Winactie: 3x Favoriete Schär producten van Miss Glutenvrij

winactie scharEerder deze week schreef ik dat mijn blog 3 jaar bestaat. Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes. En daarom geef ik drie prijzenpakketten van Schär weg met daarin mijn acht favoriete producten! Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Schär is één van mijn favoriete glutenvrije merken. Hun assortiment is enorm groot, de producten zijn goed verkrijgbaar en dit merk blijft zich constant vernieuwen met nog betere glutenvrije lekkernijen. In de afgelopen drie jaar schreef ik vaak over Schär, ik heb een aantal favoriete producten en die mag ik aan jullie weggegeven. Voor ieder jaar dat Miss Glutenvrij bestaat mag ik een pakket met mijn acht favoriete producten weggeven.

Dit zijn mijn favoriete producten.

Meesterbacker Mehrkorn
Van de Meesterbakker broden is Mehrkorn mijn favoriete. Je zag ‘m vaak op mijn site voorbij komen. Dit brood is zacht, smaakvol, blijft lang vers en is ideaal om mee te nemen.
Lees hier mijn review over het Meesterbakker brood.

Baguette
De baguette van Schär is heerlijk als stokbrood bij de bbq, maar ook de ideale basis voor een lekker belegd broodje.
Klik hier voor een fijn recept met de baguette.

Fusilli cereali
Ik ben dol op pasta. De Fusilli Cereali van Schär is perfect voor een warme maaltijd, maar je maakt er ook een heerlijke pastasalade mee.
Klik hier voor het fijne recept voor een frisse glutenvrije meergranen pasta salade.

Mix C Kuche & Keckse
Mix C is de ideale basis voor koekjes en andere lekkernijen. Ik maak er bijvoorbeeld deze heerlijke soesjes mee.
Klik hier voor het recept van de soesjes.

Choco Chip Cookies
Ik ben dol op chocola. De Choco Chip Cookies zijn de ideale koekjes voor op de bank voor de tv.

Wraps
De wraps van Schär zijn lekker zacht en smaakvol, de ideale basis voor een warme of koude maaltijd. Ik maak er graag gerechten mee.
Klik hier voor het recept voor de lunchwrap met tonijn.

Müsli Fruit
Ik ben dol op muesli, ik ontbijt er bijna elke dag mee. Voor Schär maakte ik hier vorig jaar een video over. Fruit müsli is mijn favoriet uit hun assortiment.
Het filmpje vind je hier.

Chocolix glutenvrije producten - SchärChocolix 
Ik maakte tijdens de glutenvrije markt in Veldhoven kennis met Chocolix, een soort Twix-achtige reep. Super lekker en verslavend. Dit is één van de nieuwste producten van Schär en ik mag ze weggegeven.

De voorwaarden

 • Ik kies drie winnaars, die ontvangen allemaal een pakket met bovenstaande acht producten van Schär.
 • Vertel mij in een reactie onder dit artikel wat je favoriete artikel op mijn website is van de afgelopen drie jaar en waarom.
 • Vergeet niet je juiste emailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat ik jou kan mailen als je hebt gewonnen. (Mijn mail kan in je spambox terecht komen, houd daar rekening mee).
 • De winactie loopt tot vrijdag 1 mei. Ik zal je mailen voor je adresgegevens, die stuur ik door aan Schär zodat zij het prijzenpakket kunnen toesturen.

Ook leuk om te lezen

108 Comments

 1. ik ben een “verse” (weet het 2 weken) Coeliaak en zocht mijn weg op internet om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Daar stuitte ik op jouw site. Hartstikke leuk. Ik heb daar verschillende dingen gezien die mijn aandacht trokken en die ik zeker wil gaan proberen. Boven aan mijn lijstje staan de appelmuffins. Zij mogen de aftrap doen. Omdat ik nog erg zoekende ben lijkt het me fantastisch dit pakket te winnen, zodat ik gericht aan de slag kan. Op dit moment zie ik tussen alle melen het bos niet en ik heb daardoor nog niet voor ogen welk meel ik voor welk product kan gebruiken. Lijkt me super om op deze manier van start te gaan!

 2. hoi, ik ben nu een week of 5 bezig met mijn glutenvrij dieet en ik moet zeggen ik heb al minder pijn. Ik vind het nog wel eens lastig met wat wel mag en wat niet. En via zoeken op internet kwam ik bij jou terecht omdat ik graag een recept wilde voor ontbijt koek want dat mis ik toch wel het meest. Nu ben ik heel druk met mijn eigen brood bakken, ik heb er al een antal geprobeerd maar ben nog niet helemaal tevreden, de volgende keer ga ik jou recept proberen.

 3. Ik mail voor mijn zoon (Jens) van 11 jaar. Zijn favoriete product is toch echt de Choco Chip Cookies van Schär!Dit koekje is voor hem onmisbaar in de glutenvrije voorraadkast. Hij heeft al 10 jaar Coeliakie en dit koekje blijft voor hem een topper. Gewoon als tussendoortje, maar ook voor in ons zelf gemaakte Coocie Douhg ijs! Wat zou het leuk zijn, dat hij misschien door dit product, andere producten kan winnen en kan uitproberen! Wij gaan duimen!!! In ieder geval heel leuk dat je deze actie samen met Schär bedacht hebt.
  Groetjes Jens en Inge

 4. Hallo harmke

  Shar is een geweldig product voor me vooral het brood die ze nieuw hebben , ik moest elke ochtend me brood roosteren en smiddag ging dat zo ook weer ik kon nooit is zegen hee ik pak een broodje ff snel , maar nu wek met dit mega lekkeren product van shar! , jou artikel wat me het meeste aantrok en voor mijn als favoriet is momenteel is de zelf gemaakte kibbeling nooit gedacht dat dat me zou lukken en geweldig wat smaakte dat heerlijk , was super blij met het rescept heerlijk van genoten ! Bedankt harmke
  Het lijkt me leuk om het heerlijke paket van shar te winnen !:)

  Groetjesssx

 5. Sylvia van Ginkel

  Je artikel over het Semper brood. Superhandig uitgelegd inclusief foto’s. Toen ik vorig jaar de diagnose kreeg voor mijn zoontje had ik de tip over dit brood echt nodig. Inmiddels gebruik ik vaak het Schar Classic brood voor het gemak, maar mijn zoon vraagt vaak of ik het ‘eigengemaakte brood’ wil maken. Inmiddels heb ik mijn draai aardig gevonden, maar ik ben nog steeds blij met je blogs. Hopelijk ga je nog lang door!

 6. Ik vind de wentelteefjes erg lekker!ik wilde ze altijd al proberen en toen zag ik het recept op deze site en ging het meteen proberen. Het was echt lekker, ik heb het inmiddels al een paar keer gemaakt.

