Nieuwe glutenvrije producten Bakkerij ‘t Stoepje + kortings- en winactie!

Bakkerij ‘t Stoepje breidt haar glutenvrije assortiment uit met heerlijke koeken. Ook heeft de bakker van de markt tot eind 2015 een fijne kortingsactie op het hele glutenvrije assortiment. En ik mag een hele tas vol met glutenvrije ‘t Stoepje producten weggeven. Je leest er alles over in dit artikel.

Vorig jaar schreef ik enthousiast over de glutenvrije broodproducten van Bakkerij ‘t Stoepje, de bakker met de rood gele kramen die we allemaal kennen van de markt. Nu heeft ‘t Stoepje een aantal nieuwe glutenvrije producten die een fijne aanvulling zijn op hun heerlijke broden. Het gaat om roze koeken, gevulde koeken, Allerhande koekjes (4 soorten) Snelle Henkies (ontbijtkoek) en Snelle Henkies met Cranberry.

IMG_6823 IMG_6824 IMG_6843
Roze koeken glutenvrij (2 stuks)
Wat een heerlijke zachte cake, het roze glazuur is zoals het hoort: lekker zoet van smaak en met een fijne bite. Wat een genot in de mond. Ik liet mijn vader de roze koek proeven en die zei dat ie ‘m lekkerder vindt dan een glutenvolle!
De roze koek is per stuk verpakt dus ideaal voor als je de enige bent die glutenvrij moet eten of om te kopen voor een glutenvrije vriend/ familielid.
Prijs: €2,75

IMG_6822 IMG_6825 IMG_6840Roomboter gevulde koeken glutenvrij (2 stuks)
Deze gevulde koek is gemaakt met roomboter en dat proef je. Ook genoot ik van de heerlijke amandelspijs. Een lekkere koek voor bij de koffie of als traktatie.
De roomboter gevulde koek is per stuk verpakt dus ideaal voor als je de enige bent die glutenvrij moet eten of om te kopen voor een glutenvrije vriend/ familielid.
Prijs: €2,75

IMG_6819 IMG_6828

IMG_6837Allerhande glutenvrij/lactosevrij (125 gram)
Oh, wat zijn deze koekjes goddelijk lekker. Zo zacht, bros, knapperig en zoet. Ik kon er geen genoeg van krijgen en had het hele bakje vrij snel op (oeps!). De koekjes zijn naast glutenvrij ook lactosevrij. Ik vind de Allerhande één van de toppers van de nieuwe producten van ‘t Stoepje.
Prijs: €3,50

IMG_6820IMG_6827  IMG_6838
Snelle Henkie naturel glutenvrij (2 stuks)
Dit vind ik nou handig. Een ontbijtkoek per stuk verpakt. Ideaal voor mee naar school, werk of onderweg. De koek heeft een lekkere kruidige smaak en valt niet snel uit elkaar.
Prijs: €2,75

IMG_6821 IMG_6826 IMG_6839
Snelle Henkie cranberry glutenvrij (2 stuks)
En nog zo’n fijne ontbijtkoek per stuk verpakt, maar met cranberry. Deze vind ik nóg lekkerder proeven dan de naturel, maar ik ben dan ook dol op cranberry’s. Ze maken de koek net wat zachter en geven het een diepere smaak.
Prijs: €2,75

oliebol glutenvrijOliebollen (4 stuks)
Net voor dit artikel online ging, kreeg ik het goede nieuws dat ‘t Stoepje oliebollen heeft toegevoegd aan haar glutenvrije assortiment. Heerlijk voor de feestdagen! Ik ben heel benieuwd hoe ze smaken.
Prijs: €5,-

Kortingsactie
Tot 1 januari 2016 krijg je korting op het hele glutenvrije assortiment van Bakkerij ‘t Stoepje. Dus op de nieuwe producten, maar ook op hun heerlijke broden en muffins. Het hele glutenvrije assortiment vind je hier: www.stoepje.nl/over-ons/Glutenvrij

Bestellen
Niet alle kramen hebben standaard (alle) glutenvrije producten bij zich. Daarom kun je het beste van tevoren bestellen, dit kan aan de kraam, telefonisch: 08000222627 of online via deze link: shop.stoepje.nl/glutenvrij-assortiment.html

Veelgestelde vragen
Klik hier voor alle veelgestelde vragen over de glutenvrije producten van ’t Stoepje.

Winactie
Ik mag één tas bomvol met glutenvrije lekkernijen van ‘t Stoepje weggeven!

