De favoriete blog van mijn site

favorieten1Welke blog op mijn site is favoriet? Dat is het thema van oktober #wijbloggenglutenvrij. In deze blog vertel ik je welke blogpost mijn favoriet is, geef ik de top 5 favoriete artikelen van mijn bezoekers en vertel ik welke blog het meeste los maakte onder mijn lezers.

Het is weer de 15e van de maand en samen met andere glutenvrije bloggers schrijf ik over hetzelfde onderwerp. Deze maand de vraag: ‘Wat is de favoriete blog van mijn site.’

Mijn favoriete artikel
Oh, wat vind ik dit moeilijk. Met deze blog die ik nu schrijf heb ik inmiddels 334 artikelen op MissGlutevrij.nl gepubliceerd. Ik postte recepten, tips, ervaringen, reviews en persoonlijke verhalen. Ik vind bloggen heerlijk, ik kan op mijn site plaatsten wat ik wil en help andere hiermee. Hoe leuk is dat? Ik vind vooral de afwisseling in het schrijven van artikelen leuk. Ik maakte een tijdje terug een album met daarin mijn favoriete artikelen en recepten, leuk om iets op papier te hebben en terug te lezen wat ik allemaal heb geschreven. Maar als ik dan toch één favoriete blog moet noemen, is dat het artikel over Londen. Ik denk graag terug aan de stedentrip die ik maakte met mijn zusje Esther. Na afloop schreef ik er een artikel over. Hier heb ik zoveel leuke reactie op gekregen en lezers volgen letterlijk mijn tips.

londennnLees hier het artikel over Londen met heeeeeel veel tips om heerlijk glutenvrij te eten in deze waanzinnige stad. Ik hoop snel weer eens terug te gaan en kan iedereen die glutenvrij eet Londen van harte aanbevelen.

Top 5 best bekeken artikelen
Dan nu de vijf best bekeken artikelen van mijn website sinds het begin van mijn blog. Ze staan hieronder met de links naar het artikel erbij.

Foto 12-10-14 19 27 491. Bloemkoolpizza
Het artikel op mijn site dat veruit het best is gelezen is ‘Bloemkoolpizza’. Ik heb deze gezonde, glutenvrije pizza afgelopen weekend nog gemaakt en hij is heerlijk. Niet moeilijk om te maken en van nature glutenvrij. Als je ‘m nog niet hebt gemaakt, kan ik ‘m je zeker aanraden. Benieuwd naar het recept? Je vindt ‘m hier.

genius love2. Goddelijk Genius Brood
Zoals jullie hebben kunnen lezen, verkoopt Albert Heijn sinds kort vers glutenvrij brood van Genius. In januari plaatste ik al een artikel over Genius deze staat als tweede in de top 5.

3. Mijn zelfgebakken brood
Omdat ik enorm veel vragen, mailtjes en reacties kreeg over mijn zelfgebakken brood schreef ik er een blog over. Dat hier behoefte aan was blijkt wel, hij staat op nummer drie.

IMG_00294. Brownies zonder meel, suiker en boter
Dit is persoonlijk een van mijn favoriete recepten en dus ook bij jullie blijkt omdat ie op nummer vier staat. Zalige brownies waar je je vingers bij op eet en zonder meel, suiker en boter.

yam collage5. Yam: Dagelijks vers glutenvrij brood bij Jumbo en C1000
Als laatste in de top 5 nog een artikel over glutenvrij brood. Het nieuwsbericht over het Yam brood dat te koop is bij Jumbo en C1000 werd erg goed gelezen. Ik schreef ook een review over Yam, die lees je hier.

Artikel met de meeste reacties
Het artikel dat het meeste bij jullie maar ook bij mij los maakte, is die met de titel ‘Medisch glutenvrij?!‘. In dit artikel uit ik mijn frustratie over de glutenvrije hype. Ik had het op dat moment helemaal gehad met mensen die glutenvrij eten om af te vallen of om andere redenen in plaats van dat het medisch noodzakelijk is. Ik voelde me op dat moment gekwetst en verdrietig. Ik ben blij dat ik die blog toen heb geschreven. Ik kon mijn gevoel uiten, kreeg lieve reacties, steun, maar sommige lezers zetten me ook aan het denken.

Het is nu bijna een jaar geleden dat die blog online kwam, ik voel me allang niet meer gekwetst of verdrietig door de hype. Als ik nu hoor dat iemand glutenvrij eet om wat voor reden dan ook heb ik daar vrede mee. Iedereen moet zelf weten wat ie doet en het voordeel aan de hype is dat het aanbod aan glutenvrije producten en restaurants steeds groter wordt. En daar ben ik alleen maar blij mee.

Liefs Harmke

De volgende blogs doen deze maand mee: glutenvrijemama.blogspot.comhomeofcomfort.nl, ikbenglutenvrij.nllaurienis.com, meerdanglutenvrij.wordpress.com, storiesofacoeliac.wordpress.comdiysforyouandme.weebly.com

Ook leuk om te lezen

4 Comments

  1. Leuke blog!
    Ik herinner me inderdaad al deze blog-posts nog. Leuk om het terug te zien. En fijn dat je nu (net als ik) vrede hebt met de glutenvrije hype.

Comments are closed.