Al mijn recepten in een handig overzicht

receptenoverzicht

Vrij regelmatig krijg ik vragen als: ‘Harmke, heb je een recept voor een lekkere glutenvrije cake, taart, muffin, lunch?’ ‘Ik wil met oud en nieuw glutenvrije oliebollen en appelflappen maken, weet jij een recept?’ ‘Ik vind het zo moeilijk om een glutenvrije maaltijd te maken, weet jij een lekker recept?’ Ja zeker weet ik die en ik help je graag!

Al bijna drie jaar plaats ik recepten op mijn website. Ik heb er dus al heel wat gemaakt. Grote kans dat ik je kan helpen met een fijn glutenvrij recept. Je vindt ze allemaal terug op mijn site. Maar waar? Ik kan me voorstellen dat als je mij nog niet heel lang volgt je geen idee hebt dat die recepten online staan. Je kunt ze vinden door te zoeken in de categorie ‘recepten’, een zoekwoord in te typen in het zoekveld, maar nu ook via een heul handig receptenoverzicht.

Zo’n receptenoverzicht miste mijn website nog. Maar hoera, daar is ie nu. Je vindt ‘m door te surfen naar missglutenvrij.nl/recepten. Ook vind je ‘m in het menu door te klikken op ‘receptenoverzicht’ direct onder ‘recepten’ en in mijn sidebar (de balk aan de rechter zijkant van mijn site) door op het logo (je ziet ‘m ook bovenaan dit artikel) te klikken. Zo kom je direct bij het overzicht waar al mijn recepten staan.

Op deze pagina vind je per categorie en op alfabetische volgorde alle recepten die zijn verschenen op MissGlutenvrij.nl.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan helpen makkelijker te zoeken naar recepten die ik online heb geplaatst. Veel plezier met zoeken en het maken van de recepten. Uiteraard is alles glutenvrij :).

Liefs Harmke

Ook leuk om te lezen

7 Comments

 1. Super blij mee!
  Er staat hier zo vaak een maaltijd van jouw site op tafel. Thanks!
  Groetjes Astrid

 2. Leuk dat je dit nu ook hebt gedaan :) vind het altijd wel handig. Maar het moet vast een heel werk zijn geweest zo achteraf!

  • Miss Glutenvrij

   Haha nou best wel ja ;). Maar vind dit overzicht zelf ook fijn.

 3. Dank je Harmke. Sinds een paar weken is bij onze dochter van 11 jaar medisch coeliakie vastgesteld. In haar bloed waren antistoffen aanwezig en de biopt liet een licht geiriteerde dunne darm zien. Ze heeft al een paar jaar last van haar buik is erg moe. Je kon goed aan haar zien dat ze niet lekker in haar vel zit. Helaas heeft mijn dochter ook een licht tot matig verstandelijk beperking. Waarbij veel herhaling nodig is. Sinds afgelopen zaterdag zijn we begonnen met het glutenvrij dieet voor haar. Het is voor ons een grote uitdaging en vraagt een grote aanpassing binnen het gezin en omgeving. Lisa is vrij kieskeurig wat betreft eten. We hebben verschillende broden geprobeerd maar iedere keer vinden we de plakjes terug in haar brood trommel. Brood met zaadjes of nootjes gaan er helemaal niet in bij haar. We maken ons daarover wel grote zorgen. In de ochtend eet ze wel gelukkig een kom aardbeien yoghurt met een banaan. De tussendoortjes gaan redelijk. Voor de rest blijft het voor ons een grote uitdaging met het avond eten. We proberen dan met het avond eten zoveel mogelijk met haar mee te eten. Aangezien ons zoontje van 9 een ongeneeslijke nier ziekte heeft en daarbij een strikt natrium en zoetstof beperkt dieet heeft blijft het wat betreft avond eten een uitdaging om een gebalanceerd menu voor beide samen te stellen. Glutenvrij is voor ons dan ook nog een grote gewenning waarbij we nog zoekend zijn. Je recepten en blog helpen ons dan ook aardig op weg. Mocht je nog tips hebben houden we ons enorm aanbevolen!

  • Miss Glutenvrij

   Veel sterkte met de situatie. Hopelijk vind je lekkere recepten op mijn site voor Lisa. Heb je het brood van Allergento al geprobeerd? Dat eet ik momenteel het liefst.

Comments are closed.