliakie en mijn man op een cheeseburger trakteren, ze heeft nog nooit zoiets gegeten!

  Hartelijke groet

 61. Ik zou graag samen met mijn zusje Gea een Quarter Pounder te eten. Ik weet sinds een jaar dat ik een glutenallergie heb en dit is niet altijd even makkelijk. Mijn zusje komt veel bij reformwinkels en zoekt altijd alles voor me uit. Om haar te bedanken zou het super tof zijn als we als zussen gewoon weer samen bij de MC Donalds kunnen eten, net als vroeger.

 62. Deze bon zou ik heel graag aan mijn vriend willen geven! We gaan vanavond voor de eerste keer een glutenvrije burger eten bij een macdonalds maar ik verwacht dat ze heerlijk zijn!!

 63. nou zeg dat is echt geweldig leuk en lief…ik hoop dat ik er ag/zal winnen dan ga ik samen met mijn 2kids naar mac leiderdorp om daar samen met hun te genieten van een quarterpounder dan kan ik eindelijk is met kids een broodje meeeten dat zou voor jessa (mijn dochter van 7) een groot kado zijn ze vind het altijd zo zielig voor me omdat ik geen broodje van de mac mag……..of anders mischien samen met jou :)…. Groetjes richard koster

 64. jet koppenaal

  Ik zou graag mijn beide kids trakteren omdat het 10 jaar geleden is dat we met het glutenvrije dieet begonnen! De cheeseburgers zijn hun favoriet, daarhebben we wel een tochtje naar leiderdorp voor over!

 65. Nimira Virani

  Ik wil graag glutenvrije burger eten met mijn vriendin omdat het voor mij Een goede reden om naar Mac donalds te gaan. Naast glutenallergie, lactose. Intolerantie en borstkanker kom ik weinig eruit. Ik vindhet dan ook fijn om onbezorgd te eten zonder sngstvdat ik klachten krijg. En met mijn vriendin die er veel voor me is wil ok het met haar delen:)

 66. arjan de vries

  Wat een leuke actie, ik ben 14 jaar oud en heb coeliakie. Ik zou graag met mijn broertje een quarter pounder eten, heerlijk genieten van een glutenvrije snack

 67. arjan de vries

  Wat een leuke actie, ik ben 14 jaar oud en heb al jaren coeliakie, ik zou graag samen met mijn broertje genieten van een heerlijke glutenvrije quarter pounder.

 68. Ik ga voor de Quarter Pounder en met een goede vriendin, Rita. Sowieso leuk om haar een keertje mee uit eten te nemen. Daarnaast: ik heb haar al vaker aangeraden om geen tarwe meer te eten. (Glutenvrij gaat natuurlijk nog een stapje verder.) Ik denk dat het haar gezondheid ten goede zal komen. Dit zou dan een ludiek begin kunnen zijn.

 69. minouche Wesselius

  Ik zou graag mijn dochter van 14 een cheeseburger op een broodje zien eten in
  plaats van een burger los in een doosje met bestek zoals ze nu eet vanaf haar 8e. Dat zou ze heel leuk vinden

 70. Kees van Gorsel

  Ik werd vroeger altijd ziek als ik een hamburger bij MacDonalds at. Sinds drie jaar weet ik dat dat komt door de gluten. Het zou fijn zijn om eens een Hamburger te eten zonder ziek te worden! Gelukkig dat MacDonalds nu Glutenvrije Quarterpounders heeft, dat was mijn favoriet.

 71. Ik zou zelf ontzettend graag de quarter pounder eten met mij moeder. Het valt mij op dat ik veel reacties lees met; ik vond dat voordat ik glutenvrij werd het lekkerste broodje.. zelf heb ik nooit een burger bij de mac kunnen eten, het wordt eens tijd denk ik maar.. De reden dat ik dit met mijn moeder wil doen, is omdat ze al sinds mijn geboorte ontzettend lekker glutenvrij voor mij kookt en daar ben ik dr nog altijd ontzettend dankbaar voor! ♡

 72. Wat leuk! Via jou had ik er inderdaad al wel van gehoord, maar nog niet uitgeprobeerd. Ik wil graag gewoon met een vriendin gaan, zodat we allebei eens een keer iets anders kunnen eten dan alleen patat ;)

 73. Het lijkt mij heerlijk om voor het eerst in mijn leven een cheeseburger te proberen. Ik zou dit graag samen met mijn vriend willen doen. Hij heeft zelf geen glutenallergie, en vind het altijd heel vervelend als hij wel alles kan eten en ik niet. Het lijkt mij leuk om hem ook het glutenvrije broodje te laten proberen, zodat we eindelijk eens ergens allebei hetzelfde eten !

 74. De quarterpounder is inderdaad het allerlekkerst! Ik zou die graag met mijn glutenvrije man gaan eten. Hij is helemaal gek op de glutenvrije hamburgers!

 75. mandy gasseling

  Ik wil graag de quarterpound burgers winnen en dan wil ik mijn buurvrouw chantal vriend meenemen omdat zij ook bezig is haar eet/leefpatroon te veranderen …. ik merk dat mijn fibromyalgie stukken minder is als ik oo mijn voeding let

 76. mandy gasseling

  Ik wil graag de glutenvrije quarterpounder winnen en dan neem ik mijn buurvrouw mee omdat zij ook een switch aan her maken.is in haar voeding

 77. Mijn vriend en ik gingen laatst speciaal naar de macdonalds in Zaandam voor de glutenvrije cheeseburger, helaas waren we verkeerd gestuurd en de hele macdonalds niet gevonden.. we baalde heel erg en zaten uiteindelijk in de trein met een maaltijdsalade.. nu zou het leuk zijn als we voor de herkansing kunnen!

 78. Zo die gaan lekker met hun tijd mee daar bij Mc Donalds. Ik zou graag het eten daar eens proberen. Hmmm… de quarterpounder of cheeseburger, ik kan niet kiezen! Hebben ze nog andere glutenvrije producten, zodat je er een complete maaltijd van kan maken? Dan kan ik er een dinner date van maken. ;)

 79. Ik zou heel graag een bon voor een quarter pounder aan mijn vriend willen geven. We hebben de glutenvrije burger al een keer geprobeerd en ze waren heerlijk!

 80. Chantal Loeffen

  Ik zou graag met mijn broertje van 20 naar de Mac gaan. Hij weet nu ongeveer een maand dat hij coeliakie heeft en heeft het er erg moeilijk mee. Gisteren gingen al zijn vrienden naar de Mac om een hamburger te halen en hij heeft toen uit woede zo hard tegen een muur getrapt dat hij nu naar de eerste hulp is.
  Hij weet niet dat er Macs in Nederland zijn die een glutenvrije hamburger verkopen en ik zou hem er denk ik enorm mee verassen.
  Het liefst met een Quarter Pounder, maar hij is met de andere twee hamburgers denk ik ook enorm blij.

 81. Het zou nog fijner zijn als er meer Mac Donalds in Nederland komen waar je een glutenvrije Big Mac kunt eten. Bij ons in de buurt is er geen te bekennen. ERG JAMMER. Het is nu slechts voor een beperkte kring.

Comments are closed.