Goodso, bewuste en makkelijke glutenvrije webshop

goodsoGlutenvrije producten zijn lang niet altijd gezond blijkt uit onderzoek. Webshop goodso biedt uitkomst. Zij verkopen alleen producten die minimaal een voldoende hebben als Boodschapp-score. Zo weet je zeker dat je altijd de beste keuze maakt. Om te vieren dat goodso bestaat, heb ik samen met hen een leuke kortingsactie bedacht!

Begin dit jaar plaatste ik een artikel over Boodschapp Glutenvrij. Met deze app vergelijk je glutenvrije voorverpakte voedingsmiddelen met elkaar op samenstelling, smaak en prijsniveau. Boodschapp lanceerde afgelopen week hun webshop goodso, met de beste glutenvrije producten voor in de voorraadkast.

De webshop sluit aan bij de missie van Boodschapp om zoveel mogelijk consumenten makkelijker en bewuster voedingsproducten te laten kiezen en kopen

Makkelijker en sneller glutenvrij shoppen
Goodso richt zich in eerste instantie op mensen met voedselallergieën of -intoleranties omdat deze doelgroep meer moeite moet doen om geschikte producten in huis te halen. De eerste niche waar goodso op focust is glutenvrije voeding. Mensen met een glutenintolerantie zoeken on- en offline naar glutenvrije producten en bezoeken vaak meerdere supermarkten. Dit moet makkelijker en sneller kunnen vindt goodso.

Flexibel maandabonnement voor je voorraadkast
Het productassortiment bestaat uit typische voorraadkast producten zoals pasta, crackers en melen. In de vorm van een maandabonnement bezorgt goodso elke vier weken de door de consument samengestelde box thuis. Het abonnement is 100% flexibel en kan ten alle tijden gepauzeerd of stop gezet worden. Ook de samenstelling van de box kun je maandelijks aanpassen. Je kunt goodso natuurlijk ook gewoon een keer uitproberen zonder dat je voor een abonnement kiest!

Productaanbod met de beste keuzes
Glutenvrije producten zijn lang niet altijd gezond. Zo blijkt uit recent Amerikaans onderzoek dat een glutenvrij dieet kan leiden tot overgewicht. Bijvoorbeeld omdat er vaak ongezonde ingrediënten in kant-en-klare dieetproducten zitten. Goodso biedt daarom alleen de beste producten per categorie aan, die minimaal een voldoende moeten scoren volgens de richtlijnen van Boodschapp. Zo weet de consument zeker dat hij bewust kiest.

Na glutenvrij richten op andere niche markten
Naast glutenvrij staan andere niche markten op de planning van goodso, zoals suikervrij en lactosevrij. Afhankelijk van de resultaten en toekomstige investeringen behoren een verbreding van het assortiment naar vers of diepvries en het uitrollen naar niches internationaal ook tot de mogelijkheden.

Foto 13-03-15 14 41 51Om kennis te maken met goodso deed ik een bestelling via www.goodso.nl. Op deze foto zie je wat ik heb besteld.

Wat ik heel prettig vind aan goodso:

 •  Boodschapp-score aan en uit, ik vind het prettig om de score te zien, zo zie ik in een opslag wat de betere keus is.
 •  Mooie heldere vormgeving, geel vind ik een goedgekozen kleur het straalt iets vriendelijks uit. De totale uitstraling vind ik ook erg catchy en helemaal van nu.
 • Het is duidelijk welke producten ook lactosevrij zijn.
 • Met één klik op het product heb ik besteld, ik kan makkelijk meerdere producten bestellen.
 • Ook fijn dat als je nog een keer op het product klikt dat je het weer uit het winkelmandje haalt. Dit mis ik vaak bij andere webshops.
 • Mooie pop-up met duidelijke productinfo.
 • Fijn dat productinfo per portie is, geeft duidelijkheid.
 • Ik vind het prettig stap voor stap door de maaltijden te lopen. Zo denk je echt na met welke producten je je voorraadkast wilt aanvullen en vergeet je niets.
 • Fijn dat je product suggestie kunt doen. De consument heeft zo invloed op het assortiment.
 • Helder scherm om je bezorggegevens in te vullen.
 • De sms die ik ontving na afloop van mijn bestelling vind ik heel prettig. De bevestigingmail van goodso stond inderdaad in mijn spambox. Fijn dat hieraan wordt herinnerd per sms.
 • De snelle bezorging. Ik bestelde op zondag en had mijn box dinsdag al binnen.

