Ik sta in Lieflijf

Ik sta in Body & Mindspecial Lieflijf. Voor deze bijlage maakte ik mijn favoriete glutenvrije ovenschotel die prachtig op de foto werd gezet.

Als je een fervent tijdschriftenlezer bent, heb je ‘m waarschijnlijk wel gezien: Body & Mindspecial Lieflijf. Dit blad is een bijlage in vrouwentijdschriften Libelle, Margriet, Viva en Flair en verscheen in de eerste week van oktober 2015. En ik sta erin!

Foto 20-10-15 15 12 02
Voor Lieflijf maakte ik een van mijn favoriete glutenvrije ovenschotels. Er kwam een fotografe bij me thuis die mijn gerecht op de foto zette. Mooi is ie geworden hé?! Gewoon bij mij op de salontafel (juiste licht) in de Ikea ovenschaal en met de theedoek die ik van mijn oma kreeg. Ik ben best een beetje trots.

Het recept stond al op mijn site (je vindt ‘m hier), maar nu staat ie dus ook (in al zijn glorie) in deze special.

Foto 20-10-15 15 13 01

Als je het recept nog nooit hebt gemaakt, zeker een keer doen! Ideaal voor oud geworden glutenvrij brood,

Ook leuk om te lezen

2 Comments

  1. Wat een lekker recept! Ik heb toevallig nog veel brood in de vriezer liggen dat op moet dus ik ga het zeker binnenkort proberen. Wat leuk dat je in dit magazine staat :)

    • Miss Glutenvrij

      Dank je! Ja moet je zeker doen. Ben benieuwd wat je er van vindt.

Comments are closed.