Video: Wat zit er in mijn vriezer

In deze video laat ik zien wat er in mijn vriezer zit. Veel plezier met kijken.

Het is weer de 15e van de maand dus tijd voor #wijbloggenglutenvrij. Samen met andere glutenvrije bloggers schrijf ik over hetzelfde onderwerp. Deze maand de vraag ‘Wat zit er in jouw vriezer?’.

Deze bloggers doen er mee: schrijfselsvanmij.wordpress.comstoriesofacoeliac.comglutenvrijhoorterbij.blogspot.com,
deglutenvrijeman.nllaurienis.comemilyglutenvrijekleuter.123website.nlglutenvrijreizen.blogspot.nl,
ikbenglutenvrij.nl homeofcomfort.nl,pinkpequena.nl,blog.morethansoup.be,
mijnserendipity.wordpress.comaltijdglutenvrij.nlglutenvrijemama.nl

Ook leuk om te lezen

4 Comments

  1. Wat heb jij een volle vriezer! Zou niet denken dat er zo veel kan zitten in zo’n simpel vriezertje. Ik ga ook weer eens op bezoek bij die site van allergento. Nu het schooljaar binnenkort weer begint…

    • Miss Glutenvrij

      Hij is vrij ruim. Grote boxen. Ja Allergento is zeker de moeite waard. Ik bestel het tegenwoordig bij slagerij van de Geer in Veenendaal.

  2. Die broden van Allergento zijn inderdaad erg lekker. Ik gebruik vaak ook hun broodmixen om te bakken. Niet allemaal even lekker, maar de witte en granen zijn goed. In de volkoren variant zit iets van anijs.

Geef een reactie