Filmpje: Glutenvrije kibbeling maken


Samen met mijn zusje Magriet maakte ik glutenvrije kibbeling en oh wat was het lekker! Bekijk ons filmpje om te zien hoe wij dit doen en wat je nodig hebt om ook glutenvrije kibbeling te maken. Lees verder voor de ingrediënten en een fotoverslag.

Tadaaa! Glutenvrij kibbeling. Hier doe je het allemaal voor.

IMG_0029Ingrediënten

  • 3 liter zonnebloemolie
  • 350 gram kabeljauw (voorgesneden)
  • 200 gram glutenvrij visbakmeel (Smedes)
  • 200 ml koud water
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Snufje cayennepeper
  • Ravigotte saus (AH eigen merk is glutenvrij)

IMG_0005

IMG_0008

IMG_0010Het visbakmeel van Smedes is heerlijk om mee te werken. Het klontert niet en geeft een goed krokante bite.

IMG_0014Kruiden erbij, vis erin.

IMG_0019En bakken maar.

IMG_0021Perfect goudbruin.

IMG_0023

IMG_0027Het resultaat: Een flinke ‘gezinszak kibbeling’. 573 gram.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn filmpje vinden. Vinden jullie het leuk als ik vaker mijn glutenvrije bak- en/ kooksessies film?

Heb jij wel eens glutenvrije kibbeling gemaakt?

 

Ook leuk om te lezen

9 Comments

  1. Ja ik heb het ook weleens gemaakt en kreeg van de visboer die heerlijke kruiden om erop te doen.
    Gaf het ook aan me buurman en die zei ik heb nog nooit zo lekker de kibbeling gegeten.
    Ha ha hij wist niet dat het glutenvrij was.

  2. Jaaaa SUPERRRR goed idee jullie filmpje was heel goed en duidelijk hoop.echt dat dit een nwe trend voor je wordt mijn stem.heb je ;-) bedankt voor t delen X

Geef een reactie