Win: 10 x glutenvrije Hamburger McDonald’s

De glutenvrije Hamburger, Cheeseburger en Quarter Pounder van McDonald’s
Ik mag 10 bonnen voor een glutenvrije Hamburger van McDonald’s weggeven. Lees in dit artikel hoe je kunt winnen.

Begin juni vertelde ik jullie het heugelijke nieuws dat McDonald’s in 50 restaurants glutenvrije burgers verkoopt. De Hamburger, Cheeseburger en Quarter Pounder. Inmiddels zijn daar al een aantal restaurants bijgekomen en mogelijk komen daar nog een aantal restaurants (dat glutenvrije burgers verkoopt) bij. Alle informatie over de glutenvrije burgers en de lijst met restaurants vind je hier.

Om te vieren dat McDonald’s glutenvrije burgers verkoopt, mag ik 10 bonnen weggeven voor een gratis glutenvrije Hamburger. De uitgelezen kans dus om die glutenvrije Hamburger te gaan proeven, of om er wéér eens van te genieten. De bonnen kan je in elk McDonald’s restaurant besteden waar de glutenvrije burgers worden verkocht.

Voorwaarden winactie

 • Ik kies 10 winnaars die een bon voor een glutenvrije Hamburger van McDonald’s krijgen thuisgestuurd. Let op: het gaat alleen om de Hamburger.
 • Vertel mij in een reactie onder dit artikel waarom jij zo blij bent met de glutenvrije burgers bij McDonald’s.
 • Vergeet niet je juiste emailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat ik jou kan mailen als je hebt gewonnen. (Mijn mail kan in je spambox terecht komen, houd daar rekening mee).
 • De winactie loopt tot vrijdag 14 augustus 2015. Ik zal je mailen voor je adresgegevens, die stuur ik door aan McDonald’s zodat zij de bon kunnen toesturen.

Ook leuk om te lezen

86 Comments

 1. ik zou zo graag een glutenvrije hamburger kunnen eten bij mc donalds
  want nu moet ik steeds zelf broodjes meebrengen en ik ben dan soms wat
  onrustig zal dit allemaal wel inorde zijn
  vindt het top dat mc donalds er rekening mee houd
  want een vette hap kan wel is smaken

 2. Megan Brander

  Ik zou heel graag een gratis glutenvrije burger willen winnen! Zelf woon ik in Groningen en helaas is er in Groningen geen macdonalds waar ze deze hamburgers verkopen. Nu ga ik eind augustus richting Rotterdam en hier hebben ze de burger wel! Dus zou ik het erg leuk vinden om deze dan gratis te kunnen proeven!

 3. Mijn dochter van zes eet nu ruim een jaar glutenvrij en oh wat ben ik trots op haar dat ze niet moppert wanneer er niks voor haar is. Al zorg ik natuurlijk dat die keren tot een minimum worden beperkt. Wat zijn we blij dat ze nu ook glutenvrije hamburgers hebben bij de Mac dan kan ze daar ook gewoon wat eten net als haar jongere zusje en broertje.

 4. ik doe supergraag mee met de actie !

  my moeder heb het sinds 2 jaar en de laatste x dat ze een hamburger nam bij de mac (wat officeel niet mag ) spuugde ze bloed kreeg een dikke opgezette keel :( dus bij deze hoop ik voor haar te winnen zodat ze normaal een hamburger kan eten zonder poes pas

 5. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn broertje. Hij is nu 12 jaar op dieet. Klaagt echt nooit. Zijn laatste glutenvrije maaltijd voor hij op dieet ging was een hamburgermenu bij de Mac. Het zou echt super zijn dat hij er nu weer eentje kon eten.

 6. Graag zou ik willen winnen om eindelijk met m’n neefjes naar de MC donalds te kunnen. Ze vragen het al heel lang en na een paar keer vragen geven ze zelf al antwoord op hun eigen vraag. Het zou zo leuk zijn om een keer te zeggen van ja we gaan naar de MC.
  Groetjes renalda

 7. Roxanne Dalenberg

  Ik zou heel graag de bon winnen omdatal 27 jaar:
  ‘de lekkere dingen aan me neus voorbij gingen’
  ‘Heel graag de bon naar mij want nu krijg ik bij mijn vleesje eindelijk het broodje erbij’!

