Tip: Heel Holland Bakt producten 50% korting bij AH

Foto 08-10-14 13 30 51Ik kom net van Albert Heijn Centrum in Veenendaal. Op het hele assortiment van Heel Holland Bakt krijg je nu 50% korting. Ik heb meteen wat meegenomen en deel deze tip graag met jullie.

Foto 08-10-14 13 29 56Twee pakken amandelmeel. Normaal €4,99 nu dus voor de helft. Amandelmeel is ideaal in glutenvrije baksels. Ik wilde dit meel graag kopen, maar vond het zo duur. Nu dus niet! 200 gram voor tweeënhalve euro :D.

Foto 08-10-14 14 12 31Twee potjes koekkruiden, ideaal voor het maken van kruidkoek. Normaal €2,29 per potje nu voor de helft.

Foto 08-10-14 13 30 16Speculaaskruiden normaal €2,29 per potje nu voor de helft. Ideaal voor de sinterklaasperiode die er weer aan komt. Ik zag net dat het enige verschil tussen de koek- en speculaaskruiden is dat er in de speculaas nootmuskaat zit. Weer wat geleerd ;).

Het hele Heel Holland Bakt assortiment vind je hier: KLIK. Helaas krijg je via de website van Albert Heijn geen korting, ook weet ik niet of alle AH’s de HHB-producten met 50% korting verkopen. Wel zag ik op Facebook dat in andere filialen de producten ook met 50% korting worden verkocht, maar welke precies dat weet ik niet. Als je tijd hebt deze week zou ik zeker even langs de dichtstbijzijnde Appie gaan of vrienden/ familie vragen producten voor je te kopen. De actie duurt tot tot en met zondag 12 oktober.

Let op: Niet alles van het HHB assortiment is glutenvrij, even goed etiketten lezen dus.  

Hebben jullie al HHB producten met korting ingeslagen?

Ook leuk om te lezen

3 Comments

  1. Bedankt voor de tip! Er waren nog 4 pakken amandelmeel, eentje heb ik laten staan :-) In de vestiging waar ik was was een heleboel Genius brood/broodjes, Consenza pannenkoekmeel en Schär muesli met zo’n 35% sticker erop. Gelijk maar meegenomen. Was gunstig voor mij maar wellicht niet voor de glutenvrije toekomst bij (deze) AH?

Comments are closed.