Recept: Kip pesto wrap

Foto 24-07-15 13 43 17
Een boterham met kaas als lunch is zó saai. Dus maakte ik een lekkere glutenvrije wrap met gerookte kip en pesto.

Ik vind de glutenvrije wraps van Schär echt heel lekker., zowel warm als koud. Helaas zijn ze vrij prijzig, dus eet ik ze niet vaak. Maar daarom blijven ze best een beetje speciaal en geniet ik er extra van.

Ingrediënten (1 persoon)

  • 1 wrap (Schär)
  • 40 gram gerookte kip in stukjes
  • 1 eetlepel crème fraiche
  • 2 stukjes zongedroogde tomaatjes
  • 1 koffielepel pesto
  • Klein handje geroosterde pijnboompitten
  • Handje veldsla
  • Half sjalotje

Werkwijze
Doe de wrap 30 seconden in de magnetron op 700 watt. Besmeer met de crème fraiche. Leg in het midden een strook gerookte kip. Daarover het in stukjes gesneden halve sjalotje, de in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, pesto en sla. Rol de wrap op en snij in twee gelijke stukken

Foto 24-07-15 13 40 34 Foto 24-07-15 13 43 17

Ook leuk om te lezen

7 Comments

  1. Ziet er heerlijk uit als lunch.
    Kun je deze wrap ook gevuld meenemen naar je werk? Of is dat niet praktisch.

    Groetjes Lianne

    • Miss Glutenvrij

      Ja hoor dat kan prima. Ik zou de wrap dan omrollen met aluminium folie en in een bakje doen. Zo houd je ‘m bij elkaar.

Geef een reactie