 8. kris verheyen

  Zou super zijn om deze te winnen, kan ik met mijn drie kinderen naar de mc donalds gaan hamburgers eten joepie.
  Vroeger ging ik wel eens regelmatig daar eten met hun, maar sinds ik glutenvrij moet eten niet meer dus……………… zeer welkom

 9. Carla Stokkers-Lensink

  Hoi,

  Wat een super leuke actie! Toen het nieuws bekend werd dat er glutenvrij gegeten kon worden kreeg ik van familie, vrienden en collega’s dit bericht ook direct doorgestuurd. Zij leven met mij mee en waren ook erg blij voor mij. Meteen die avond met een vriendin uitgeprobeerd! Later ook met mijn man en hij vond het heel raar om mij een glutenvrije burger te zien eten.
  Ik wil graag mijn lieve omgeving bedanken dat ze mij erop hebben gewezen dat ik er nu ook kan eten, daarom zou ik het super geweldig vinden als ik zou winnen!

 10. Chantal Prosman

  Hoi Miss Glutenvrij,

  Mijn zoontjes van 8 en 10 en ikzelf zijn nu 3 jaar glutenvrij. Wij weten dus alledrie nog goed hoe een hamburger bij de Mac smaakte. We zijn nu dan ook zó ontzettend blij met de gv hamburgers!! Met z’n drieën maken we daar af en toe een echt feestmomentje van. De bonnen zouden dus bij ons goed van pas komen! Groetjes

 11. Ik ben ontzettend trots op onze zoon! nu 5 kaart glutenvrij en al zo vaak teleurgesteld, hij wil zo graag nu een x mee eten bij de mac Donalds, hij was hier voor heen erg gek op.

 12. Hoi Harmke,
  Ik zou graag een burger winnen voor mijn zoon Fedde. Hij heeft, net als ik, Coeliakie en moet vaak toekijken. Hij is pas 7, maar heeft nog nooit gemopperd over dat hij iets niet mag eten. Ik probeer altijd een glutenvrij alternatief te zoeken voor iets wat zijn zussen eten, maar dat lukt natuurlijk niet altijd. En toch maakt hij daar geen probleem van. Dat vind ik zo knap!

 13. Ik zou het broodje graag willen winnen voor m’n kleine mannetje die net 4 is geworden! Gaan regelmatig naar de Mac alleen zit ie daar dan weer met z’n droge burger… Nu op vakantie kreeg hij er 2 hoe geweldig ie dat vond! Nu keer omrijden naar Udenhout om daar de burger te gaan proberen!!

 14. Ik zou graag een bon voor een gv hamburger willen winnen, omdat een hamburger zonder broodje toch wel erg kaal is en ik blij ben dat McDonalds daar nu verandering in heeft gebracht.

 15. Ik vind de glutenvrije burgers bij mc Donalds fanatisch! Omdat ik me nu veel minder zorgen hoef te maken als ik een dagje weg/onderweg ben waar ik iets kan eten. :) Bedankt mc Donalds voor het aanbieden van glutenvrije burgers door heel het land!

 16. Angela Neuvel-Kaaijk

  Hoi hoi,
  Ik mail voor mijn dochter Evi van bijna 8 jaar (ze is 11 augustus jarig!).
  Het is toch geweldig dat ze nu ook een “happymeal” kan bestellen met een hamburger i.p.v. 2 frietjes!!! Haar zusje heeft vaak wel een hamburger omdat Evi zegt dat het goed is. Ze is zo’n kanjer, ze vindt niet dat haar zusje het hoeft te laten wel een hamburger te nemen… ?
  (vaak laat ik haar zusje hetzelfde eten, om het minder moeilijk te maken voor haar…)
  Veel liefs Angela, een trotse mama!

 17. Mirjam den Boer

  Wij rijden er graag voor om met 2 kids die een glutenvrij dieet volgen…..nu nog een viskraam/-winkel met kibbeling en lekkerbek…..

 18. veerle van der Weij

  Ik wil de bon heel graag winnen voor mijn dochter van 10 die al vanaf 6 maanden gv eet en dus nog nooit een hamburger bij McDonald’s heeft kunnen proeven en die nog nooit geklaagd heeft als haar zussen er wel een eten

 19. annelie knuiman

  Hoi harmke
  Voor mijn dochter is nu bijna 16.
  Dinzy heeft coeliakie sinds 9 maanden we gaan vaak naar kronenburg in arnhen en dan neemt ze weleens een ijsje bij de mac of frietjes en nu kan ze een hamburger nememen , ook leuker als ze met vriendinnen op stap gaat ,want het valt niet mee glutenvrij en puberteit
  En zondigen zit er echt niet bij voor haar ,groetjes annelie

