Win: 5x jouw favoriete Schär producten

Het is bijna kerst en daarbij horen cadeautjes! Daarom heb ik in samenwerking met Schär een super leuke kerst winactie voor jullie. Hoe je glutenvrije prijzen kunt winnen, vertel ik je in dit artikel.

IMG_6521Ken je die adventskalenders waar je vanaf 1 december tot en met kerstavond elke dag een luikje openmaakt met een plaatje of chocolaatje erachter? Het is een soort aftelkalender tot kerst. Wij maken een glutenvrije adventskalender: Niet tot kerst, maar zelfs tot het nieuwe jaar! Elke dag in december verschijnt er één blog van één van onze glutenvrije bloggers. Als een soort estafette geven we het stokje elke dag aan elkaar door. (Je leest hier meer over dit initiatief)

Gisteren schreef De Glutenvrije Man, één van mijn favoriete glutenvrije bloggers, een artikel met als thema #DecemberGlutenvrij. Vandaag ben ik aan de beurt en ik ga samen met Schär voor Kerstman spelen. Ik heb een hele leuk winactie voor jullie waarbij je je eigen prijzenpakket mag samen stellen, hoe leuk is dat?! Maar voor wie mij nog niet kent, stel ik mij voor.

Wie is Miss Glutenvrij?
Ik ben Harmke Schippers, 26 jaar en ik woon samen met mijn hond Wollie in Veenendaal. Sinds ik één jaar oud ben, leef ik glutenvrij, want ik heb coeliakie, hoe dit bij mij ontdekt is, lees je hier. In 2010 heb ik mijn diploma Journalistiek behaald. Schrijven en eten zijn de dingen die ik het liefste doe. Deze twee passies combineer ik op MissGlutenvrij.nl, de blog die ik in 2012 oprichtte. Wil je meer weten over mij klik dan hier. Je vindt Miss Glutenvrij ook op Facebook en Instagram.

ChristmasLottery3_NL

Winactie #kerstmetschar
Joehoe, dit vind ik zo’n leuke winactie. Ik mag 5 pakketten weggeven met daarin jouw 7 favoriete Schär producten! Je mag dus je eigen glutenvrije prijzen kiezen. Ideaal dus voor als je ook andere allergieën hebt. Op de site van Schär vind je precies wat in welk product zit.

Wat moet je doen?
Maak een foto met je favoriete Schär product met als thema KERST en upload deze met de hashtag #kerstmetschar op de Facebookpagina van Schär. Gebruik je fantasie en creativiteit. Heb je een kerstborrel op je werk waarbij je Salinis van Schär eet? Hup op de foto zetten. Eet je bij het kerstontbijt een snee Schär Meisterbäckers brood, pak je smartphone er maar bij. Of eet je Tweede Kerstdag makkelijk een pizza van Schär, picture that.

Voorwaarden winactie

 • Ik kies 5 winnaars. Als je wint mag je 7 houdbare producten (dit i.v.m verzenden) van Schär uitkiezen die je thuis krijgt gestuurd.
 • Maak een foto met je favoriete Schär product met als thema KERST en upload deze op de Facebookpagina van Schär www.facebook.com/schaer.nl
 • Voeg de hashtag #kerstmetschar als beschrijving toe aan je foto. We vinden het leuk als je vertelt waarom dit je favoriete product is, maar dat hoeft niet, het gaat om de foto plus hashtag.
 • De winactie loopt tot dinsdag 29 december 2015. Ik zal je mailen waarna je aan mij door mag geven welke producten je thuis gestuurd wilt krijgen, ook vraag ik om je adresgegevens, die stuur ik door aan Schär zodat zij het pakket kunnen toesturen.
 • Om er voor te zorgen dat ik jou kan mailen als je hebt gewonnen, vraag ik je onderaan dit artikel een reactie achter te laten dat je mee doet en met welke naam dat is op Facebook. Vergeet niet je juiste emailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij). (Mijn mail kan in je spambox terecht komen, houd daar rekening mee).

www.schaer.com/nl

Dit is een gesponsord artikel.

Volgende luikje #decemberglutenvrij
Morgen gaat er een nieuw luikje van onze kalender open. Je vindt dan op de blog van koosglutenloos.nl een artikel.

Ook leuk om te lezen

24 Comments

 1. Lizzy Slingerland - de Greef

  Wauw wat een leuke actie! Erg leuk initiatief waar ik dan ook zeker aan mee ga doen! Sinds 2012 heb ik de diagnose en volg sinds die tijd je blog. De laatste tijd heb ik mede door jou blogs het bakken weer helemaal gevonden om te bakken waarvoor ik vaak schär producten gebruik! En het lukt eigenlijk altijd met hun spullen wat me nog meer motiveert om te blijven bakken!
  Ik ga daarom met kerst foto’s verzamelen van de dingen die ik eet die gemaakt zijn met schrijven en zal dan na de kerst mijn voornemen om deel te nemen aan de actie inwilligen! Want het is zo leuke actie dat kun je niet omheen vind het wel jammer dat je niet kunt proeven wat ik er dan van bak. Wie weet in de toekomst?

