Opnieuw hele week 20% korting Winkelglutenvrij.nl

FBImage_WGV_VianenActie (1)Volgend weekend is de Nederlandse Coeliakie Dag in Vianen met daarbij een grote glutenvrije markt. WinkelGlutenvrij.nl kan daar helaas, net als bij de markt in Veldhoven, niet bij zijn. Omdat de webshop zoveel positieve reacties kreeg op de vorige markt-kortingsactie van drie weken geleden, heeft zij besloten de actie te herhalen. Vanaf vandaag krijg je nog een keer 20% korting op het gehele assortiment van WinkelGlutenvrij.nl!

Hoe krijg je de korting?
Vul de kortingscode VIANEN20 in bij het afrekenen Je kunt lekker veel inslaan, want de kortingscode is ook tijdens deze actieperiode opnieuw onbeperkt te gebruiken.

Dus als je bijvoorbeeld nog een pak broodjes van Semper nodig hebt of wat lekkere pasta, zou ik naar Winkelglutenvrij.nl  gaan en van die 20% korting profiteren!

Eerder kreeg ik van WinkelGlutenvrij.nl twee producten toegestuurd die hun assortiment typeren. Nu heb ik weer drie nieuwe glutenvrije producten voor jullie getest.

Foto 17-03-15 13 28 04Le Veneziane, Spaghetti en Tomatensaus met Basilicum
Ik heb een echte pastaliefhebber. Ik eet dan ook meerdere keren per week pasta’s. Deze spaghetti kende ik nog niet. Ik vond het werken met deze spaghetti erg prettig. Volg de aanwijzingen op de verpakking en het kan niet fout gaan. De spaghetti heeft een goede neutrale pastasmaak en proeft niet ‘melig’ zoals je soms hebt bij pasta’s. De biologische tomatensaus met basilicum past perfect bij de spaghetti. Er zit lekker veel smaak aan en je próeft de basilicum. Met deze twee ingrediënten van La Veneziane zet je  in een handomdraai een heerlijke glutenvrije maaltijd op tafel.

Foto 17-03-15 13 26 58Semper, Mini Baguettes met Vezels
Ik ben dol op de producten van Semper. Hun meelmixen zijn prettig om mee te werken en hun koekjes erg lekker. Maar deze afbakbroodjes zijn helemaal hemels! De Semper mini baguettes ken ik al jaren en eet ik regelmatig. De versie met vezels is nieuw voor mij. Ik ben een groot voorstander van het eten van vezels. Als je glutenvrij eet, kan het hieraan in voeding nog wel eens ontbreken. Met deze baguettes van Semper hoef je daar niet bang voor te zijn. Ze zijn heerlijk zacht, hebben een krokante korst, zalige smaak en als ik ze aan mijn zusje laat proeven zegt ze: ‘Oh dit is nog lekkerder dan glutenvol brood, het lijkt op oerbrood dat je zelf nog moet snijden’ Ik bedoel maar…

Foto 17-03-15 18 04 16

Met bovenstaande producten maakte ik deze heerlijke glutenvrije Italiaanse maaltijd. Ik voegde alleen wat rundergehakt en verse groentes toe. Is het geen plaatje. Ik gebruikte het halve pak spaghetti en het hele potje tomatensaus. Lekker een Semper baguette met vezels erbij en genieten maar.

Bestel nu met 20% korting
Bovenstaande producten kan je bij WinkelGlutenvrij.nl bestellen. Het assortiment is echter nog veel groter en wordt dagelijks uitgebreid. En nu kan je dus van 11 t/m 18 april met 20% korting je glutenvrije producten aanschaffen! Gebruik de code VIANEN20 op WinkelGlutenvrij.nl tijdens het afrekenproces en je krijgt direct je korting. De kortingscode is onbeperkt te gebruiken.

Dit is een gesponsord artikel.

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Pingback: Semper bij Albert Heijn | Laurien is

Comments are closed.