 7. Angelique Marsen

  voor mijn dochter Kaya( 15) die heeft nu bijna 2 jaar coeliakie en nog steeds veel klachten helaas…ook diagnose PDS erbij gekregen, maar ik ben super trots op haar. We (mijn man heeft na mijn dochter ook ontdekt dat hij coeliakie heeft ) We weten inmiddels met ons gezin bijna alles Glutenvrij, zijn vooral dol op de wraps van Schar !! Heerlijk met roomkaas en zalm, daar kan mijn dochter echt van genieten…. en ik dus ook :-) !!!! super bedankt voor je tips en recepten we hebben er afgelopen 2 jaar veel aan gehad ! Mvg; Angelique

 8. Angelique Marsen

  oh hahaha en onze favoriet op je blog, puf dat zijn er veel, maar de pepernoten, hebben wij toch wel het meeste met veel enthousiasme gemaakt en gegeten hier !!!

 9. En dan is het zover, de diagnose is definitief! Dat kwam best als een klap. Jouw blog is in de eerste periode echt een houvast voor me geweest. Jouw eetdagboeken hebben mij doen beseffen dat het lekkere eten nu niet klaar is (de smaak van de paascupcakes kan ik nog steeds terug halen mmmmm!) De nieuwe producten die je positief beoordeelde kwamen in mijn kast! Jouw Schär favorieten proef ik dus graag!

 10. Sabrina de Jong

  Wij vinden het filmpje dat je laat zien hoe je kibbeling maakt erg leuk, mijn gv tweeling vind dit erg lekker :-)
  En we hebben nog een filmpje dat je op straat het nieuwe brood van schär gaat testen, dit brood is ook één van onze favorieten.
  Schär is vanaf het begin het favoriete merk van mij en mijn tweeling geweest en in de loop der jaren hebben ze hun producten flink verbeterd :-)

 11. Onze dochter is nu een jaar gv en sinds de diagnose was ik helemaal de weg kwijt en bang om fouten te maken, dankzij jou blog voel ik me veel zekerder en heb met plezier heel veel geleerd dat gv ook heel lekker kan zijn. Echt alles heb ik met veel plezier gelezen en uitgeprobeerd. Ook Danique is er superblij mee door je goede uitleg met foto’s en/of filmpjes ga zo door :-) Liefs van ons

 12. Op aansluiting van mijn eerdere verhaal wil ik zeggen dat ik de nwe Coeliaken deze pakket gun aangezien ik weet hoe t voelt om in n nwe wereld te komen dat glutenvrij heet? Succes allemaal!!

 13. Bij je trip naar Italië had je zowat een eetdagboek bijgehouden,daar kwam voor ons als verrassing naar boven dat je “snickers” had gegeten. Ook de genius broodjes bij Albert Heyn hebben we via jouw blog ontdekt,en vallen hier in de smaak, alleen jammer dat ze vaak uitverkocht zijn, op het moment dat wij onze boodschappen doen. We lezen telkens met plezier je blog, mijn man heeft sedert sept vorig jaar coeliakie, en het is altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken op je blog. Grtjs, Anja

 14. Jacqueline Blij

  Mijn dochter (nu 10 jaar) heeft het syndroom van Down. Zij heeft nu 2,5 Coeliakie. Zij kreeg dit in november te horen, toen 8 jaar was, en ja dan komt Sinterklaas. Dus samen pepernoten maken! Deze is en blijft voor haar favoriet, zij kan ze wel het hele jaar door eten….. Maar lees graag je blog, tips en nieuwe ideeën blijven welkom!!

 15. Kitty van der Hoek

  Hoi Harmke,

  Ik vind bijna al je blogs leuk en lees ze graag, ter inspiratie en vooral als herkenning! Mijn favoriete blog is tips voor glutenvrije vakantie 2015! Je krijgt gelijk zin om overal heen te gaan! Mijn dochter (13 jaar) heeft al 12 jaar coeliakie en zij reageert extreem gevoelig, zelf heb ik het nu 3 jaar, samen met de rest van ons gezin (dochter van 15 en mijn zoon ook 13 ) gaan wij graag op vakantie en jou tips zijn meer dan welkom! Bedankt voor je leuke blogs en hopelijk tot straks op de glutenvrije beurs in Vianen! En het Schär pakket is meer dan welkom hoor! Groetjes Kitty

 16. Er zijn diverse artikelen langsgekomen die ons erg goed bevallen, maar op dit moment zijn we erg blij met het Schar meisterbackersbrot in alle varianten. Mijn dochter is vooral erg kritisch wat betreft brood (is autistisch en heeft met eten ook problemen). Ze eet dit brood echter zonder problemen in een dag in haar eentje op. Het is zacht, niet droog, blijft lekker vers en je kunt het desnoods ook nog invriezen, kortom …ideaal.

 17. Maya Janse

  Ik heb al een paar x dat recept van de pepernoten gemaakt, en dat smaakte heel lekker!!! :-) Kon er maar niet vanaf blijven, zo lekker. ;-)

 18. de home made eiersalade vind ik top!! Deze heb ik al meerdere keren gemaakt. Ook de artikelen over de stedentrips die je maakt zijn super.
  Ga vooral zo door met je leuke blog. Op naar de 5 jaar.

 19. Mijn favoriete artikel is dan toch die van de makkelijke kruidkoek omdat ik voorheen niks had om op het werk te eten tijdens de koffie en nu maak ik de kruidkoek.. verdeel het vries het in en heb elke dag een stukje koek..dus dank je wel daarvoor

 20. Mirjam den Boer

  Hier in huis en ook daarbuiten zijn de brownies zwaar favoriet. Ook bij degenen die niet glutenvrij eten! Dank je wel voor het drie jaar lang delen van je ervaringen en recepten. Wij delen ze graag uit!

 21. Marijn Duncan.

  We hebben al veel dingen geprobeerd zoals granola, brood, cakejes maar de pepernoten staan mijn zoontje het meeste bij en het liefst maakt hij ze welke week :)

 22. willeke poeliejoe

  na 13 jaar coeliakie denk je alles wel geprobeerd te hebben, maar toen was daar jouw recept van de bananen-walnotencake! iedere dag gaat er een plakje mee naar school. super lekker, makkelijk te maken en het vult goed! (maar de haverkoeken en de wraps recepten zijn ook echt top)

 23. Wat een superleuke actie!!
  Het eerste artikel dat in mijn hoofd schiet als ik denk aan jou blog was een recent artikel: over de glutenvrije markt in eindhoven. Ik eet pas sinds kort geheel glutenvrij (diagnose:non coeliac gluten sensitivity) en dit artikel opende mijn ogen: zoiets bestaat ook!! Heel fijn dat er ook op een leuke manier omgegaan kan worden met glutenvrij eten.
  Ik vind het ook grappig dat jij weer producten kan noemen die ik nog niet kende (al komt dat misschien ook omdat ik producten met ei voorbij moet laten gaan), maar die chocoladekoekjes zijn inderdaad echt heerlijk!!