 2. Inge Leerschool

  Wat een gave actie! Ik heb zojuist een prachtige foto van een Schär stilleven gepost op FB ? (Naam Inge Leerschool) En nu duimen!

 3. Iris van Kuik

  Oeeh hieraan ga ik mee doen! Dit verzacht m’n teleurstelling van vanochtend (het feestbrood van yam is te smerig voor woorden).

 4. ik vind het super gaaf
  wat jij allemaal uit jou mouw tovert in samen werking met schar
  en Marieke
  houd mij de moed erin
  ik ben je beginnen volgen sinds de diagnose werd gesteld dat ik coeliakie had mij wereld storte plots helemaal in omdat ik ook nog is een koemelkeiwit allergie heb was het voor mij in het begin een moeilijke opgave maar toen ik Miss glutenvrij begon te volgen kwam de moed er terug in ik bak nu bak ik met heel veel plezier een taart met de kuchen en cake mix van schar
  ik maak nu en dan is verse broodjes en ik volg Miss glutenvrij en Marieke steeds op ik ben niet weg te slaan van mij pc scherm als er terug iets op staat van jou leuke receptjes ervaringen en jou reizen filmpjes of met wolly super tof en nog is gezellig ook om zo toffe ervaringen te kunnen lezen ik zal met de feestdagen mij leuke pic,s opslaan en delen met jou en schar ik wens jou en wolly een spetterend nieuwjaar een een goede gezondheid

  • Miss Glutenvrij

   Wat een lieve reactie. Dank je wel! Succes met een mooie foto maken. Jij ook fijne feestdagen. Liefs van mij en Wollie.

 5. Anastasia pena villarraso

  Ik heb de foto geplaatst ik zou heel graag winnen xx
  Want onze winkel is in bouw waardoor we altijd naar brussel moeten gaan voor producten waar ze niet alles hebben

 6. Jaaa! Super zeg! Ik doe graag mee voor mijn twee Glutenvrije spring-in-het-veldjes. Ik zal de dames eens vragen wat hun favoriete product is. Vast koekjes of pizza ;). We zullen eens een mooie foto bedenken en dan meteen eens speuren om een lekker Glutenvrij kerstdiner op tafel te zetten straks. Hele fijne feestdagen en veel plezier met de actie! Groetjes Lieke

 7. doutsen de vries

  Jaaa mijn dochter is helemaal wilt..

  Yes mag ik echt wat uitzoeken.. wat ik wil.. Ja echt zeg ik.. O wauw..dan wil ik dit en dit…… en gaat maar door.. hahahaahaha dan ist lekker alleen voor mij

 8. doutsen de vries

  Jaaaaaaaa wil graag mee doen.. van actie.. heb trouwens al op facebook.. bericht achter gelaten en hier ook al eentje.. mijn dochter zit erg in de koekjes hahahahahahaha

 9. Geweldige actie. Daar ga ik eens goed over nadenken. Mijn reactie op facebook vind je terug onder de naam Marleen Huis in t Veld. Groetjes

 10. ik heb meegedaan met foto en bericht op de site van Schar onder de naam Monique Dbs

 11. nancy bekaert

  Heb de foto via het profiel van men dochter gedaan
  Anastasia pena villarraso

 12. marleen huis in t veld

  Super leuke actie. Ik heb inmiddels ook meegedaan. Mijn naam is Marleen Huis in t Veld. Ik had al eerder een reactie op deze blog geplaatst maar ik zie hem niet meer terug, dus vandaar nog een poging. Hopelijk lukt het nu wel . Fijne feestdagen

 13. Geweldige actie! Mijn kinderen hebben met de kerstbrunch al gesmuld van worstenbroodjes (mix B en mix C) en wij trouwens ook!
  ’s Avonds heb ik de kids dolgelukkig gemaakt met poffertjes (mix C, recept van Miss Glutenvrij!)
  Wat een smulpartij was het!!!
  Ik doe mee onder de naam Hilke van de Rijt

 14. Hi Harmke,

  Allereerst fijne kerst toegewenst! Wij hebben ook een foto van Rosanna en Daniel geplaatst met hun favoriete Schär producten!

  Groetjes, Anne-Marie Timman

 15. Elise Visser

  Hi Harmke,

  Ik doe graag mee met deze super leuke actie! Dit op Facebook onder de naam Elise Visser. Alvast een fijne jaarwisseling!

  Groetjes,
  Elise

 16. Pingback: Sint en Kerst | mamaenemily

 17. Pingback: #decemberglutenvrij adventskalender 2015 | Ik ben glutenvrij

Geef een reactie