 20. karinh22@hotmail.com

  Wat een leuke actie! Onze zoon Quinten heeft nog nooit een broodje hamburger gegeten, want in onze omgeving is geen Mac Donalds met glutenvrije hamburgers. Het zou super zijn als we een keer naar de Mac Donalds kunnen gaan met onze lieve Quinten ? ?? jammie

 21. Ten eerste: wat super cool dat McDonalds dit doet!
  Ik zou graag een bon willen winnen, want in Leeuwarden/Friesland hebben ze geen één filiaal met glutenvrije broodjes.
  Zou het fijn vinden om niet een eind te rijden voor zo’n broodje en ‘gewoon’ te kunnen genieten van deze euroknaller!

 22. marleen verstegen

  Wat een super leuke win actie. Ik win graag een bon voor mijn zoon van zes. We weten vanaf zijn 1,5 jaar dat hij coeliakie heeft. Voordat we dit wisten heeft hij veel in het ziekenhuis gelegen en een eetstoornis ontwikkeld. Dankzij het glutenvrij dieet is hij weer langzaam begonnen met eten en nu eet hij goed eñ probeerd dingen uit. Hij mopperd nooit over het dieet en is dol op de mc. Donalds. Dus wil hem graag verrassen met de bon. Alvast bedankt….Ga duimen voor hem

 23. Hoi Harmke,
  Ik zou het zo leuk vinden om hem een keertje te proeven!
  Nog nooit gegeten en ik kan niet wachten!
  Mijn ouders willen nooit naar de Mac Donalds maar nu heb ik er een goede rede voor!
  Lijkt me super! Groetjes Lotte

 24. Ik wil meedoen om hem aan mijn glutenvrije vriendin te geven. Kunnen wij samen smullen.

 25. Carla Verhoeven

  Ik zou graag de gv hamburger willen winnen voor mijn dochter Fien van 8. We zijn net terug van een heerlijke vakantie in Spanje. Hier zijn we met haar voor het eerst van haar leven naar mc donalds geweest, omdat ik wist dat ze daar gv hamburgers hadden. Dat gezicht van haar toen ze haar tanden in dat broodje zette, onvergetelijk…! Dat gezicht zou ik graag nog een keer willen zien?

 26. goeiemorguhhh? ik zou willen winnen voor mijn meisje inmiddels 11,waarom?om die superblije reactie en het geluksgevoel als ze “gewoon”mee kan eten buiten de deur

 27. Ik ben er zo blij mee omdat ik eindelijk, na 18 jaar ‘hamburger zonder broodje’ besteld te hebben, ook een normale hamburger kan eten die, in tegenstelling tot sommige glutenvrije broodjes, hartstikke lekker is!!!! :)

 28. Sanneke Kanters

  Zo blij als een kind was ik toen ik een paar weken geleden mijn eerste GV hamburger bij de Mac Donalds at. Je had de gezichten van de kinderen moeten zien! Ik eet sinds 1,5 jaar GV en vind de GV hamburger LEKKERDER dan de niet GV hamburger! Moet er alleen wel een stuk voor rijden. Zou heerlijk zijn om mijn vakantie te kunnen beginnen met zo’n cadeautje!

 29. Altijd als ik op stap ging om met mijn vrouw ergens in Nederland te winkelen stonden wij in dubio ( what shall we eat ) tussen de middag ( Lunch ) Voor mijn vrouw was het makkelijk Voor mij als Coeliskiepatient moest ik altijd kiezen; patatje, boerenomelet of iets anders. Nu voor de eerste keer in Enschede met de kleindochter erbij, die evenals ik ook coeliakie heeft, een lekkere Burger gegeten. Smaakte prima. Fijne bol. Mijn vrouw vond het ook prima en nam een Happy meal. Dit was voor het bijgevoegde poppetje voor onze kleindochter. Gezellig uitje met ons drieën !

 30. Charlotte Broere

  Hoi Harmke.
  Wij zijn zó blij met de hamburgers van Mac Donalds omdat ze niet alleen glutenvrij zijn, maar ook lactosevrij èn eivrij! ? ? Zodat onze kleinste meid ook heerlijk mee kan eten! Ze valt namelijk vaak buiten de boot ivm haar extra ei-allergie. ?
  Dus je zou onze Coeliakie meisjes er erg blij mee maken! ?