 24. Mijn favoriete product van de afgelopen 3 jaar is de baguette! Ik weet pas ongeveer 4 jaar van mijn coeliakie, en de baguettes hebben mij echt door het begin heen geholpen en zijn inderdaad nog steeds ideaal als lekker broodje voor de lunch of bij het avond eten! Lijkt me daarom heerlijk om een van de pakketten te winnen met de heerlijke baguettes er in!

 25. Sinds kort ben ik helemaal fan van mix C van Schar. Ik heb altijd wel geprobeerd om koekjes en taarten te bakken, maar dit mislukte vaak. Sinds ik mix C tussen de ingredienten zag staan van je recepten ben ik fan! Ik heb al de heerlijke appeltaart en de Zeeuws bolussen gemaakt! Bedankt!

  Btw, ik woon in Ede, door jouw blogs heb ik t Pakhuis ontdekt, ook heel fijn!

 26. arjan de vries

  Zou heel graag het Scharpakket willen winnen omdat ik dol ben op de Schar produkten. Mijn favoriete product is Schar Mehrkorn Brood, dit brood is geweldig lekker, blijft zacht en smaakvol en is ideaal om mee te nemen op vakanties en weekendjes weg. Verder zijn wij super blij met jouw site omdat er regelmatig lekker en leuke tips en recepten op staan!!!

 27. Patricia Bouws

  De Baguette van Schär is mijn favoriet want dat is mijn grootste gemis sinds ik glutenvrij eet. Ik wist niet dat het bestond!! Ik mis lekkere knapperige broodjes. Geroosterde boterhammen zijn toch niet hetzelfde.

  De andere producten met uitzondering van Mix C Kuche & Keckse en Chocolix en ik al door jouw blog!
  In die Chocolix zou ik ook dolgraag mijn tanden willen zetten :-)

 28. nathalie

  Ik heb een eeneiige tweeling waarvan er 1 al 3 jaar gluten allergie heeft. Zowel voor zijn broer als voor hem soms niet handig, maar inmiddels weten we niet beter en soms zegt zijn broer :’ik zou willen dat ik gluten allergie heb, hij krijgt vaak zo’n lekkere dingen!’
  Niet alle producten die je noemt ken ik en zou er graag eens van willen proeven en gebruiken!

 29. Mijn favoriete artikelen van jouw website zijn er meerdere. Vooral de gerechten van het diner zoals pasta’s, pizza’s of ovenschotels heb ik veel aan gehad. In het begin had ik totaal geen idee wat ik wel en niet mocht eten en werd het vrijwel altijd hetzelfde. Met jou lekkere recepten kwam er afwisseling en werd het ook steeds minder erg om glutenvrij te eten. Hiernaast vond ik het artikel over jouw vakantie naar Spanje heel fijn! Ik heb hier veel tips uit kunnen halen die ik mee neem voor als ik zelf op vakantie ga. Als laatste is mijn favoriete artikel ‘medisch glutenvrij’. Ik deel hierin jou mening en voelde me gesteund! Er staan veel fijne tips op je website waar ik veel aan heb gehad, lekkere restaurantjes, tips voor bijvoorbeeld bij de bbq, super handig!

 30. Mijn zoektocht naar buikpijnvrij kunnen sporten (ik doe aan triathlon) lukte niet zo goed. Veel herstelproducten, en voeding voor tijdens een hele triathlin bevatten gluten. Het toppunt was dat ik vorig jaar uit moest stappen tijdens een wedstrijd.
  Gelukkig vond ik via jouw site heel veel nieuwe producten buiten brood om. Ik kan nu met veel smaak pannenkoeken eten na zware trainingen of als voorbereiding op een zware wedstrijd. Daarom is de Glutenvrije pannenkoekenmix mijn favoriete product!

 31. Marjolein

  Ik vind heel veel artikelen van jouw site leuk, maar de 2 belangrijkste zijn voor mij geweest die over het foute gebakje in het buitenland. Daarin beschrijf je zo eerlijk hoe het is om ziek te zijn en daardoor zien we allemaal hoe iedereen op zijn of haar manier reageert op gluten en daarnaast zijn alle artikelen met tips leuk want daardoor probeer ik toch vaker iets anders dan wat ik normaal zou doen, zoals bv het Genius brood!Ow ja en de Londen tips want daardoor laat je iedereen ziet wat er allemaal wel mogelijk is.

 32. Hallo,

  Ik eet nu bijna een jaar glutenvrij in het begin echt zoeken. Ik miste heel veel dingen en heb erg veel aan je site gehad.
  Ik vind vooral de wraps erg lekker!
  Zeker nu de zomer er weer aankomt. Ik zou dan ook graag het pakket willen winnen en ben erg benieuwd naar die nieuwe koekjes Twix achtig. Groet,

  Jolien

 33. Yvonne Leferink

  Mijn favoriete artikel is het artikel over de stad Groningen. Met alle Glutenvrije tips uit het artikel hebben wij een heerlijk weekend gehad.
  Een Glutenvrije pizza bij Costa Viola, heerlijk lunchen bij the ugly duck, en een geweldige high tea bij Toet!

 34. gonnie Mookhoek

  Ik maak nog steeds met veel plezier het recept van je ontbijtkoek voor mijn kleindochter die het zalig vind. Ik denk dat het een van je eerste recepten op je website was, want sinds mei 2012 weten we dat mijn kleinkind coeliakie heeft.

 35. Reina van Veen

  Jouw blog waarin je vertelde over pizzeria Costa Viola! Gisteren ben ik er voor de tweede Kerr geweest en inderdaad, geweldige pizza’s. En dan dat broodje vooraf… Een goede reden om voor naar Groningen te gaan!

 36. Rianne Leferink

  Lieve Harmke,

  Gefeliciteerd met het 3 jarige bestaan van Miss glutenvrij! Ik vind het echt onwijs knap met hoeveel enthousiasme jij ons mee laat genieten van jouw glutenvrije leven! Complimenten!
  Heel moeilijk om het leukste artikel uit te kiezen, maar dan ga ik toch voor het artikel van Groningen! Dankzij dat artikel hebben wij een geweldig weekend Groningen gehad. Nergens hoefde we ons zorgen te maken. Uiteten bij pizzeria Costa Viola , lunchen bij ugly duck , 6(volledig) gangen diner bij schuitendiep en een high tea bij TOET! In een woord: fantastisch! Zonder jouw tips hadden we deze geweldige mogelijkheden niet allemaal geweten, het is toch super dat je op die manier elkaar kunt helpen? Zoals verteld via de mail , ben ik bezig met alle fijne restaurants in Arnhem , Nijmegen en omgeving. Helaas laat het zich al even op zich wachten door mijn ziekenhuis opnames , maar ze komen er aan hoor!! Hopelijk kan ik dan via jouw, andere glutenvrije mensen helpen aan een geweldig weekend weg! :-)
  Heel veel liefs en op naar de 5 jaar!
  Groetjes Rianne Leferink

 37. Een van mijn meest favoriete artikelen is het artikel over glutenvrij in Londen.
  Afgelopen december ging ik zelf voor een dagje naar Londen, dus weinig tijd om zelf daar alles te moeten gaan zoeken. Gelukkig had ik jouw blog met al je tips gelezen, zodat ik het aandurfde en zonder angst om niets te vinden kon genieten van de dag! S avonds een Leon opgezocht, heerlijk gegeten! Wat een hoop keuze!
  Iedere keer als ik daarna een oproep zag op een forum over iemand die naar Londen ging, heb ik ze verwezen naar jouw artikel voor meer tips.

