Miss Glutenvrij Tips #11

Iedere keer word ik weer blij van de leuke en interessante mailtjes en berichten via social media die ik van jullie ontvang. Graag deel ik weer vijf berichten in ‘Miss Glutenvrij tips’ omdat ik denk dat jullie er ook iets aan hebben.

Kunst, cultuur en glutenvrij
Linda: Een tip voor als je een keer in Eindhoven bent. Bij Natlab staat op de kaart aangegeven welke gerechten glutenvrij en lactosevrij zijn. Superhandig!
www.natlab.nl/eten_drinken

Glutenvrij genieten in Tropisch Paradijs
Sandra: Bij tropisch paradijs Orchideeënhoeve in Luttelgeest hebben ze een glutenvrije lunchkaart, even naar vragen bij de kassa.
www.orchideeenhoeve.nl

Glutenvrije kaart in Gouda
Machteld: Vandaag in Gouda geweest en heerlijk glutenvrij geluncht bij Brasserie Felicia, Lange Groenendaal 57. Ze hebben daar een glutenvrij kaart.
www.brasseriefelicia.nl

Glutenvrij burger broodje
Marit: Mijn vriend speelt in een bandje en we moesten op plaats van bestemming (Hoorn) nog snel even wat eten, beide glutenvrij. Naast het tentje waar hij optreden moest zat Burgers, waar ze o.a. een glutenvrij broodje verkochten en verschillende soorten glutenvrije burgers, erg leuk! Het opzoeken waard.
www.burgers-hoorn.nl

Glutenvrije pannenkoekenmix van AH
Frank: Ik heb ook nog een tip voor je. De glutenvrije pannenkoekenmix van Albert Heijn eigen merk. Hij is erg lekker en pannenkoeken vallen niet uit elkaar. Pak kost geloof ik 1,80 euro. Ik vond ze net zo lekker smaken als glutenvolle (ik heb niet altijd glutenvrij gegeten). De crackers van eigen merk vond ik ook lekker.

Heb jij ook een leuke tip die je met me wilt delen? Deel ‘m via Facebook of mail me op info@missglutenvrij.nl. De foto’s die jullie meesturen vind ik super leuk te ontvangen, dus blijf ze vooral delen. Ik deel ook meerdere keren per week via Facebook (facebook.com/missglutenvrij) en Instagram (instagram.com/missglutenvrij) tips en andere glutenvrije weetjes.

Ook leuk om te lezen