 31. Anique Smeets

  Graag zou ik een van de 10 bonnen winnen omdat ik nog nooit in mijn leven een hamburger bij McDonalds heb kunnen eten. Ik zie iedereen daar altijd smakelijk smullen van de hamburgers en na 38 jaar wil ik dat eindelijk ook wel eens proberen. Het lijkt me heerlijk, zo’n glutenvrije quarterpounder! Heb er nu al zin in!

 32. Vera van der Gaag

  Hoi Harmke,

  Ik zou de hamburger dol graag winnen voor mijn zoon Gydo (6 jaar). Hij is afgelopen jaar niet uitgenodigd voor het kinderfeestje van zijn beste vriendje omdat het feestje werd gegeven bij Mac Donalds en de ouders dit niet aandurfde. Hij heeft hier door zo’n hekel aan zijn coeliakie gekregen dat dit misschien een hele leuke oppepper zou zijn!!

  Groetjes Vera van der Gaag

 33. José Janssen

  Het lijkt me heerlijk om nu, als ik met de kleindochters naar Mc Donalds ga ook gewoon een hamburger kan bestellen. Ze vonden het altijd jammer dat ik niet mee kon doen.
  Nu valt het ook niet meer zo op want ik soms toch vervelend vind dat je anders moet eten.

 34. Liza van der Vis

  Hoi hoi …

  Ik zou graag voor mijn mama de burger willen winnen … waarom ??
  Nou zij heeft nu sinds een jaar of 25 coeliakie … toen mijn dochter geboren werd (dat is nu 22 jaar geleden) en zij opgroeide tot peuter pastte mijn mama heel veel op. Elke woensdagmiddag gingen zij met z’n tweetjes naar de Mc … mijn mama bestelde keer op keer een hamburger zonder brood … het ergste vond ik het als we steevast moesten vragen om mes en vork en als mensen achter de balie soms water in vuur zagen veranderen als we vroegen om een burger zonder brood.
  En 1x in een restaurant werd het zelfs geweigerd. Toen ik daar om uitleg vroeg, kreeg ik die niet en ik ben toen weggelopen uit het restaurant, vond het zo zielig voor haar.
  Maar sinds de peutertijd van mijn dochter en later van mijn zoon (en ook toen ze opgroeiden) bleef mijn mama naar de Mc gaan met haar wekelijkse oma/kleinkinderen uitje … en bleef ze hamburger zonder brood bestellen en met mes en vork … ze trok zich niets aan van de starende blikken van mensen …
  Maar ik zou haar zo graag een keer meenemen weer naar de Mc … nu dit keer met mijn kleinzoon, haar achterkleinzoon, om dan samen een hamburger te eten MET brood … dat zou pas fijn zijn … gewoon omdat mijn mama het waard is … :D

 35. Amy Timmermans

  Hallo.
  Wat een goed initiatief van macdonalds om glutenvrije burgers te verkopen. Zo kunnen veel meer mensen genieten van macdonalds. Ik zou erg graag een gratis burger winnen voor mijn vriend. Hij is 21 en eet al heel zijn leven glutenvrij. Ik weet zeker dat hij er erg blij mee zal zijn wanneer ik hem kan verrassen met een heerlijke burger. Dan kunnen we lekker samen naar de mac.
  Groetjes!

 36. Pick me! Ik zou graag winnen. Ik heb de quarter pounder al geprobeerd, de hamburger nog niet. Ben erg benieuwd of die ook zo lekker is!
  We hebben helaas geen mcdonalds naast de deur die glutenvrij is, daarom maken we er altijd een leuk uitje van. Een gewonnen hamburger is natuurlijk een ultiem excuus om er nog eens een leuk dagje van te maken.

 37. annelie knuiman

  Hoi harmke
  Vor mijn dochter bijna 16 ,kan ze lekker met vriendinnen shoppen in kronenburg Arnhem en dan naar de mac ,is wat anders dan een frietje ,is toch al lastig coeliakie en puberteit groetjes annelie

 38. Hoi Harmke,
  De salades bij de McDonalds komen me onderhand de neus uit. En een burger zonder brood is als slagroomtaart zonder slagroom of tomatensoep zonder tomaat. Daarom ben ik superblij met de glutenvrije hamburgers!
  Het lijkt me super om als kers op de slagroomtaart met slagroom een keer een glutenvrije hamburger te eten.