  Ook vond ik het goed hoe je in geuren en kleuren beschreef hoe mis het ging op stedentripje (naar Praag???, ik kan hem niet vinden even). Niet prettig en verschrikkelijk ongemakkelijk, maar wel een beeld van hoe de werkelijkheid is.

  Daarom zijn deze twee favoriet, maar ik en vele met mij hebben heel veel aan al die tips op jouw blog. Ga zo door!!

 38. Mijn favoriet is mix C kuche & Keckse. Je kunt er oneindig mee variëren, zodat je altijd iets lekkers en afwisselends kunt maken. Top!

 39. ik vind je eetdagboek het leukst. Hierin zie je heel goed hoe normaal mogelijk je kan eten. Er staan tips in van restaurantjes, of van producten. Wanneer ik dit artikel lees denk ik, oh dat is leuk,lekker en makkelijk!

 40. Tasdelen

  Absoluut making of kibbeling! Ik baalde echt super super erg dat mijn meid geen kibbeling meer kon eten . Tot dat ik het recept en jou video voor bij zag komen met de making of kibbeling. Hartstikke bedankt daarvoor maar ook voor al de andere tips and more. . Het is maar goed dat jij er bent! Nog vele vele blog jaren met ons samen

 41. Ik vind het vooral leuk om je ervaringen bij uiteten en je eetoverzichten te zien. Voor inspiratie en nieuwe ideeen..
  Hopelijk blijf je hier nog heel lang mee doorgaan. Gefeliciteerd!

 42. Mijn neefje heeft al jaren coeliakie. Hij en zijn ouders zijn continu bezig met voedingsmiddelen te zoeken die hij mag eten, dat is best lastig. Gelukkig wordt het assortiment glutenvrij steeds breder! Dit prijzenpakket zou dan echt een super leuke verrassing zijn voor hem want hij is dol op Schär producten. Als ik dit win geef ik het hem als verrassing, hij zal daar erg blij mee zijn. Losstaand van deze actie vind ik de Glutenvrije suikervrije muesli reep heerlijk! Ik doe zelf veel aan sport, hardlopen om precies te zijn. Energie kan daaraan niet ontbreken dus ik was opzoek gegaan naar een tussendoortje wat ik zelf kan maken. Deze repen waren een groot succes!! Hmmmm! :) Maar die repen zijn niet het enige hoor, ik kan nog wel even doorgaan met andere recepten!
  Hopelijk hoor ik iets van je! Ik wacht het af.
  Veel plezier met verdere recepten en artikelen schrijven.

 43. Janneke Huinink

  Hoi Harmke,

  Bon matin is mijn favo. Mijn oma maakt vaak lebchen. Deze heeft dezelfde smaak en even uniek. Dan kan ik toch nog ondanks mijn ziekte deze eten. Mijn dochters kregen van de week van hun uhmu uit Duitsland. Ze zijn er dol op!
  I love it schar kom maar op!

  M.v.g. Janneke Huinink

 44. De glutenvrije brownies… By far!! Brownies was 1 van de dingen die ik het meeste mistte toen ik glutenvrij moest gaan eten. Werd erg blij toen ik jou glutenvrije variant vond :)

 45. schar producten gebruik is sinds ik in 2003 te horen kreeg dat ik coeliaki
  Heb. Was het merk waar de meeste keus van was hier in lelystad. Inmiddels meer keus maar blijf schar toch trouw met bepaalde producten.
  De blog van miss glutenvrij vind ik leuk omdat er verhalen over vakantie. Restaurants, nieuwtjes en recepten in staan.

 46. Janneke Huinink

  Hoi Harmke,

  Sinds jouwe site is een leven niet meer weg te denken! Bedankt voor zovele mooie praktische tips, lekkernij.

 47. Hallo,
  Wat een leuke actie! Ik doe graag een poging! :D
  Ik vind je artikel over glutenvrij in Spanje het leukst om te lezen, al zijn de revieuws en recepten ook super handig!!
  Keep up the good work!
  Groetjes

 48. Souhaila

  Wat een leuk pakket!
  Je eetdagboeken en je verslag over londen zijn mijn favoriet. Ik moet er wel bijzeggen dat ik je blog niet vanaf het begin volg en nog niet alles heb teruggelezen.
  Je eetdagboeken zijn favoriet omdat het inspiratie geeft, wat je kan eten.
  Londen staat nog steeds op de planning om te bezoeken, en met jou tips weet ik nu precies waar ik zonder problemen kan eten.Bedankt daarvooor!

 49. Sinds 1 april 2008 glutenvrij en altijd zoeken naar het bakken van het perfecte brood. Na het artikel over het brood van Allergento erg nieuwsgierig geworden en een leuk pakketje besteld. Wauw, dat brood is zo lekker! Nog maar af en toe bak ik zelf brood, wat een hele hoop tijd scheelt! Daarnaast altijd leuke recepten en tips, dankzij een aantal tips durf ik weer buiten de deur te eten! Ga vooral zo door!!