Door te shoppen bij goodso dacht ik bewust na wat ik in mijn mandje deed. Ik merkte dat als een product een lage Boodschapp-score had, ik nog eens goed nadacht of ik toch niet liever voor een gezondere keuze ga.

Foto 13-03-15 14 43 06Onmisbaar in mijn voorraadkast
Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar ik ben toch geneigd gauw hetzelfde product te kopen. Door goodso maakte ik kennis met nieuwe producten. Als ik zag dat een voor mij nieuwe product gezonder is dan wat ik normaal kies, wilde ik graag het nieuwe product proberen. De vier producten hierboven kende ik al. Deze gebruik ik bijna elke week en zijn onmisbaar in mijn voorraadkast.

Foto 13-03-15 14 44 34Gezondere keuze
De producten die je hier ziet, zijn nieuw voor mij. De meeste merken ken ik wel, maar het product op zichzelf nog niet. Als voorbeeld n.a.v. wat ik hierboven schreef over nieuwe producten kiezen: ik koop graag de crunchy mix van Finax, maar nu zie ik dat de fruitmix (pak rechtsboven) een veel gezondere keuze is. Ik ben het meest benieuwd naar de falafel mix van Orgran. Ook ben ik heel benieuwd naar de cakemix van kastanje- en amandelemeel van Ma vie sans gluten (witte zakje onderaan).

Nette levering + leuke extraatjes
De box werd snel en netjes geleverd. De producten waren stevig verpakt met extra papier zodat ze niet konden schuiven. In de box zitten de gele flyer over coeliakie die je hierboven ziet (handig om thuis/ op het werk te laten slingeren zodat iedereen kan lezen wat coeliakie is), leuke kortingsbonnen en een aantal recepten. Dit vind ik zo’n leuk extraatje. Met de producten uit de box kan ik deze lekkere recepten maken. Echt een pluspunt aan goodso!

MYSTERY-SHOPPER2Word mystery shopper
Om goodso te verbeteren en nog beter aan te sluiten bij de wensen van de klant, nodigt goodso jullie uit mystery shopper te worden.

Hoe word je mystery shopper?

 1. Plaats een bestelling op goodso.nl van minimaal € 29,95
 2. Geef goodso feedback over je ervaringen door deze korte vragenlijst met slechts 5 vragen in te vullen: https://goodso.typeform.com/to/DyLpWZ
 3. Als mysteryshopper krijg je gratis verzending! Zodra je de vragenlijst hebt ingestuurd ontvang je ook nog eens €10,- terug op je 1e bestelling.
 4. De actie loopt t/m 31 maart 2015. Er kunnen maximaal 30 mystery shoppers mee doen dus wees er snel bij!

www.goodso.nl

Veel plezier met shoppen en laat vooral weten wat je van goodso vindt!

Dit is een gesponsord artikel.

Ook leuk om te lezen

8 Comments

 1. Wat is het uitgangspunt voor de gezondscore? Want veel mensen denken ook dat een Evergreen koekje gezonder is dan een Snickers. Terwijl de een juist een hogere GI heeft dan de ander en dus juist minder gezond is. (als voorbeeld)

  • Miss Glutenvrij

   Je kunt je via de link bij het stukje over ‘mystery shopper’ aanmelden.

 2. Alles net binnen van Goodso
  Super, zeer tevreden!
  Helaas te laat voor ‘mystery shopper’
  Of geldt die actie nog?

  • Miss Glutenvrij

   Voor zover ik weet is de actie afgelopen maar neem even contact met ze op dan weet je het zeker.

 3. Pingback: Review: Falafel mix van Orgran - MissGlutenvrij.nl

Geef een reactie