 39. Het zou erg leuk zijn als mijn dochter eens een broodje met ons mee kan eten bij de Mac. Ze heeft hoeft niet glutenvrij maar wel tarwevrij te eten. Aangezien dat in veel gevallen voor het eten op hetzelfde neerkomt, eet ze dus al jaren geen broodjes meer bij de Mac. Bovendien topt ze ook al een hele poos met haar (psychische) gezondheid. Uitgebreid in een restaurant eten kan ze niet aan. Even snacken bij de Mac zou wel een leuk alternatief zijn!

 40. Ik heb ook al een bon bij Gerda gewonnen. Mag ik nog een keer meedoen? Wij zijn namelijk met 2 coeliaken!
  Waarom ben ik blij met de glutenvrije hamburger bij de McDonalds? Eigenlijk komen wij haast nooit bij de Mc. Ook al niet voordat bij mij coeliakie geconstateerd werd. Maar toen het eerste broodje in o.a. Hoorn beschikbaar was, ben ik meteen de eerste week langs gereden. En wat was hij lekker!

  Ik wist niet dat ik het broodje hamburger gemist had, totdat ik h’m proefde.

  En nu is hij bij veel meer vestigingen verkrijgbaar. Super!

 41. Henny Hesselink

  Voor mijn zoon Mats (15)
  Zit in Veenendaal op school , het centrum heeft een Mac met glutenvrije broodjes lees ik net !
  Woh ! Kan hij gewoon mee met de jongens , stoer ! Wat een doorbraak .

 42. Wat een geweldige wedstrijd! Het is soms moeilijk om van brood iets te vinden glutenvrij dat lekker is en niet enorm droog maar de eerste en enige keer dat mijn ouders eens naar een uitstapje naar Nederland gingen en een glutenvrije hamburger meebrachten was ik verrast. Het was echt lekker. Niet droog en zelfs beter dan de normale hamburger broodjes van toen ik nog een coeliakie had. Dus ik zou heel graag deze bon winnen. Ik woon in België maar het is een goed excuus \ leuk idee ? om met mijn ouders eens op stap te gaan naar een McDonald’s waar ze glutenvrije hamburgers hebben. Fingers crossed dus! Ps : Je bent een echt rolmodel voor alle mensen met coeliakie ?

 43. Ik wil heel graag de glutenvrije hamburger winnen omdat ik gek ben op hamburgers en deze al een keer heb geproefd bij mac donalds. De smaaksensatie voelde als een meerkoppig orkest van engelen die mijn hele tong ondergeschikt maakten aan de ervaring.

  Graag wil ik nog een keer de zevende hemel in en vieren dat coeliakie steeds bekender wordt met het winnen van deze bon!

  Roos

 44. Marielle Wentink

  Bij mijn zoontje Roan is een aantal maanden geleden coeliakie geconstateerd. Voor een jongen van 10 jaar is het best pittig omdat hij supergevoelig is waardoor hij heel veel lekkers moet missen. Veel kant en klare glutenvrije producten vallen qua smaak erg tegen. Ik zou hem daarom heel graag willen verrassen met een bezoekje aan de Mac zodat hij de glutenvrije hamburger kan proberen. Hopelijk breidt Mac Donalds in de toekomst zijn glutenvrije assortiment uit en zullen er ook andere restaurants volgen.

 45. Wies Jansen - Kaaijk

  Het zou toch fantastisch zijn als ik met mijn kleindochter een lekkere burger kan gaan eten!!!
  Oma Wies

 46. Ik zou het geweldig vinden om eindelijk met het hele gezin een hamburger te eten :)

 47. Graag zou ik een hamburgerbon voor onze dochter Rosemarije willen winnen. Na een avondje stappen gaat de groep regelmatig ala afaluiting bij de McDonals langs. Rosemarije neemt dan niets of een milkshake. Het zou toch leuk zijn als ze ‘gewoon’ een hamburger mee zou kunnen eten.

 48. Hoi,
  Ik zou graag een glutenvrije hamburger winnen voor het vriendinnetje Roos (4) van m’n kinderen zodat zij ook eens onbezorgd mee kan genieten van (voor anderen) zo “normale” dingen.

 49. Ilse Nijssen

  Voor mijn super schoondochter die coeliaki heeft en dan ook eens lekker kan snacken!!