Voorwaarden winactie

 • Ik kies 1 winnaar die een tas vol glutenvrije lekkernijen mag ophalen bij de voor hem/haar dichtstbijzijnde ‘t Stoepje kraam op de markt.
 • Vertel mij in een leuke reactie dat jij mee wilt doen met deze actie.
 • Like de Facebookpagina van ‘t Stoepje: www.facebook.com/stoepje
 • Vergeet niet je juiste emailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat ik jou kan mailen als je hebt gewonnen. (Mijn mail kan in je spambox terecht komen, houd daar rekening mee).
 • De winactie loopt tot zondag 27 december 2015. Ik zal je mailen voor je adresgegevens, die stuur ik door aan ‘t Stoepje zodat zij contact met je kunnen opnemen voor het afhalen van je prijs.

www.stoepje.nl

Dit is een gesponsord artikel.

Ook leuk om te lezen

76 Comments

 1. Roos Keijzer

  Ik wil heel graag al dat lekkers :) ik ben zondag de 20e 20 geworden samen met mijn tweeling broer maar hij is niet glutenvrij. Mijn moeder had een taart laten maken voor ons samen maar ik mocht daar niet van eten. Met kerst en nieuwjaar zou het fantastisch zijn als ik mijn eigen zak snacks heb!

 2. Patricia Timmerman

  Zou heel zo’n tas vol glutenvrije producten willen winnen want dan heb ik ook een keer wat lekkers. Met oud en nieuw bak ik altijd voor de hele buurt oliebollen en ik heb dan zelf niets. Ik heb een poging gedaan om glutenvrije oliebollen te bakken maar het resultaat was net als kanonskogels

 3. Angelique Marsen

  Mooie actie… !! Ik gun het mijn dochter van 16 …ze kreeg de diagnose coeliakie toen 14 was, en ben enorm trots op haar …helaas nog veel klachten maar ze kreeg ook diagnose PDS , hooikoorts en hyperventilatie erbij… toch als puber allemaal niet makkelijk maar ze is weten te slagen voor eindexamen met n prachtige lijst ondanks veel ziek en afwezig zijn en nu volgt ze een opleiding voor verpleegkundige. .. nogmaals ik ben zooooo trots op haar, en gun haar een tas lekkers met spullen die ze nog niet kent. …. ;-)

 4. milou wiltink

  Wat zal mijn zoontje Stijn van 4 jaar met coeliakie helemaal in de wolken zijn als hij dit pakketje zou krijgen…al die lekkere dingen speciaal voor hem…twinkels in zijn ogen…en dan nog vragen: zitten hier gluutjes in mama?

 5. Kerst is de tijd van delen en gezellig samen eten. Met al dit lekkers zou je mij heel blij maken, maar ook mijn vader en vriendin die beide glutenvrij moeten eten. Ik zou samen met hen genieten van de gezelligheid en het lekkers

 6. Marjolein van peer

  Wat een leuke actie! Zou deze tas graag winnen! Dan neem ik m’n eigen traktatie mee naar het werk, aangezien me daar nog al eens vergeten! Dan kan ik hen trakteren! :)

 7. Jolanda van essen

  Zou de tas graag willen winnen voor mn dochtertje Noa. Ik kan wel een heel verhaal tikken waarom, maar dat doe ik hier liever niet.De lieverd heeft het gewoon echt verdient. X van mama

 8. Ik zou de tas met glutenvrije lekkernijen graag willen winnen voor mijn 8 jarige dochter. Ze gaat ontzettend goed om met haar dieet, heel soms heeft ze terecht een baal – momentje…maar daar weet ze ook altijd een positieve draai aan te geven. Ik zou de tas willen winnen om haar op die manier te laten weten dat we ontzettend trots op haar zijn!

 9. Debby van Riel

  Voor mijn stoere dochter die bijna vier wordt en dan naar school mag! Haar papa & mama proberen vanalles zelf te bakken voor haar, maar ze heeft de pech dat haar ouders niet echt een keukenprins/prinses zijn. Het huis waarin ze woont stinkt nog van de mislukte oliebollen (oud en nieuw 2014/2015). Ze heeft laatst van sinterklaas een speciaal bakje gekregen waaruit ze iets lekkers mag kiezen als er getrakteerd wordt op school….hoe fijn zou het zijn als deze gevuld kan worden met deze lekkere koeken :)

 10. Ik zou deze tas heel graag willen winnen om te delen,
  In mijn kast staan heel veel melen .
  Maar het zou zo makkelijk zijn om iets snels te kunnen pakken,
  En dat ik eens een keer niet staat te bakken .
  Als ik win dat zou mijn familie er erg blij mee zijn,
  Dan kan er ook gezellig bij zitten ipv bakken en dat is superfijn ?

 11. MMMMMM, dat ziet er lekker uit! Ik zit hier gewoon te kwijlen achter de computer. Vooral die roze koeken en Snelle Henkies…… Ideaal voor naar m’n werk. Zoiets heb ik al 25 jaar niet meer gegeten!

