Recept: Bruschetta’s

Foto 21-03-15 19 01 58Een heerlijk hapje voor tijdens de paasbrunch of als snack tussendoor zijn deze smaakvolle bruschetta’s.

Het is weer bijna Pasen. Een heerlijk hapje wat je voor deze gelegenheid kunt maken zijn deze lekker bruschetta’s.

Ingrediënten

  • 1 ongebakken stokbrood Schär
  • Half teentje knoflook
  • Honing
  • Semi-zongedroogde tomaatjes
  • Roombrie
  • Groene pesto
  • Mozzarella
  • Basilicum gedroogd
  • Peterselie gedroogd

Werkwijze

Snijd het ongebakken stokbrood in stukjes en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Pel de knoflook, snijd deze in tweeën en wrijf hiermee over alle broodjes. Verdeel de sneetjes in drie gelijke groepjes.

  1. Smeer honing op 1/3 van de sneetjes en beleg met een stukje roombrie en kruid met basilicum.
  2. Smeer honing op 1/3 van de sneetjes en beleg met roombrie, semi-zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en kruid met basilicum. Steek een prikkertje door de sneetjes.
  3. Smeer pesto op de laatste 1/3 sneetjes en beleg met mozzarella en kruid met peterselie.

Bak de broodjes zo’n 10 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.

Ook leuk om te lezen

5 Comments

  1. Ans mollink

    Hallo, mijn broers zijn glutenmensen en daar moeten we dus rekening mee houden wanneer er een feestje is. Mijn vraag is waar koop ik dat stokbrood dan? Of moet je dat zelf maken?

    Verder hele leuke makkelijk te bereiden hapjes.

    Ans

  2. Hallo Harmke,

    Zitten er geen slechte ingredienten/toevoegingen in de producten van Schar?

    Groetjes Fadoua

  3. Pingback: Glutenvrije tapas hapjes (deel 2) - MissGlutenvrij.nl

Geef een reactie