 50. Eefke janssen

  Hallo Miss glutenvrij,
  Ik weet pas sinds een paar maanden dat ik coeliakie heb, dit was in het begin best lastig voor mij. Ik vind het zo knap om te zien hoe jij hier mee omgaat en hoe optimistisch jij bent. Respect!
  Als ik iets wil weten over mijn allergie dat zoek ik dat vaak op op jou site, super handig en alles duidelijk uitgelegd!
  Ik heb nog niet zo veel variatie gehad in mijn dieet. Ik zou dit een super manier vinden om is wat verschillende dingen te proberen en te proeven.
  Groetjes

 51. Nina Wanders

  Een van mijn favoriete artikelen was het artikel over Londen! In maart ben ik er naar toe geweest.
  Wat is dat een glutenvrije walhalla! Met jouw tips kon ik eigenlijk overal waar ik was wel iets vinden om glutenvrij te eten. De pizzeria was erg lekker, maar Leons is voor mij favoriet! Wat een lekkere koekjes en maaltijden had je daar! Dit zouden ze in Nederland ook moeten beginnen!
  Ook ben ik Fan van je gebak en koekjes recepten! De suikervrije muslirepen waren erg lekker!
  Ook had ik al heel lang geen bokkenpootjes meer gehad! Erg leuk om dan zelf te maken en te proberen! Dit vond ik ook van de kibbeling! Jammie wat heb ik gesmuld door jouw recepten!
  De wraps zijn ook mega lekker! Daar ben ik ook echt dol op! Met gerookte zalm, roomkaas en een beetje sla! Jammie!
  Ik hoop nog veel recepten van je te zien! Je doet het goed! Groetjes Nina

 52. annemiek

  Hoi miss glutenvrij, ik vind de schar choco chip cookies heerlijk. Als je een zak koopt zijn ze dezelfde dag al op.
  Maar mijn favo product is toch wel het genius brood. Als we DAT niet hadden, moest ik elke dag zelf vers brood bakken. Heerlijk maar soms heb je daar gewoon even geen zin..

  Ga zo door met je website, ik lees het graag!

 53. Rianne en Leandro

  Ik ben na ruim 15 jaar klachten nu een paar jaar op gv en tarwevrij dieet. onze middelste zoon Leandro ook ivm veel klachten. Best pittig, zeker omdat de rest wel al die andere dingen kunnen eten. Een van de dingen die we misten waren de lekkere verjaardagtaarten. Schar is een van de merken die altijd gv en tarwevrij is en we hebben er altijd veel van in huis – van de producten hier is de Kuchen en Kekse mix echt super (de rest natuurlijk ook). We bakken er niet alleen verjaardagtaarten mee, maar ook koekjes, eierkoeken en zo. Helemaal top :-)

 54. Helene Klein

  Ik vind jouw eetdagboeken erg leuk. Vooral die van augustus 2014. Toen at ik net glutenvrij en miste het ontzettend om zomaar een pizza te kunnen eten. In augustus 2014 schreef je over glutenvrije hotspots in Groningen. Daar woon ik en sindsdien ga ik regelmatig bij Costa Viola een glutenvrije pizza eten! Sterker nog, vanavond ga ik er toevallig ook weer naartoe! De Genius producten bij Albert Heijn heb ik ook via jou leren kennen. Heerlijk! Het merk Schär ken ik nog niet zo goed, maar als jij deze producten aanraadt dan is het vast de moeite waard om ze uit te proberen!

 55. Bij mij is het 6 maanden geleden geconstateerd dat ik coeliakie heb en sinds een paar maanden volg ik jou via FB. Het artikel over je vakantie in Salon heb ik met volle aandacht gelezen want dit jaar wordt de eerste zomervakantie in het buitenland sinds het bekend is die een uitdaging en bovendien voor het eerst naar Spanje, tot nu toe altijd Frankrijk. Wat een fantastisch verslag heb je ervan gemaakt en wat heb ik zin in die vakantie die ik vol vertrouwen tegemoet ga, we gaan camperen, en met jouw tips gaat dat helemaal goedkomen. Een aantal producten uit het pakket ken ik nog niet dus zeker het proberen waard. Jij maakt met je verslagen en recepten het leven een stuk gemakkelijker en vooral leefbaar, bedankt hiervoor!

 56. Bij mij is het 6 maanden geleden geconstateerd dat ik coeliakie heb en sinds een paar maanden volg ik jou via FB. Het artikel over je vakantie in Salou heb ik met volle aandacht gelezen want dit jaar wordt de eerste zomervakantie in het buitenland sinds het bekend is dus een uitdaging en bovendien voor het eerst naar Spanje, tot nu toe altijd Frankrijk. Wat een fantastisch verslag heb je ervan gemaakt en wat heb ik zin in die vakantie die ik vol vertrouwen tegemoet ga, we gaan camperen, en met jouw tips gaat dat helemaal goedkomen. Een aantal producten uit het pakket ken ik nog niet dus zeker het proberen waard. Jij maakt met je verslagen en recepten het leven een stuk gemakkelijker en vooral leefbaar, bedankt hiervoor!

 57. Het oliebollen recept was een eyeopener. Was erg smaakvol, en echt veel beter dan wat je kan kopen, en dat is niet zo veel.

 58. Hoi MissGlutenvrij!

  Ik ben een studente in Breda, en bij die Brabantse gezelligheid hoort natuurlijk bier. Helaas maar niet voor mij dus.. Je artikel over 5x glutenvrij bier vond ik daarom erg leuk. Naar aanleiding van je blog heb ik ook verschillende biertjes getest. Aan het eind kwam ik eigenlijk tot dezelfde conclusie als jij, doe mij maar wijn.

  Ook ben ik ben heel blij dat Albert Heijn nu veel verschillende glutenvrije eigen merk producten heeft, dat maakt het voor mij als student toch net iets betaalbaarder. Ik vind vooral de Glutenvrije Pannenkoek Mix van AH heerlijk, ook deze blog heb ik met veel plezier gelezen, en prachtig met die foto’s erbij, ik krijg gelijk trek in pannenkoeken.

  Maar voor mij blijft Schär toch wel echt hét merk, ik zou heel graag jouw favorieten pakket proeven!

  Blijf schrijven, ik lees met veel plezier!
  Nienke

 59. De zomerfruit crumble. Lekker, simpel en snel te maken. Ideaal als je snel iets lekkers wit hebben.

  Ik ben altijd al van de bak en kook geweest, maar toen ik bijna 3 jaar terug gv ben moeten gaan eten heb ik in het begin veel aan je website gehad, tips van gv producten maar ook inspiratie om te kokerellen.

 60. Allereerst van harte met je 3 jarig jubileum!!!

  Ik heb zelf geen coeliakie maar heb krijg wel klachten door het eten van gluten. Ik heb jouw site ontdekt en sinsdien bezoek ik jouw site regelmatig. Jouw tecepten vind ik altijd erg leuk om te lezen omdat het simpele en makkelijke recepten zijn om te maken. Favoriet is het recept voor brownies zonder meel, suiker en boter. Ik wil nl naast glutenvrij ook graag gezond eten. Jouw gezonde recepten vind ik dan ook erg fijn. Jouw eetdagboeken zijn ook favoriet omdat je daarmee laat zien dat je ondanks glutenvrij lekker kan genieten. Jouw recepten voor lekkere broodjes als ik die zie krijg ik trek en meteen zin om ze te maken. Jouw artikel over glutenvrije hotspots ook omdat ik zelf in groningen woon. Hierdoor heb ik weer een aantal glutenvrije adressen ontdekt. Zoals je leest kan ik dus niet kiezen ha ha. Ik vind jouw site top en denk dat je voor veel mensen een steun bent. Ondanks dat ik geen diagnose heb ik veel aan jouw site gehad en ontdekt dat je nog lekker glutenvrij kan genieten. Ik hoop dat je nog lang door blijft gaan met jouw blog.

