Interview met online magazine ThePerfectYou

the perfect you

Rosalyn van online magazine ThePerfectYou interviewde mij over leven met coeliakie. In het artikel vertel ik hoe mijn ouders er achter kwamen dat ik coeliakie had, ik deel mijn glutenvrije hotspots en ik vertel over mijn worsteling met het glutenvrije dieet. 

Een tijdje terug kreeg ik een email van online magazine ThePerfectYou. Zij profileren zich als een stralend, motiverend en betrokken magazine dat met frisse, enthousiaste en herkenbare artikelen de urban vrouw inspireert.

Hun motto: become healthy, live mindfully, be creative & enjoy life!

Gaaf motto! Daar herken ik me helemaal in.

Het volgende stond in het mailtje: ‘Ik kijk regelmatig op de website van Miss Glutenvrij en wat jij doet en aanbiedt vind ik echt ontzettend tof! Ik denk dat er weinig mensen aandacht besteden aan glutenvrije recepten. ThePerfectYou heeft ook een kopje ‘glutenvrije recepten’, onder de categorie ‘clean food’. En het lijkt ons ontzettend leuk als wij een samenwerkingsverband over dit onderwerp aan kunnen gaan. Zo kunnen wij onze lezeressen een persoonlijk kijkje geven in jouw leven.’

Wauw, thanks! Mooi compliment. Maar er zat me iets niet helemaal lekker en daarom was dit mijn reactie: ‘Ik waardeer je aanbod om een samenwerking aan te gaan. Het is alleen zo dat ik over mijn glutenvrije levensstijl schrijf omdat ik coeliakie heb. Ik eet dus glutenvrij omdat het moet, niet omdat ik ‘clean’ wil eten. Het is voor mij (helaas) bittere noodzaak, anders word ik doodziek. Ik kan me er daarom niet in vinden voor de categorie ‘clean food’ te gaan schrijven. Glutenvrij is voor mij geen clean food, ik doe het omdat het moet. Ik wil daarom afzien van je aanbod. Wellicht vind je het leuk mij eenmalig te interviewen hoe het is glutenvrij te eten als het moet en niet omdat je clean eet.’

Ze begrepen mij gelukkig volledig en vonden het idee voor een interview erg leuk. En nu sta ik dus met een interview op hun website. Ik deel de link graag met jullie.

Een stukje uit het interview:

De huisarts stuurde hen iedere keer weg en ze kregen de stempel ‘overbezorgde ouders’. Ik had mollige armpjes en benen dus ik zou wel gezond zijn, dit bleek achteraf oedeem. ‘Stop er maar een boterham in’, zei de arts.

Je leest het volledige interview op ThePerfectYou.nl

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Hoi Harmke, heb je intervieuw met plezier gelezen. Heb je weer goed verwoord :-)

    groetjes
    Karyn

Comments are closed.