Video: Unboxing glutenvrije box voor KiKa 2015

Net als vorig jaar unbox ik de glutenvrije box voor KiKa. Deze box (winkelwaarde €60) was voor €29,95 verkrijgbaar bij glutenvrijewebshop.nl, 100% van de opbrengst gaat naar KiKa. 

In deze video laat ik zien wat er in de glutenvrije box voor KiKa zit. Samen met hun oudste zoon Vincent, deelnemer aan Naar de Top voor Kika, steunen Rien en Lisette (eigenaren glutenvrijewebshop.nl) Kika in de strijd tegen kinderkanker. Na het geweldige succes van vorig jaar hebben zij met medewerking van verschillende leveranciers ook dit jaar weer een glutenvrij verrassingspakket samengesteld.

De box was wegens zijn enorme succes al binnen 24 uur uitverkocht. Hij koste € 29.95 met een winkelwaarde van ruim 60 euro! Met de aankoop van de box draag je bij aan de strijd tegen kinderkanker. De opbrengst van deze box gaat voor 100% naar Kika.

De Glutenvrije Box voor Kika is mede mogelijk gemaakt door:

Van Voorst & Hardeman Ede, GlutenvrijeWebshop.nl, KT Groep Veenendaal, De Dozenhal Ermelo, Natudis (Dr. Schar), Purefood (3Pauly / Consenza), Organic Flavour Company (Piramide), Horizon, Damhert, Bakkerij Wiltink Doetinchem (Yam brood), Bakkerij Verbeek/Free Of, Peaks, Céréal, Lovechock, De Traay, Rosies, Udea (Lieke is vrij), Jacob Hooy, TerraSana, Heja Teff Specialiteitenbakkerij, Provamel, Mattisson, Chufa Nederland, VA Foods.

Op het moment dat deze video online komt, is Vincent alweer terug. Op naar volgend jaar!

Ook leuk om te lezen

3 Comments

    • hoe komen jullie hier aan ik wist niet dat het te koop was die box wii hier in het noorden vissen altijd achter het net

      • Miss Glutenvrij

        Was online dus noorden kan ook meedoen. Volgend jaar is ie weer, houd Facebook van glutenvrije webshop in de gaten.

Comments are closed.