 50. Hoi Harmke,
  Graag zou ik een bon winnen om mijn vrouw te verassen met een glutenvrije quarterpounder. Ze is pas bevallen van onze tweeling en uit eten is nog niet zo gemakkelijk. Een restaurant als Mac donalds kunnen we gemakkelijk even ‘snacken’ en nog mooier zal dat zijn met een gratis burger.
  Groeten Niels

 51. Hoi Harmke,
  Mijn dochter van nu 19 jaar, heeft vorig jaar voor het eerst een hamburger van de Mac op, omdat ik deze uit Leiden mee had genomen en opgewarmd in de magnetron (je moet wat). Dat was in 18 jaar de eerste keer echt Mac en nu kan je ze sinds kort ook in Middelburg krijgen. Ik gun haar die glutenvrije hamburger zeker, zodat zij met haar vrienden ongestoord en makkelijk naar de Mac kan.
  Groetjes Sylvia

 52. Lotte van de Schuur

  Hoi Harmke,
  Drie weken geleden was ik in Oostenrijk op vakantie en at ik voor het eerst een glutenvrije hamburger bij de McDonalds!
  Dit maakte echt mijn dag! Helemaal omdat we er in de auto op de radio erachter kwamen dat ze bij de McDonalds ook glutenvrije hamburgers verkochten en toen zijn we speciaal voor mij die avond bij de McDonalds gaan eten! Op vakantie eten we eigenlijk nooit bij de McDonalds, maar omdat ik hier ook een hamburger kon eten, mochten we deze kans niet voorbij laten gaan.
  In Nederland heb ik nog nooit de kans gehad om een glutenvrije hamburger te eten, maar binnenkort zijn er wel een paar mogelijkheden. Als ik dan bij de McDonalds ben hoop ik net zo’n geluksmomentje te ervaren als ik in Oostenrijk had!
  Groetjes Lotte

 53. Anita Diepeveen

  Ik vraag het niet voor mezelf, maar voor mijn dochter Helmi Zij heeft een glutenintolerantie en gaat daar heel goed mee om. Ook in haar gezin heeft ze het goed kunnen combineren Maar ja zoals veel kinderen zijn ook haar twee bengels gek op Mac Donalds Dat is toch elke keer weer een feestje. Wat zou ik het leuk vinden als ze een verrassing krijgt van mij, zodat ze zelf ook gezellig kan mee eten

 54. Leuk Harmke, eigenlijk zouden we met z’n allen een x moeten gaan eten bij McDonalds, om glutenvrije mensen te ontmoeten. Gezellig!!

 55. Het zou geweldig zijn om een glutenvrije hamburger te kunnen eten. Voor mijn diagnose van coeliakie kwam ik wel eens bij de Mac maar daarna ben ik snel gestopt. Alleen het vlees op een kaal bordje is het toch niet helemaal. Ben blij dat het nu wel kan!

 56. Ik zou hem mijn dochter nienke gunnen die zo gelukzalig kijkt als ze een hamburger eet.
  Daar geniet ik nou ook zo van…..

  Joke

 57. De glutenvrije hamburger doet me denken aan vroeger. Toen ik nog ‘normaal’ kon eten. Ik kan nu eindelijk weer genieten van een happymeal!! Ik wist niet dat een hamburger zo lekker was. Eindelijk kan ik ergens naar binnenstappen en zonder moeite lekker eten! Ik ben echt super blij met deze vooruitgang?

 58. Mijn zoontje, die als enigste coeliakie heeft in het gezin, wil graag een keer
  uit z’n dak gaan met het glutenvrije broodje hamburger in plaats van z’n ADHD ;)

 59. Zodat ik eindelijk eens kan genieten van een hamburger v/d McDonald’s.. want tja door m’n gluten intolerantie/allergie raakt m’n maag volledig van streek als ik een ‘normale hamburger’ zou eten & daar heb ik dan dagenlang last van! Ik zou het echt het top vinden als ik zou winnen! *Hopelijk heb ik geluk dit keer/Fingers crossed.* (=

 60. Natascha Van veen-benig

  De reactie van onze dochter toen ze niet 2X friet kreeg bij haar happy meal, maar 1X friet en een hamburger. Mammmm deze mag ik toch niet? 6 jaar en lekker alert weet dondersgoed goed wat wel en niet mag…. En dan nu dus ook die héérlijke glutenvrije hamburger van de McDonalds. Het is weer feest als we naar de Mac gaan YESS!