  Liefs linda

 61. Ik bedoel jouw artikel over glutenvrije hotspots in de stad groningen. Had het verkeerd getypt zag ik net.

 62. Ik kijk altijd op jou site en gebruik ook een heleboel recepten van jou en dan die enthousiastme van jou daar word ik alleen al vrolijk van in het weekend ga ik de championragout maken en mijn favorite merk is ook Schar .Ga alstublieft zoo door met vr gr Klazien

 63. Ik lees regelmatig je tips en die zijn enorm bruikbaar omdat het van iemand komt die ook coeliakie heeft. Nu zijn de tips hot omdat we in de meivakantie naar Londen gaan en daar dus ook glutenvrij willen eten! Ook je recepten probeer ik regelmatig uit!! Echt heel leerzaam!! Gefeliciteerd en ga zo door ik ben er erg blij mee

 64. Wat leuk dat je ons wil bedanken voor het bezoeken van je blog. Ik heb de afgelopen tijd heel erg veel aan je blog gehad toen ik net begon met glutenvrij eten. Ik weet nog wel het eerste recept wat ik van je blog maakte, dat waren de boekweit ontbijtkoekjes mmm! Ik zou graag zo’n pakket willen winnen zodat ik jou favoriete producten van Schär zelf kan uittesten. Bedankt voor je fijne en informatieve blogposts ik denk dat veel net beginnende mensen met Coeliakie hier net als ik veel aan hebben! Hopelijk ga je nog lang door met bloggen over glutenvrij leven.

 65. Hoi! Ik ben er nog niet zolang achter dat ik coeliakie heb. Zoekend op internet naar recensies van producten en glutenvrije recepten kwam ik bij jou site terecht. Het eerste artikel waar ik erg blij mee was, was het artikel over genius brood van de AH. Ik eet tegenwoordig geen ander brood meer (soms nog schar, die smaakt ook goed.) Verder is ook de pasta met pesto erg in de smaak gevallen en natuurlijk het keizerbroodje met ei voor Pasen. Een favoriet recept of artikel heb ik niet, maar het artikel waar ik het meeste aan heb gehad was toch echt het artikel over genius brood! De producten van schar zouden erg goed van pas komen, heb namelijk nog niet alles uit kunnen proberen :) Ik hoop dat je nog veel lekkere recepten gaat plaatsen!

 66. Jacqueline van Hoevelaken

  Het leukste ‘artikel’ vond ik de oproep voor de high-tea in Veenendaal in 2014. Ik wist toen net dat ik coeliakie had en dacht eigenlijk dat lekker eten nu voorbij was. Maar door naar de high tea te gaan werd ik eigenlijk alleen maar enthousiast en ook het contact met ‘lotgenoten’ was erg leuk,ik kreeg veel goeie tips. We kregen een goodie-bag mee met daarin ook producten van Schär. Ik vind dit hele fijne producten en leuk dat ze steeds weer nieuwe dingen op de markt brengen.

 67. Gefeliciteerd met je jubileum! Ik eet glutenvrij omdat me dit aangeraden werd bij m’n Hashimoto. Jouw blog was als een lichtje in de duisternis en vooral ook fijn ter herkenning. Een van m’n lievelingsrecepten is die van de wraps, maar ook de brownies, mmm. Ook als ik niet win, komen deze producten in m’n kast. Altijd smakelijk!

 68. Eveline @ Eveline's Books

  Super leuke actie! Ik vind eigenlijk al je artikelen heel goed, maar mijn favoriet is toch deze: http://missglutenvrij.nl/2014/01/08/mijn-zelfgebakken-brood/. Van alle glutenhoudende producten mis ik brood het ergst. Toen ik net begon met zelf brood bakken mislukte bijna alles, uit dit artikel heb ik veel tips kunnen halen. Mijn brood is nu nog niet perfect, maar al een stuk beter!
  Jouw site heeft me laten zien dat je heel goed lekker en glutenvrij kan eten, bedankt daarvoor!

 69. Ik heb de blog nog niet zo lang geleden ontdekt, maar geweldig dat het er is. Er staan zoveel praktische tips op. Ik vind je vakantie-verhalen altijd leuk om te lezen. Daar heb ik al de nodige tips uit gehaald. Verder vind ik het leuk om te lezen als je een nieuw product uit probeert. Altijd fijn om een vertrouwde recensie te krijgen. Succes verder en ik hoop je blog nog vele jaren te kunnen volgen.

 70. Het meest favoriete artikel is dan toch (als ik moet kiezen) degene waardoor ik ontdekte dat de mc donalds aan glutenvrije hamburgers begon, wat een feestje!
  En jij natuurlijk gefeliciteerd met je 3-jarig blogbestaansfeestje :)

 71. Shirley van leeuwen

  Ik kijk wel is op u site voor mijn schoonmoeder zei heeft een glute allergie ik wil wel is wat dingetjes voor haar kopen maar gluten vrije spulle zijn heel duur vandaar dat ik hoop dat ik dit win zodat ik haar kan verassen !

 72. Ik vind wentelteefjes erg lekker!;ik zag het een keer en dacgt dat wil ik ook, zodoende ging naar een recept zoeken en kwam ik bij miss glutenvrij en heb ze gelijk gemaakt en ze waren super! Ik heb ze nu al een paar keer gemaakt, het blijft lekker. :)

 73. Dat is zeker weten het recept van de pepernoten! Dit was een van de producten waar ik het meest van baalde dat ik het niet meer mocht hebben…. Totdat ik na lang zoeken bij joudou recept uit kwam. En wat zijn ze lekker zeg! Ook nog gefeliciteerd met de verjaardag van Missglutenvrij

 74. Wanda Slaats

  Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd met het 3 jarig jubileum!!!
  Ik eet sinds een dik jaar glutenvrij. Ik kwam al vrij snel op jouw site uit. Ik vind jouw reviews altijd erg handig. Oke… smaken verschillen, maar toch altijd fijn om eens te lezen wat een ander er van vindt. Qua recepten/artikelen van Schaer vind ik het lastig. Er is zoveel wat ik van jou site met succes heb uitgeprobeerd. Om er dan 1 tussen uit te pikken: Het Caprese XL broodje. Ik hou erg van Italiaans getint eten (dus je pastarecepten doen het hier ook goed) en dit is een superlekker lunchbroodje!

 75. Cheyenne

  Super leuk om je favorieten op deze manier te delen. Zelf heb ik mijn diagnose in december 2014 gekregen en ben dus ook heel erg veel aan het leren en ontdekken… Mijn favoriete artikelen op jouw blog zijn de recepten qua ontbijtkoeken! En ik vind het heerlijk een kijkje te nemen in je eet dagboeken, ook daar haal ik ideeën en inspiratie uit.

