Miss Glutenvrij Tips #10

Iedere keer word ik weer blij van de leuke en interessante mailtjes en Facebookberichten die ik van jullie ontvang. Graag deel ik weer vijf berichten in ‘Miss Glutenvrij tips’ omdat ik denk dat jullie er ook iets aan hebben.

Glutenvrij genieten in Valkenburg
Ilona: Afgelopen weekend heerlijk gegeten bij Brasserie America in het centrum van Valkenburg (Zuid-Limburg)! Ze hebben een glutenvrije menukaart en zijn enorm gastvrij! Zelf had ik gereserveerd en erbij vermeld dat ik glutenvrij wilde eten, maar indien ik dat niet gedaan had, was dat geen probleem geweest. Het personeel is erg vriendelijk en weten erg goed waar ze mee bezig zijn! Zo werd het traditionele “koekje bij de koffie” vervangen door een chocolaatje.. Zeker een aanrader dus!
brasserieamerica.nl

pizzaGlutenvrije pizza en pasta in Laren
Stephanie: Bij Italiaans restaurant Elefante Bianco in Laren (Noord Holland) zijn de pizza’s en pasta’s ook glutenvrij te bestellen.

Glutenvrije pannenkoeken en ijs
Peter: Ik ben laatst met mijn dochtertje wezen eten in een pannenkoekenhuis in Den Hout. Uiteraard had ik van te voren gebeld over glutenvrije pannenkoeken, maar dat was geen enkel probleem (wel even doorgeven bij reservering). Zeer groot was mijn blijdschap dat er een speciale menukaart was voor mensen met een dieet! Heel veel keuze, en zelfs het ijsje was 100% glutenvrij. (softijs in een schaaltje met manna snoepjes als decoratie.) Ik was hier erg verrast door dat een pannenkoekenhuis zo is ingespeeld op mensen met een dieet!
www.koeckers.nl

Glutenvrij eten na shoppen bij Primark Almere
Annemieke: Een kleine tip waar de shoppende coeliak gelukkig van wordt: Vorige week ging ik met een vriendin naar Almere om te shoppen bij de Primark. Na een paar uurtjes heb je dan echt wel zin in een kop koffie met wat lekkers. Wel, op de menukaart van eetcafé ‘t Boemeltje hebben ze glutenvrije eten op de kaart staan: pizza, toastie, pannekoek, tomatensoep en maaltijdsalade’s. Geweldig, meer ben je niet nodig tijdens een dagje winkelen. Het café zit tegenover de ingang van de Primark en naast het treinstation.
www.facebook.com/CafetBoemeltje

Glutenvrije pizza in Harderwijk
Angela: Laatst was ik in Harderwijk een weekend weg en had enorm trek in pizza, dus ben ik op zoek gegaan naar een pizzeria die glutenvrije pizza’s aanbiedt. Toen vond ik Caralis, daar heb ik echt een heerlijke glutenvrij pizza op. Ze hebben er echt verstand van. Ik hoefde niet eens te reserveren, kon zo binnenlopen. Ook is het mogelijk pizza af te halen. Misschien een tip voor jou en voor de rest! Zeker een aanrader.
www.caralis.nl

Heb jij ook een leuke tip die je met me wilt delen? Deel ‘m via Facebook of mail me op info@missglutenvrij.nl. De foto’s die jullie meesturen vind ik super leuk te ontvangen, dus blijf ze vooral delen. Ik deel ook meerdere keren per week via Facebook (facebook.com/missglutenvrij) en Instagram (instagram.com/missglutenvrij) tips en andere glutenvrije weetjes.

Ook leuk om te lezen

2 Comments

  1. Pas op bij Caralis! Pizza’s worden in dezelfde oven gebakken als niet glutenvrije pizza’s en het glutenvrije aperitief wordt op hetzelfde bord geserveerd als het niet glutenvrije aperitief (beide brood)! Na een opmerking wordt er vervelend en arrogant gereageerd! Er wordt niet tot weinig rekening gehouden met kruisbesmetting!!

    • Miss Glutenvrij

      Oh wat vervelend! Dank je wel voor het opmerken, dit wist ik niet. Opletten dus! Hopelijk verandert dit snel!

Geef een reactie