Miss Glutenvrij Tips #12

Iedere keer word ik weer blij van de leuke en interessante mailtjes en Facebookberichten die ik van jullie ontvang. Graag deel ik weer vijf berichten in ‘Miss Glutenvrij tips’ omdat ik denk dat jullie er ook iets aan hebben.

Glutenvrije kaart in Delft
Linda: Ik wilde net gaan reserveren bij een restaurant in Delft waar ik al heel lang eens wil eten en toen zag ik dit op hun website. Ze hebben dus een groene menukaart die ook helemaal glutenvrij is! En een gewone kaart nog ernaast. Misschien leuk voor je artikel met tips. Vind ik altijd erg leuk om te lezen. Ik heb hier trouwens nog niet gegeten. Wel in hun andere restaurant, dat zit ernaast en dat was heel goed.
www.restaurantlemariage.nl

Glutenvrije kipnuggets bij Aldi
Jan: In het kip koelvak bij de Aldi kipvingers, kipnuggets en ‘nieuw’ Kipschnitzels Zigeuner. Tapioca-, Rijst- en Aardappelzetmeel. Glutenvrij en heel erg lekker.

Glutenvrij hotel in het zuiden
Robbin: Heb nog een leuke tip voor de lezers van zuid Nederland. Mijn ouders hebben namelijk een hotel/restaurant in Roggel (Limburg), genaamd ‘ de Beukelaer’. Als Coeliakie patiënt kun je hier vertrouwd eten. Ik heb namelijk al 23 jaar Coeliakie dus mijn vader, die daar de kok is, weet al het fijne van glutenvrij eten. Geef van te voren even aan dat je Coeliakie hebt dan wordt er verteld wat je allemaal kan eten.
www.debeukelaer.nl

Glutenvrije pizza en pasta in Rotterdam
Gizem: Het is inmiddels ook mogelijk om glutenvrije pizza en pasta te eten bij O’pazzo in Rotterdam! Op hun website staat ook het glutenvrij logo.
www.opazzo.nl

Glutenvrij Grieks
Brenda: Grieks bij Kriti in Purmerend, de nummer vijf van beste restaurants in Noord Holland. Ook voor lactosevrij kun je daar terecht.
kritipurmerend.nl

Heb jij ook een leuke tip die je met me wilt delen? Deel ‘m via Facebook of mail me op info@missglutenvrij.nl. De foto’s die jullie meesturen vind ik super leuk te ontvangen, dus blijf ze vooral delen. 

Ik deel ook meerdere keren per week via Facebook (facebook.com/missglutenvrij) en Instagram (instagram.com/missglutenvrij) tips en andere glutenvrije weetjes.

Ook leuk om te lezen

14 Comments

 1. jessica kok

  Waar ik jou blij van word is De Gebaksjuwelier. Gevestigd in Culemborg. Heerlijk gebak zoals appeltaart, brownies, met de sinterklaas gevuld speculaas en banketletter.brood maar ook koekjes en veel meer. Er worden ook workshops en high tea’s georganiseerd. Kortom een echte aanrader.

 2. Knossos in Bergen op Zoom is een grieks restaurant waar je superlekker glutenvrij kunt eten.

 3. Vandaag de Aldi afgezocht maar geen kipnuggets gevonden, weet iemand hoe de verpakking eruit ziet?

 4. Vanavond gaan eten bij O’Pazzo in Rotterdam – helaas is het alleen een modieuze glutenvrije pizza – ze kunnen niet garanderen dat er geen gluten in zitten voor mensen met een allergie. Waarom mijn vrouw de glutenvrije pasta bestelde, en nog steeds last van haar buik kreeg. Ik kan het dus niet aanraden.

 5. Waar precies in de Aldi moet ik kijken voor de glutenvrije kipnuggets? in de diepvries? of ergens anders?

  Ben er benieuwd nameljk hoe ze smaken

 6. Gisteren in breda bij Domino’s pizza pepperoni gehad, echt super bodem!!

 7. Ik heb nog een paar tips!
  Houd je van salades op toastjes haal dan wasa glutenvrije krackers en bij alberthijn de salades : eiersalde, kip – kerrie ect. Van eigen merk allemaal glutenvrij! Je kan ook zelf glutenvrije cakjes maken met cranberries en wittechocolade het merk van alberthijn! Genius brood smaakt heerlijk de bolletjes en gesneden brood, een topper! Want ik ben er nu pas na 24 jaar achter dat mijn. Exceem weg os sinds ik glutenvrij eet, het is een hele omschakeling als je glutenvrij moet eten.. In eerst instantie denk je bah saai, droog eten maar na veel uitproberen weet ik dat dit mijn lievelingsproducten zijn en hou ik er op deze manier vol! De appiehijn krijgt en 10! Alles staat super aangegeven met het glutenvrije symbol

 8. In Delft heb je Hills&Mills en Haka saladebar. Beide kunnen prima rekening houden met glutenvrij en de brownie is echt geweldig lekker!

 9. Gisteren de glutenvrije kipnuggets van va foods in de oven geprobeerd, echt een aanrader.

Geef een reactie