 61. Hi Harmke, Mijn zoon van 14 vindt het best lastig als hij met vrienden in de stad is, dat hij niet met de rest mee kan eten. Ze houden vaak wel rekening met hem, maar hij vindt het jammer dat hij alleen friet kan eten of iets veel duurders moet kiezen. Het zou zo leuk zijn als hij met vrienden naar de MacDonalds zou kunnen!
  Groeten, Inge

 62. Lidewij stout

  Vroeger, veeeel vroeger was de Mac de place to be voor mij. En tja dan word je opeens ziek. Naast glutenvrij mag ik nog veel meer dingen niet. Maaaaaar *tromgeroffel* nu kan ik gewoon even de stad in gaan zonder eten mee te hoeven nemen, want jaaaaaa eindelijk is er dan iets wat ik zomaar kan kopen en dan ook serieus mag eten. Wat ik ben ik hier blij mee! *doet dansje midden op straat* De dag dat ik zo’n broodje in mond zal stoppen, zal weer even een lichtpuntje zijn in deze ziekte. Klinkt onwijs overdreven, maar zulke kleine dingen zijn de dingen die ik meest mis…

 63. Het lijkt ons super om eens een gv hamburger te kunnen nuttigen, maar helaas moet ik daarvoor eerst 6 McDonaldsen voorbij (waarvan 3! Op loopafstand) met de auto voordat ik er eentje heb die ze heeft?. Graag zouden we zien dat McDonalds het aantal vestigingen uitbreidt…..

 64. Hoi Harmke! Ik ben ontzettend blij met de glutenvrije hamburger van de McDonalds omdat bij mij pas sinds kort coeliakie is vastgesteld en er nu zoveel heerlijke dingen zijn die ik niet meer mag.. =(. Met name ergens anders gaan eten vind ik nog lastig. Dat ik nu in ieder geval met een gerust hart bij de Mac kan gaan eten is voor mij een hele opluchting! Ik heb de burgers nog niet geproefd, maar met zo’n bon van jou lijkt me dat het perfecte moment!
  Ps: ik heb ontzettend veel aan de tips en recepten op jou website, dankjewel! =)

 65. Heel graag zou ik eens een glutenvrije hamburger willen proberen! Ik studeer al een aantal jaar en zeg nou zelf… welke student kan nou al die tijd zonder een hamburger van de Mac! Dat zou ik ook wel eens willen!

 66. Rozemarijn Lahpor

  Hoi Harmke,

  Ik zou na het tien jaar gemist te moeten hebben heel graag zo’n glutenvrije hamburger van McDonald’s lusten. Maar nog leuker zou ik het vinden als mijn dochters eindelijk eens kunnen genieten van zo’n makkelijke, maar toch smakelijke hap. Eens geen gedoe, maar gewoon ongegeneerd aan het fastfood, maar dan glutenvrij! Dat gun ik ze heel erg!!

 67. Hoi Harmke,

  Ik ben erg blij met je blog, de bruikbare tips, leuke recepten en reviews waaronder die van de Mc Donald’s. Graag kom ik in aanmerking voor een bon zodat we met z’n allen gezellig en zorgeloos bij de Mc kunnen eten. Super dat ze dit doen. Wij glutenvrijen willen ook graag een normaal leven! En af en toe lekker snacken

 68. Anne-Marie van Herk

  Ik vind het heerlijk om weer eens een hamburger MET broodje bij de McDonald’s te kunnen eten. Hopelijk brengen ze binnenkort ook andere varianten glutenvrij uit EN bij alle McDonald’s.

 69. Omdat ik dan eindelijk net als mijn tweelingbroer (die geen coeliakie is) ook gewoon een hamburger kan bestellen!!

 70. Hoi Harmke,

  Allereerst echt fijn jouw site, leuk om op rond te snuffelen :)
  Ik zou graag deze bon willen winnen omdat ik er nu eindelijk een Mac donalds zit die dichterbij is. Moet er altijd voor naar Rotterdam of elders.. Dat is best een eindje voor een hamburger.
  Zou wel weer eens na lange tijd iets positiefs willen, zodat ik het kan delen met de mensen die ik lief heb. <3

 71. Mijn dochter Jacky heeft sinds 2 jaar naast SLE ook coeliakie. Ze is verdrietig omdat bijna niks meer spontaan mag. Maar die gelukzalige smile op haar gezichtje zodra ze haar tanden in een glutenvrije hamburger van McDonald’s zet: goud waard!! Daarom zou ik graag zo’n bon willen winnen. Just want to see my babygirl happy again!!

 72. bep v.d.vis

  als ik naar mc donalds ga dan neem ik altijd een hamburger zonder brood.
  met voor de rest er wel alles op.
  maar ik zou het fijn vinden met een broodje
  lekker uit de hand eten,en niet met mes en vork

 73. Omdat mijn man dan ook eens een hamburger kan eten. Hij heeft nog nooit een hamburger van de Mac kunnen eten omdat hij al bijna 35 jaar coeliakie heeft.

