20% korting op hele assortiment Winkelglutenvrij.nl!

FBImage_WGV_VeldhovenActie28 maart vindt de eerste glutenvrije interregionale markt van het jaar plaats in Veldhoven. WinkelGlutenvrij.nl kan daar, als grootste online glutenvrije supermarkt van Nederland en België, helaas niet bij zijn. Zij maakt haar afwezigheid echter ruimschoots goed! Om het marktgevoel toch te verkrijgen, krijg je namelijk van 21 t/m 28 maart maar liefst 20% korting op het gehele assortiment van WinkelGlutenvrij.nl!

Door de speciale kortingscode VELDHOVEN20 in te vullen bij het afrekenen, krijg je maarliefst 20% korting op het hele assortiment. Heel fijn: je kunt deze kortingscode onbeperkt gebruiken tijdens de actieperiode.

Ga naar WinkelGlutenvrij.nl en pak die 20% korting!

De webshop heeft een ruim assortiment met natuurlijk de alom bekende merken (zoals Schär), maar je kunt er ook juist heel goed terecht voor de wat minder bekende, maar net zo lekkere en bijzondere andere merken. Praktisch al het eten dat je nodig hebt voor je glutenvrije dieet is er te bestellen. WinkelGlutenvrij.nl stuurde mij twee producten die hun assortiment typeren. Glutenvrije Havermout Koekjes van Semper Canihuabrood Glutenvrij van Schnitzer.

Foto 15-03-15 16 04 12

Foto 15-03-15 16 06 08Semper, Glutenvrije Havermout Koekjes
Zoals jullie weten, ben ik dol op haver, maar ook op het merk Semper. Ik was dan ook erg blij toen Winkelglutenvrij.nl mij glutenvrije havermout koekjes van Semper opstuurde. De koekjes zitten verpakt in een stevig hersluitbaar kartonnen doosje. Ze zijn krokant en hebben een fijne bite, maar verkruimelen niet snel. Ik proef vleugjes chocola die het koekje een goede smaak geven. Ze hebben wel iets weg van een chocolate chip cookie, maar dan minder zoet. Het koekje is niet zoet, hier houd ik ook totaal niet van. Ik zou deze haverkoekjes omschrijven als robuuste haverkoekjes met een vleugje chocola. Ik merk dat ik tijdens het proeven van de koekjes er inmiddels al vijf op heb. Oeps. Het geeft wel aan hoe lekker ik ze vindt.

Foto 15-03-15 16 04 30

Foto 15-03-15 16 22 01Schnitzer, Canihuabrood Glutenvrij
Het merk Schitzer kende ik nog niet. Toen ik het pakje met zes dungesneden biologische sneetjes brood ontving, deed het me denken roggebrood. Canihua moest ik googlen, hier had ik nog nooit van gehoord. Het blijkt familie van quinoa, maar heeft een kleinere graankorrel, het wordt ook wel baby quinoa wordt genoemd. Canihua bevat een nog hoger percentage eiwitten, voedingsvezels en mineralen dan zijn grote gezonde zus quinoa. Naast canihua bevat het brood van Schnitzer pompoenpitten, zonnebloempitten en sesamzaad. Een enorm voedzaam broodje dus. En dat proef ik ook.

Omdat ik dit brood nog niet kende, wist ik niet zo goed waarmee ik het wilde beleggen. Ik koos uiteindelijk voor roomboter en 70%  pure hagelslag en dat is een goede combinatie. Ik eet het brood makkelijk weg, het heeft een stevige structuur, maar goede bite. Ik had het droger verwacht, maar dit valt dus mee. Ik proef duidelijk de pitten en na één snee zit mijn maag al redelijk vol. De boterhammen zijn dus enorm voedzaam en geven een vol gevoel. Door de hoge voedingswaarde, vind ik dit fijne sneeën om mee te nemen. Het pakje is klein, maar weegt toch 250 gram door de compactheid van het brood. Wanneer ik op reis ga en weinig ruimte heb, zal ik zeker aan dit brood denken.

Bestel nu met 20% korting!
Bovengenoemde producten kan je bij WinkelGlutenvrij.nl bestellen. Het assortiment is echter nog veel groter en wordt dagelijks uitgebreid. Van 21 t/m 28 maart schaf je dus met 20% korting je glutenvrije producten aan! Gebruik de code VELDHOVEN20 op WinkelGlutenvrij.nl tijdens het afrekenproces en je krijgt direct je korting. De kortingscode is in die week onbeperkt te gebruiken.

Dit is een gesponsord artikel.

Ook leuk om te lezen

2 Comments

  1. Wat leuk dat er een glutenvrije interregionale markt in Veldhoven plaatsvind. Heb het meteen in mijn agenda gezet!

  2. ik lus geen brood en geen crakers meer wat moet ik doen en als ik dat niet doe dan wordt het maar erger

Comments are closed.