BBQ Recept: Kaneelijs met gegrilde suiker ananas 

Wat is dit een lekker (after) bbq gerecht. Zo eenvoudig maar zo bijzonder. Love it. De combinatie warm koud, zuur en zoet en dan die zachte maar knapperige bite. Dit is het super makkelijke glutenvrije recept. 

Omdat het zulk lekker weer is, kom ik weer met een barbecue recept. Ik ben dol op goede combinaties en soms kunnen zulke eenvoudige dingen zo lekker zijn. Warme ananas en koud kaneelijs zijn dit zeker. Dit dessert is heerlijk na de barbecue.

Ingrediënten

  • 1 blik ananasschijven op water
  • Suiker
  • Citroen
  • Kaneelijs met gesuikerde kaneelstukjes (AH eigen merk)

Werkwijze

  1. Doe de ananasschijven in een schaal samen met het vocht, doe hierbij een schep suiker en citroen. Doe dit voordat je start met de barbecue, de schijven moeten namelijke even rusten in het vocht.
  2. Leg de schijven ananas op de bbq en gril ze tot ze iets verkleuren.
  3. Neem twee ananasschijven per persoon en doe hierbij een bolletje kaneelijs.

Veel glutenvrij BBQ plezier!

Ook leuk om te lezen

1 Comment

Geef een reactie