 74. ik was laats in Spanje en daar hadden ze ook gv hamburgers en die waren erg lekker maar ja dat is zo ver rijden voor een lekkere snack dus hoopte ik dat er in nl ook gv hamburgers verkocht zouden worden en een jaartje later ging ik met mijn moeder naar de Mc om (ik dacht het tenminste) een beker drinken te halen en ze kwam met een hamburger buiten. Ze gaf hem aan mij en zei dat ik moest proeven eerst twijfelde ik maar uiteindelijk nam ik toch een hap, het was verrukkelijk! ik at zo de hele hamburger op, en dat zou ik zo graag nog eens doen.

 75. Zodat ook ik eens gemakkelijk iets kan (mee) eten buiten de deur!
  Ook ideaal gezien je met dit warme weer je eten niet lang lekker houd als je al iets mee neemt. En ik helaas slechte ervaringen heb met buiten te deur eten (pas 3x geprobeerd sinds mijn diagnose december 2014).
  Super actie dat de burger nu (bijna) overal te verkrijgen is.

 76. Ik hoef de bon niet voor mezelf, maar voor mijn lieve vriendinnetje, dat ik altijd maar moeilijk mee uit eten kan nemen zonder dat ik dagen van tevoren rond moet bellen en uit moet pluizen of ze iets voor haar hebben…

  Daarnaast is het wel toepasselijk op ons verhaal….

  De vonk sprong over op een kerstmarkt in Duitsland, waar we het de hele dag geweldig hebben gehad, maar toen het tijd werd voor avondeten was er nergens iets zonder risico voor haar te eten… Uiteindelijk een Mac Donalds in gegaan en daar in mijn allerbeste Duits met behulp van 3 medewerkers en de manager het voor elkaar gekregen dat ze een pakketje kreeg met alleen een hamburgertje, lapje kaas, stukje augurk en een plensje saus…

  Maar ze was dankbaar, en het werd een dag om nooit te vergeten… En vergeten zal ik hem nooit.

 77. Ik gun mijn dochter Jetske een Glutenvrije hamburger. Voor ieder ander iets zo gewoons en voor mensen met Coeliakie iets heel bijzonders. Fijn Mac donalds dat dit steeds meer kan! Lieve Jets jou gun ik hem van harte!

 78. Lijkt me heel fijn om die te winnen. Dan kan ik met m’n dochter de vakantie leuk afsluiten bij de Mac en zelf ook een broodje nemen ipv alleen maar een patatje ;)

 79. Jacqueline

  Ik zou graag de bon winnen omdat er nu eindelijk een Mc Donalds in de buurt ook glutenvrije hamburgers heeft en ik niet 3 uur moet rijden vanuit Zuid-Limburg! :)

 80. Marijke van Velsen

  Eindelijk in de buurt een McDonalds die ze heeft, helaas nog niet in mijn stad te verkrijgen, maar heb de verleiding nog weten te weerstaan ondanks dat ik er dagelijks langs kom. Met zo’n bon is dat natuurlijk onmogelijk :)

 81. Waarom ik hem wil winnen, omdat ik nu om 10 voor 10 ‘s morgens door jouw blog bericht ineens trek heb in een hamburger! Ontbijten met MacDonalds…. het is maar goed dat mijn moeder dit niet leest. ;)

 82. Omdat onze dochter en kleindochter sinds kort een glutenvrij dieet moeten … en zo kunnen wij ook iets lekkers voor hun meenemen of bestellen
  Of eens met hen uit eten gaan.

 83. Hoi,

  Lijkt me echt een gaaf idee om mijn zoontje met autisme en adhd te verwennen. We zijn net weer begonnen aan een gluten en caseinevrij dieet, om zijn klachten te verminderen.
  Hij heeft het niet gemakkelijk, ook omdat hij door zijn overprikkeling ruim 1.5 jaar niet naar school is geweest.
  De mac gaan we niet zo vaak heen, maar dit zou een leuke afwisseling zijn.

  succes met je weblog!

 84. Hallo, ik ben Bart Snieder vriend van Sebastiaan Kraakman. Wij hebben samen een glutten alergie en zouden graag een glutenvrij hamburgertje willen delen. We hebben hier erg veel zin in en hopen onze vriendschap hier beter door te laten lopen.

  Alvast bedankt voor het overheerlijke hamburgertje,
  Groet Bart Snieder

Comments are closed.