 76. Ik ben net nieuw in de glutenvrij wereld.
  Jij brengt alles zo positief en op een bijzondere manier vind ik geweldig. Geeft mij kracht om door te gaan. Momenteel zit ik in de malle molen met helse pijn en vele onderzoeken en nog geen juiste diagnose. Glutenvrij eten geeft mij al beter gezonder gevoel. Schär heeft geweldig producten. Vooral de baguette.

 77. Wat ik zo lekker vind is je recept: Romige ovenschotel met brood, prei en tomaat, zo lekker en simpel en je kan het met oud brood doen bijv. hierdoor heb ik wel geleerd dat glutenvrijbrood dan ook wel lekker kan zijn,

 78. Het recept van de ontbijtkoek en vooral dit recept: Romige ovenschotel met brood, prei en tomaat, zo heb ik maar weer ondervonden dat glutenvrij brood ook heel lekker is en kan zijn…………….!

 79. Je artikel over “glutenvrij afvallen” is één van mij favorieten! Sowieso lees ik al je artikelen met veel plezier! Maar deze sprak mij aan, omdat ik,waarschijnlijk zoals zo vele, tegen het probleem aanliep dat ik wilde afvallen maar geen idee had Hoe dat kon met glutenvrij. Tijdens mijn zoektocht naar informatie hierover stuitte ik op jouw artikel, en het was een verademing!

  Ik hoop nog vele jaren je artikelen met veel plezier te mogen lezen! En gefeliciteerd met het behalen van de 3 jaren!

 80. Mariëlle

  Ik heb nu vier jaar geleden de diagnose gekregen en op dit moment gaat mijn zoontje van 5 door de medische molen. Op dit moment weten we dat hij de aanleg heeft (het gen) en over niet al te lange tijd hopen we te horen hoe het met hem zit.
  Ik hou van je blogs met Mix C. De pepernoten waren hier met sinterklaas favoriet. Zelf maak ik er regelmatig taart mee (biscuitdeeg).
  Fijn om zo even in jouw leven en eetgewoonten te mogen spieken en er lekkere gerechten hier op tafel komen ☺!

 81. Maud Habets

  Hallo Miss glutenvrij!

  Wat een geweldige actie!
  Hier doe ik graag aan mee aangezien mijn vader ook een gluten allergie heeft.

  Het is soms erg moeilijk om hem te kunnen verasssen met iets lekkers.
  Mijn moeder en ik kunnen zelf altijd lekkere dingen kopen maar dan mag hij het niet en dat vinden we nogal sneu.
  Hij laat het niet merken maar toch zal hij graag eens iets lekkers willen proberen en dat kan goed met jou pakket.

  Ik heb laatst jou recept gemaakt van de appeltaart.
  De eerste keer was hij erg dun maar de tweedde keer is hij goed gelukt!!
  Daarom vind ik Mix C een favoriet product. Je kunt er vanalles mee!
  En daar is mijn vader heel tevreden mee!
  Heb hem goed kunnen verassen!

  Bedankt voor alle tips we hebben erge steun aan jou en gebruiken jou recepten!
  En bedankt voor deze super mooie actie.

  Liefs Maud en vader Jean.

 82. claudia van rijn

  Het genius brood. Mijn zoontje moest aan een glutenvrije dieet. Hij at altijd graag brood, maar met dit dieet at hij geen brood en vond niets lekker. Toen kwam ik op jou site het genius brood tegen. Hij vond het erg lekker. Sinds dien ligt het hier standaard in de vriezer.

 83. Danielle

  Hallo!
  Ik zou zo graag een pakket winnen. Ik weet sinds een aantal weken dat ik coeliakie heb (sinds aantal maanden burn out, vitamine tekorten en zo kwam het ‘gelukkig’ aan het licht). Moet nog even wachten met glutenvrij eten tot na het darmonderzoek begin mei. Ik ben druk bezig met voorbereiden en inventariseren wat ik wel en niet meer kan eten. Moet zeggen dat ik het best lastig vind en dat ik er dipje door heb. Het zit in zoveel producten! Ik kan dus helaas niet zeggen wat mijn favoriet is maar ik zou het graag allemaal willen proberen. Vooral de pasta, wraps, baguette en de muesli. Het meest moeilijk lijkt mij het vervangen van mijn ontbijt en lunch. Met dit pakket zou ik op weg geholpen kunnen worden. Daarnaast wil ik nog even zeggen; super fijn jouw website!Er is al zoveel meer duidelijk geworden. Het laat in elk geval zien dat lekker eten gewoon nog kan zonder gluten.

 84. judith blaauw

  Wat een leuke actie, sinds ongeveer een jaar kijk ik mee op je blog. Mijn dochter heeft coeliakie en vindt de chocolade koekjes erg lekker. Zelf was ik heel blij met de gast blog over de gluten vriendelijke restaurants in Groningen. Ook in je recepten index kijk ik regelmatig voor leuke ,lekkere recepten.
  Duimen dat we winnen!
  Groetjes Judith

 85. De appel honing cake vinden we hier erg lekker. Dit was de eerste taart die ik maakte toen ik geen gluten meer mocht een tijd geleden. Onder het bakken keken mijn dochter en ik een film. Eindelijk was de taart klaar en voordat de film afgelopen was, was meer dan helft al op. En dat met z`n tweeën. Ik heb nog een aantal keer gemaakt.

 86. fatime de boer

  Mijn favorite product van Schär is de baugette, is heerlijk en geeft de indruk van de vrijheid van een” normale” brood om mee te nemen of Bbq-en :)
  Mijn favorite onderwerp van de afgelopen tijd: zeer zeker de “vrijwillig trend of gedwongen ” GV na aanleiding van een TV uitzending. Waarom? De diepliggende, ware emoties en gevoelens kwamen flink los bij velen en dat creeert weer ruimte voor andere positieve nieuwe dingen, nieuwe inspiraties, kansen o.a. door jouw geweldig site! Bedankt Harmke, zoals ik gister op de GV markt zei, ga nog heel lang zo door!

 87. Kendra Van Wesemael

  Moeilijk om er 1 uit te kiezen maar mijn favoriet is: Glutenvrij Londen! Het is het 1ste artikel dat ik van jou las en sindsdien ben ik blijven lezen. Het is mijn favoriet artikel omdat het zo handig en gedetailleerd is, met de foto’s en adresjes enzo. Ik zou je ook willen bedanken voor alle lekkere en makkelijke recepten, eetadresjes, … eigelijk voor alles ;) Grtjes uit België x

 88. In 3 jaar heb je natuurlijk heel veel blogs geschreven. Ik heb ze allemaal met veel plezier gelezen. Bijvoorbeeld de blog ‘Feesthapjes (makkelijk)’. Hier verwijs ik nog wel eens naar. Of het artikel dat Margriet schreef ‘meet Margriet’: Leuk om te lezen hoe iemand die dicht bij jou staat jouw coeliakie ervaart. Jouw recepten van flapjacks, bokkepootjes en ovenschotel met brood wil ik nog altijd eens maken.

