Miss Glutenvrij Tips #13

Iedere keer word ik weer blij van de leuke en interessante mailtjes en Facebookberichten die ik van jullie ontvang. Graag deel ik weer vijf berichten in ‘Miss Glutenvrij tips’ omdat ik denk dat jullie er ook iets aan hebben.

Glutenvrije snackbar in Emmen
Mabel: Bekijk ook eens deze website van Eethuis & Snackbar Oscars in Emmen. Dit bedrijf is 1 van de eerste snackbars die met glutenvrije producten zijn begonnen. En nog steeds de enige in Emmen die dit doet. Dit bedrijf heeft een aparte ketel voor allergenen vrije snacks en patat. Wij zijn hier al jaren klant en het is gewoon fantastisch wat ze doen. Nu hebben ze ook sinds kort allergenen vrije snacks. De keuze is niet enorm, maar vind het top dat een snackbar dit doet voor hun klanten. Want nu kunnen wij ook eens als gezin bij een snackbar eten zonder na te denken.
www.snackbaroscars.nl

10322915_610075222394163_277695447_nGlutenvrije high tea aan zee
Anoniem: Ik heb genoten van een glutenvrije high tea in Egmond en ik zou dit graag aanbevelen aan anderen. Het gaat om restaurant Van Speijk in Egmond aan Zee. Ik had een dag van tevoren gebeld en ze hebben speciaal verschillend glutenvrij brood voor mij gehaald. Broodje carpaccio, zalm en warme brie met honing:). Ik had ook een apart plankje met glutenvrije zoetigheid.
www.restaurantvanspeijk.nl

Bofrost glutenvrij
Rianne: Ik vroeg me af of jij ”bofrost” al kent? Dit is een bedrijf dat vriesverse diepvries producten aan huis verkoopt en sinds kort hebben zij ook een aantal glutenvrije producten in hun assortiment. Er is een speciale glutenvrije folder, maar ook bij de overige producten zijn alle ingrediënten op de site te vinden. Ik heb een tijdje terug de glutenvrije cordon bleu en de glutenvrije kipnuggets geprobeerd. Ik vond ze echt heerlijk! Het is ideaal om deze in de vriezer te hebben voor als je wat minder tijd hebt om dit zelf te maken. Ze zijn wel prijzig, maar dat is naar mijn idee over het algemeen wel bij glutenvrije producten, ik vond het , het proberen meer dan waard.
www.bofrost.nl

Glutenvrije koekjes voor borstkanker
Diana: Onlangs was ik in Curaçao op vakantie en hier hadden ze in één van de supermarkten een enorm uitgebreid assortiment aan glutenvrije producten. Onder andere de glutenvrije chocoladekoekjes van Dr Lucy’s, wellicht heb je er al eens van gehoord. Enorm lekker en ook nog eens gekoppeld aan een goed doel; borstkanker. Ik vond dit zo’n goed initiatief dat ik dacht, dit moet ik delen. Misschien vind je het wel leuk om hier wat mee te doen. Ik was zelf zo enthousiast over de koekjes, ze zijn nu jammer genoeg al op maar ik denk erover om ze te bestellen.
www.drlucys.com.

IMG_8235

IMG_8236Glutenvrije pizza en taart
Ik ben door mijn door jullie ingezonden tips heen, hebben jullie nog goede tips? Laat het me weten, ik ben dol op leuke tips en deel ze graag. Dus daarom de laatste tip van mijzelf: Begin januari at ik een heerlijke glutenvrije pizza bij De Italiaan in Amsterdam. De bodem was iets kleiner dan de glutenvolle pizza, maar erg lekker. En oh het beleg! Ze zijn vooral niet zuinig bij De Italiaan. Wat was ie lekker. Als toetje at ik glutenvrije chocoladetaart, dat hadden ze ook gewoon. Was het dessert van de dag. Ik heb wel drie keer gevraagd of ie écht glutenvrij was en dat was ie. De taart zullen ze niet altijd hebben, maar voor een glutenvrije pizza zit je er sowieso goed.
www.deitaliaan.com

Heb jij ook een leuke tip die je met me wilt delen? Deel ‘m via Facebook of mail me op info@missglutenvrij.nl. De foto’s die jullie meesturen vind ik super leuk te ontvangen, dus blijf ze vooral delen. 

Ik deel ook meerdere keren per week via Facebook (facebook.com/missglutenvrij) en Instagram (instagram.com/missglutenvrij) tips en andere glutenvrije weetjes.

Ook leuk om te lezen