Filmpje: Welk Schär Meesterbakker brood is favoriet?

In dit filmpje vraag ik in het Westerpark in Amsterdam welke variant van het Meesterbakker brood mensen het lekkerst vinden. 

Eerder dit jaar schreef ik een review over het Meesterbakker brood van Schär, je leest ‘m hier. Het brood is er in drie soorten: Mehrkorn, Vital en Classic, mijn favoriet is Mehrkorn. Schär en ik waren heel benieuwd welke variant andere mensen het lekkerst vinden. Tijdens een dagje varen in Amsterdam nam ik de drie broden mee en vroeg mensen op straat welk Meesterbakker brood zij het lekkerst vinden.

Dit filmpje maakte ik voor Schär TV.

Welke Meesterbakker brood vind jij het lekkerst?

Ook leuk om te lezen

4 Comments

  1. Hoi Harmke, wat een leuk filmpje, gisteren kregen wij van Shar een gratis brood thuisgestuurd de Classic, dus ben reuze benieuwd wat Danique ervan vind als ze thuis komt van school, ik ga hem ook proberen!!

    groetjes
    Karyn

  2. Pingback: Glutenvrije zalm sandwich - MissGlutenvrij.nl

Geef een reactie