  Maar is het heel ijdel om mijn verhaal op jouw website mijn favoriet te noemen? Nee serieus, ik vind jouw serie met persoonlijke verhalen echt heel mooi. Het laat zien hoe divers coeliakie kan zijn. Het zijn eerlijke, gevoelige en tegelijk sterke verhalen Ik wil deze hele serie nomineren als mijn favoriete artikel(en) op jouw blog.

  • Miss Glutenvrij

   Dank je Mirjam! Ik ben ook nog steeds heel blij met jouw verhaal op mijn blog. Alle verhalen zijn zo bijzonder!

 89. Het interessantste artikel vind ik dat waarin je uitlegt hoe je coeliakie bent beginnen aanvaarden, dat je vroeger opstandig was en dat je intussen helemaal de andere kant op bent gegaan. Goed bezig!

 90. Klaas-Pieter

  Sinds jij in het Noorhollands Dagblad voor West Friesland stond om het eerste glutenvrije broodje van McDonalds Hoorn in ontvangst te krijgen volg ik je website voor onze dochter Alies van 9 jaar oud. Waarvan we nu 7 jaar weten dat ze coeliakie heeft.
  Het gaat heel erg goed om het dieet te volgen, ook zeker door jou goede website waar elke keer weer goede recepten en tips worden geplaatst.Alies vindt het brood van Schar erg lekker en eet dit elke dag.
  Onze favoriete recept op jou website is op dit ogenblik de pasta roompesto met kip.
  Makkelijk te maken en echt weer eens iets anders om te eten.
  Ik hoop dat je nog lang doorgaat met deze website en ons blijft informeren met recepten, reisverslagen en tips.

 91. Sterretje

  Ik heb geen favoriet artikel hier op de website, want elke artikel is informatief, puur, eerlijk en laat mij ipv de onmogelijkheden + grenzen die jezelf snel ziet/merkt juist de mogelijkheden van iets zien. Mijn wereld is veel groter en diverser geworden sinds ik deze site heb gevonden die is geschikt voor de beginner, maar ook voor de gevorderde glutenvrij persoon. Dan weer komt dit van pas en dan is dat artikel weer wat handiger. Dankzij de zoekfunctie kan ik hoe dan ook snel iets terug vinden en nakijken. Of ik nu ergens naar toe ga, iets uit wil leggen of een lekker recept zoek.

  Dank je Harmke voor het maken van deze enorm diverse website die toegankelijk is voor iedereen. Dat nog maar vele jaren mogen volgen.

 92. Hallo!
  Door jou lekker klinkende verhalen over haver werd ik nieuwsgierig. Ik wil graag volgens een gezonde levensstijl leven. Dat is best nog wel eens lastig met coeliakie, gevarieerd eten en toch lekkere (voedzame) tussendoortjes eten. Nu ligt mijn vriezer vol met zelfgemaakte haversnacks, zoals ik ze maar even noem. Vooral de muffins, waar ik iedere keer weer mee experimenteer, daar ben ik gek op! Ik voel me verzadigd na een muffin. Echt een verwenmoment. Als ik ze heb gebakken kan ik er slecht vanaf blijven. Kom maar op met nog meer van die heerlijke variaties!

 93. anke boonen

  Hallo, Ik heb zelf geen coeliakie maar mijn zus en vader wel. Daarom volg ik ook jouw blog en via Facebook. Super handig voor de tips en receptideetjes. Ik heb daarom geen speciaal artikel maar kan erg genieten van jouw eetdagboeken en van de receptideetjes. Deze zijn al vaak van pas gekomen. Ik zou dit pakket dan ook als verassing aan mijn vader en zus kado geven zodat zij ook eens allerlei lekkers kunnen testen…!Het weerhoud hun vaak om andere dingen te testen omdat het vaak zo duur is, als het dan tegenvalt is het zonde. Ze houden zich vaak aan hun eigen favorieten en zelfs die zijn al verschillend! Succes met kiezen maar wie je ook kiest je maakt er drie mensen superblij mee! Gr Anke

 94. Het leukste artikel op jouw site is natuurlijk “miss glutenvrij bestaat 3 jaar!” En het lekkerste artikel vindt mijn zoon (2jr) de wraps van schar!
  Leuk om te lezen hoe je website tot stand is gekomen en hoe je zelf je weg in het “glutenvrije” hebt gevonden.
  Dat je je kennis en ervaring deelt vind ik erg fijn!
  En dit soort acties zijn gewoon leuk :-)
  Bedankt en op naar de volgende 3 (of meer) jaar!

 95. Mijn favoriet zijn de choco chip cookies van schar. Jammer dat ze zo klein zijn.
  Maar ik heb ook een grote variant ontdekt.
  Oerkoek, chocolade met haver en mais van het merk Leev. Deze ben ik nog niet tegengekomen op je site. Zeker de moeite waard om eens te proberen.

  • Miss Glutenvrij

   Ik heb de oerkoeken inmiddels gekocht! Zeker super lekker :D.

 96. Goede middag,

  Ik wil u heel graag bedanken voor de leuke en vooral lekkere website. Ik eet nu drie weken glutenvrij en moest er erg aan wennen. Dankzij uw website ben ik ook het merk Schär gaan eten. Ik heb een brood gebakken, pannenkoeken heb ik nu uitgeprobeerd. Het is inderdaad een super merk. Ik moet nog veel uitproberen en lezen! Mix C is tot nu toe mijn favoriet! Ik blijf uw website volgen en recepten uitproberen! Dank u wel!

 97. Vertel mij ….nou ik vind alle artikels even goed en leuk….duidelijk voorzien van duidelijke foto’s maar vooral het gemak van de bereiding….duidelijk?

  vr gr Elle de Jonge

 98. Mijn favoriete artikel is toch echt wel degene met de glutenvrije loempia’s van rijstvellen!

  Waarom? Ik doe de voedingopleiding op het Helicon en wij hadden een loempia project. We moesten van een bestaande loempia iets vervangen en zo de loempia verbeteren. Wij hebben de loempia’s met rijstvellen gemaakt zodat ze glutenvrij werden wat een groot succes was!
  Echt heel lekker en we hebben veel aan dat artikel gehad van jou.

  De producten hierboven lijken me heerlijk, zeker die wraps!
  Superleuk om als lunch mee naar school te nemen bijvoorbeeld, toch eens anders dan zo’n droge glutenvrije boterham! ;)

  Ik hoop dus dat ik kans maak op een van die mooie en zeker lekkere pakketten.

  We zullen zien…

  Liefs Jetske.
  Xx

Geef een reactie