Glutenvrije dubbeldekkers met pinda karamel vulling

Maak heel eenvoudig met Digestive choc koekjes van Schär, karamelpasta en pindakaas met stukjes pinda een overheerlijke dubbeldekker.

Opeens bedacht ik om dit koekje te maken en oh wat zijn ze lekker! Verrukkelijk, super simpel om te maken en tevens leuk als traktatie.

1
2

3

4

5

6

7

8.0

De foto’s spreken volgens mij voor zich, maar hieronder de ingrediënten en werkwijze.

Ingrediënten (voor 6 koekjes)

  • 1 pak Digestive choc (Schär)
  • Karamelpasta (Bebogeen)
  • Pindakaas met stukjes pinda (Calvé)

Werkwijze
Besmeer van zes koekjes de kant met chocola met pindakaas en karamelpasta. Leg hierop de andere zes koekjes met de chocoladekant naar beneden. Zet de koekjes drie minuten op 150 graden in de oven. Laat de koekjes afkoelen tot de chocola weer hard is.

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. Pingback: Mijn glutenvrije feel good moment + winactie - MissGlutenvrij.nl

Geef een reactie