Video: 5x kids hapjes voor Pasen

Graag inspireer ik jullie met nog meer ideeën voor een heerlijk glutenvrij Pasen. Ik bereidde voor Schär vijf kindvriendelijke hapjes die je super makkelijk zelf maakt. Bekijk de video om te zien hoe ik deze lekkernijen maak.

Alle gerechten uit deze video zijn gemaakt met producten van Schär, je vind ze in supermarkten, speciaalzaken of online. Alle overige ingrediënten zijn natuurlijk glutenvrij en kocht ik in de supermarkt. De vormpjes voor de haas en het ei kocht ik bij Xenos. Net als de gekleurde suikertjes in de vorm van een ei.

Ik praat niet in deze video omdat ie bestemd is voor meerdere landen. Hopelijk is alles duidelijk en vonden jullie het leuk naar deze video te kijken.

Hoe gaan jullie Pasen vieren?

Ook leuk om te lezen

1 Comment

Comments are closed.