Boodschapp Glutenvrij: Maak 3 maanden gratis kennis met betaalde functies

Logo Boodschapp GlutenvrijBoodschapp Glutenvrij is vanaf nu beschikbaar. Dit is een app die je vertelt of er in een product gluten zit. Handig als je geen zin heb ingrediënten te lezen, hier moeite mee hebt of voor vrienden/ familie. Ook vertelt het je hoe gezond je glutenvrije product is, kan je vergelijken of een alternatief zoeken. Om kennis te maken met de app mogen jullie 3 maanden gratis kennis maken met de betaalde functies.

Het is vanaf nu mogelijk glutenvrije producten te vergelijken met Boodschapp Glutenvrij. Met deze app vergelijk je glutenvrije voorverpakte voedingsmiddelen met elkaar op samenstelling, smaak en prijsniveau. Om kennis te maken met de app mogen jullie 3 maanden gratis kennis maken met de betaalde functies.

Met de kortingscode krijg je nu 3 maanden gratis toegang tot de betaalde functionaliteiten van Boodschapp Glutenvrij. Ga naar www.boodschapp.nl/glutenvrij en maak een account aan. Log vervolgens in op jouw account en vul via deze link: boodschapp.nl/payment/index/glutenvrij onderstaande kortingscode in bij ‘ik heb een coupon’.

Kortingscode = MISSGV3MND
(Let op: deze kortingscode is geldig t/m 27 januari 2015)

Het persbericht dat ik ontving:

Bewuster boodschappen doen
Er is een toenemende vraag naar glutenvrije producten en specifiek naar bewuste keuzes binnen het assortiment. Onlangs nog werd bijvoorbeeld de hoeveelheid zout in glutenvrij brood ter discussie gesteld. Boodschapp Glutenvrij is een nieuwe app met bijbehorende website van de makers van Boodschapp, gericht op consumenten die glutenvrij moeten eten. De dienst wil consumenten helpen om makkelijker bewuster boodschappen te doen door voedingsmiddelen inzichtelijk te maken.

Melding als een product gluten bevat
Momenteel zijn ruim 11.000 voorverpakte voedingsmiddelen geanalyseerd die te koop zijn bij Albert Heijn, Jumbo, C1000, Glutenvrijemarkt.com, Winkelglutenvrij.nl of Glutenvrijewebshop.nl. De ingebouwde glutenchecker geeft aan of een product gluten bevat. Zo weet een consument in de reguliere supermarkt ook of een product binnen hun glutenvrij dieet past of niet. Productinformatie kan de gebruiker bekijken door een product op te zoeken in de database of een barcode te scannen. Vervolgens kan de consument producten met elkaar vergelijken op basis van Boodschapp-score,prijsniveau of smaak om zo een bewuste keuze te maken.

“Zelf eet ik sinds 3 jaar gluten- en lactosevrij. Nu ik in één oogopslag kan zien welkevoedingsproducten voor mijn dieet geschikt zijn kan ik aan de hand van de Boodschapp-score bewustere keuzes maken.” – Valentine Jager-Willeumier, Marketing & Partnerships Boodschapp

Extra inzicht met Premium abonnement
Boodschapp heeft diverse betaalde functionaliteiten aan de dienst toegevoegd. Met deze inkomsten kan het team van voedingskundigen en ontwikkelaars de dienst optimaliseren en kan Boodschapp onafhankelijk van retailers en de voedingsindustrie blijven bestaan. Door het Boodschapp Premium abonnement krijgt de gebruiker toegang tot glutenvrije product alternatieven, een gedetailleerde onderbouwing van de Boodschapp-score per product en voedingswaarden per reële portie. Daarnaast staat in de ingrediëntendeclaratie per product aangegeven welke ingrediënten gluten of lactose bevatten. Consumenten kunnen Boodschapp Glutenvrij online raadplegen via  www.boodschapp.nl/glutenvrij of de iOS app downloaden in de App Store.

App voorbeeld 2

App voorbeeld 3

 


App voorbeeld 1

Over Boodschapp
Boodschapp maakt voedingsproducten inzichtelijk op basis van samenstelling, prijsniveau en smaak. Zo wordt het voor consumenten makkelijker om bewuster boodschappen te doen. Boodschapp opereert onafhankelijk van de voedingsindustrie en retailers en geeft objectieve informatie door samen te werken met voedingskundigen. Op basis van de ingrediëntendeclaratie en voedingswaarden genereert Boodschapp een score per product. De Boodschapp-score houdt onder andere rekening met verzadigd vet, kilocalorieën, suiker en de zuiverheid van een product.

Einde persbericht

Ik heb de app inmiddels gedownload op mijn iPhone, leuk dat ie bestaat. Ik vind de app vooral handig voor familie/ vriendin. Zo weten zij in een oogopslag wat glutenvrij is. Ik ga vanaf nu met de app een aantal producten bekijken hoe gezond die zijn, al check ik dat eigenlijk ook altijd al door goed naar de ingrediënten te kijken. Als je glutenvrij eet is dat the story of your life.

Gaan jullie Boodschapp instaleren en gebruiken?

Ook leuk om te lezen

2 Comments

  1. hij is er helaas alleen voor iphone gebruikers en niet voor android

  2. Ik heb de app al een paar maanden op de iPhone staan. Dus ja, ik ga hem zeker uitproberen!

Comments are closed.