25 Questions Tag

Foto-25-08-14-10-43-05-e1413990628995Op het internet kwam ik de 25 questions tag tegen en omdat ik het het zelf altijd leuk vind om de persoon achter een blog beter te leren kennen, beantwoordde ik de vragen voor jullie. Ze zijn vrij random, maar je leert mij er zeker een stukje beter door kennen.

IMG_6452

1. HEB JE HUISDIEREN?
Ja! Mijn boomer puppy Wollie. Ze is op 17 juni 2014 geboren.

2. NOEM 3 DINGEN DIE HET DICHTSTBIJ JE ZIJN
Mijn laptop, telefoon en een kop groene thee.

3. HOE IS HET WEER NU?
Herfstig. Vanochtend ben ik op de fiets nog nat geregend. Het waait ook aardig, maar soms schijnt de zon ook ineens. Wisselvallig dus.

4. RIJ JE? EN ZO JA, HEB JE WEL EENS EEN ONGELUK GEHAD?
Ja, ik heb sinds 2007 mijn autorijbewijs. In 2010 heb ik een ongeluk gehad met mijn rode Honda Civic uit 1992. Ik kwam een tweebaans rotonde opgereden en een BMW pompte zonder richting aan te geven zijn neus in mijn zijkant. Gelukkig zat mijn moeder naast me, want ik raakte lichtelijk in paniek en barstte in huilen uit van de schrik. Mijn auto was total loss, de BMW had een paar krasjes. Achteraf kreeg ik de schuld en mocht ik betalen (blijkbaar moest ineens de hele motorkap worden overgespoten), dit omdat ik als laatste de rotonde op kwam rijden. Heel lullig allemaal en heb er nog jaren last van gehad qua verzekering.

5. HOE LAAT WAS JE VANOCHTEND WAKKER?
08.30 uur ging mijn wekker. Op woensdagochtend sport ik altijd.

6. WANNEER HEB JE VOOR HET LAATST GEDOUCHT?
Na het sporten dus rond een uur of 11.

7. WAT IS DE LAATSTE FILM DIE JE HEBT GEZIEN?
Ik denk Frozen… Maar dit is ook al een paar weken geleden. Ik ben momenteel helemaal in to de series. Ik ben net gestart met de nieuwe seizoenen van The Vampire Diaries en The Originals, ook kijk ik The Killing en Orange Is The New Black. Lang leve Netflix!

8. WAT STAAT ER IN JE LAATSTE SMSJE?
Via WhatsApp mag ook neem ik aan ;). ‘Dank je wel’, van mijn vriend zijn zwager. Ik feliciteerde hem met de verjaardag van zijn dochter.

9. WAT IS JE RINGTONE?
Wildstylez – Wild Ones. Ik had eerst het origineel van Flo Rida en Sia, maar deze knalt net even wat harder uit m’n speakers ;).

10. BEN JE WEL EENS IN EEN ANDER LAND GEWEEST?
Ja, ik ben dol op reizen! In België bezocht ik wat vakantiehuisjes en ging ik naar Brussel met school ook ging ik in 2010 naar Antwerpen met mijn vriend Mees. Naar Duitsland ging ik met mijn oom en tante, Disneyland bezocht ik in Frankrijk en Parijs (2008) vond ik ook een prachtige stad.  Met mijn vader ben ik naar Londen geweest toen ik in de brugklas zat en met werkweek van de middelbare school bezocht ik Praag in Tsjechië. Turkije en Cran Canaria deed ik aan voor een chil en relax vakantie en met vriendinnetjes ging ik naar Rimini en Venetië in Italië. Ook ben ik met mijn ouders naar Legoland in Denemarken geweest en kwamen we met het gezin in Luxemburg. In 2009 maakte ik met vier medestudenten een rondreis door IJsland wat echt een prachtige ervaring is en was, ik denk er bijna dagelijks aan terug. In 2010 vloog ik met mijn nicht naar Sunny Beach, Bulgarije. In 2011 bezocht ik Egypte, 2012: Turkije, 2013 Marokko, Milaan (Italië), Parijs (Frankrijk), Londen (Engeland). 2014 Spanje, Boedapest en met oud en nieuw ga ik naar Berlijn!

11. HOU JE VAN SUSHI?
Yes I do! Ik maak ook graag zelf glutenvrije sushi, lees hier hoe je dat kan doen.

12. WAAR DOE JE BOODSCHAPPEN?
Op dit moment kom ik bij Lidl, Aldi en Albert Heijn. Ook kom ik bij Eko Plaza voor glutenvrije producten, maar sinds het enorme glutenvrije aanbod bij de Appie, ben ik daar vaak te vinden.

13. HEB JE OOIT MEDICIJNEN GESLIKT OM EERDER IN SLAAP TE VALLEN?
Ja één of twee keer. Gelukkig kan ik goed in slaap komen.

14. HOEVEEL BROERS EN ZUSSEN HEB JE?
Ik heb twee zusjes, één van 24 jaar en één van bijna 22 jaar.

15. HEB JE EEN COMPUTER OF LAPTOP?
Een zwarte laptop van Toshiba.

16. HOE OUD WORD JE OP JE VOLGENDE VERJAARDAG?
Op 31 december word ik 26 jaar en dan zit ik dus in Berlijn. Samen met mijn vriend Mees vier ik daar mijn verjaardag en oud en nieuw.

17. DRAAG JE EEN BRIL OF LENZEN?
Nee.

18. VERF JE JE HAAR?
Ja, elke drie maanden highlights en in de winter ook lowlights.

19. WAT BEN JE VAN PLAN VANDAAG TE GAAN DOEN?
Het is al bijna avond terwijl ik dit typ dus eten koken en vanavond heb ik gezellig met vriendinnetjes afgesproken.

20. WANNEER HEB JE VOOR HET LAATST GEHUILD?
Weet ik niet meer.

21. WAT IS JE FAVORIETE PIZZABELEG?
Dat wisselt nog wel eens. Soms met heul veul salami en kaas en soms gezond met spinazie en geitenkaas.

Foto 11-10-14 13 12 19

22. EET JE LIEVER EEN HAMBURGER OF EEN CHEESEBURGER?
Quater Pounder :P. Lekker bij de McDonald’s waar ze glutenvrije broodjes hebben.

23. HEB JE WEL EENS EEN NACHT DOORGEHAALD?
Ja wel meerdere. Heb aardig wat gefeest. Inmiddels trek ik het wat minder goed (zal het de leeftijd zijn ;)?) en ga ik liever naar festivals overdag.

24. WAT IS DE KLEUR VAN JE OGEN?
Groen.

25. KAN JE HET VERSCHIL PROEVEN TUSSEN PEPSI EN COCA COLA?
Ja. Ik heb liever Coca Cola.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mij iets beter te leren kennen. Bij deze tag ik al mijn bezoekers met een blog. Voel je vrij om de tag ook in te vullen.

Ook leuk om te lezen

2 Comments

  1. ik heb de cake gemaakt die met havermout
    ze zagen er fantastisch uit maar je moet toch wel uitkijken met de jam een beetje in de midden ik ben nog al een zoete kauw dus hup die twee thee lepeltje er op ja en toen plakte ze aan alle kanten te veel dus jammer
    Dus de volgende keer of iets anders of veel minder
    groetjes jeannet

Geef een reactie