 12. Astrid van Gessel

  Onze zoon van 3,5 eet glutenvrij en sinds kort zijn we erachter dat dit ook nodig is voor onze jongste van 1 jaar. Hij knapt ineens zo op na vreselijk ziek te zijn geweest. Wat zou het heerlijk zijn als ze samen een keer ongestoord kunnen snoepen!

 13. Helma Warnders

  Die gevulde koeken zijn niet te versmaden! En laatst kregen we een extra pakje roze koeken mee want daar zat er maar 1 in? fabrieksfoutje? zei de verkoper van het Stoepje. Ja, mijn dochter en ik zijn blij dat het Stoepje glutenvrije producten verkoopt en doen graag mee met deze super weggeefactie.

 14. Evelyn Kramer

  Ik word altijd zo blij van jouw blogs. Ze sprankelen van energie. Hoe je bovenstaande producten aanprijst… Je proeft bijna zelf hoe het smaakt. Wat zou het geweldig zijn om dit aan mijn meisje te laten proeven. Ik wens je een mooie glutenvrije kerst met je familie en vrienden en een prachtig nieuw jaar met veel mooie nieuwe verhalen en ervaringen.

 15. Ik wil deze tas vol lekkers graag winnen! Deze ga ik dan delen samen met mijn zusje! Wat zullen we hier heerlijk van snoepen! Top dat dit nu allemaal bij het stoepje te koop is.

 16. Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn vader en zus, beide moeten glutenvrij eten.
  Ze hebben nog nooit iets van ‘T Stoepje geproefd dus dat een heerlijk verlaat kerstpakket zijn. Vooral mijn zus is altijd heel nieuwsgierig hoe nieuwe producten smaken…! Ik ga duimen!

 17. Anouk Verschuuren

  Hè bah! Wat een nare actie! ?En als ik win moet ik ook nog eens koekjes eten. ….ontzettend vervelend natuurlijk! Pfff! Bah bah wat lijkt me dat lekker ?

 18. Sieneke de Vries

  Wil graag winnen, en dan eens testen hoe de artikelen van het stoepje zijn.

  als ik zou winnen zou ik de tas met lekkers graag in Drachten ophalen.

  Kun je het glutenvrije arsortiment ook bestellen en thuis laten bezorgen

 19. Hendrik Hartman

  In oktober er achter gekomen dat onze dochter een gluten allergie heeft, een hele omschakeling qua eetpatroon, niet alleen voor haar maar ook voor het hele gezin, we hebben nu één keer brood en koeken gehad van het Stoepje gehad, hele goede smaakvolle producten, een pluim voor deze bakker, we gaan dus vaker bestellen bij deze bakker.

 20. Esther Heikamp

  Ik zou een tas willen winnen zodat ik de producten van het stoepje kan testen. Zo kan ik kijken wat me bevalt en En wat ik vaker zal kopen. Leuk zo’n actie! Het proberen proberen waard om eens mee te doen!

 21. Ik zou supergraag winnen zodat ik de prijs kan delen met mijn lieve vriendinnetje Saar! Zodat ook wij dit jaar kunnen genieten van oliebollen zonder gluutjes! En gf roze koeken, hoe awesome! ?

 22. Oh zo’n tas met allemaal lekkere koeken van het Stoepje voor mijn dochter. Dat zou geweldig zijn! We hebben al gehoord dat de koeken heel lekker zijn maar zelf nog niet getest :-( Dat willen we nu dan wel goed maken :)

 23. Ik zou hem heel graag winnen voor mijn zoon en mij. Hij (8 jaar) omdat hij steeds beter leert om zijn schouders op te halen als hij weer eens vergeten wordt. En voor mezelf omdat ik vaak niet de moeite neem om mezelf te verwennen. Samen smikkelen van zo’n tas heerlijkheden…

 24. Marieke Fortuin

  Ik zou deze tas graag willen winnen! Dit omdat ik net heb te horen gekregen dat ik coeliakie heb en omdat ik op mijn verjaardag (31e) graag een oliebol zou willen eten!

 25. Ja voor mijn zoon Vince van 8 jaar. Gister weer bloed moeten prikken voor zijn jaarlijkse coeliakie controle in januari. Deze topper heeft wel wat lekkers verdiend!

 26. Ik zou heel heel heeeeeeel graag die tas bomvol lekkere dingen willen!!!? ik was 17 december precies 1 jaar glutenvrij en ik zou graa kennis willen maken met ‘t stoepje?
  Ik maak supervaak recepten van jouw site en met sinterklaas heb ik het recept van de pepernoten 4x verdubbeld en zo had ik dan ook iets meer als 600 pepernoten? superlekker! En dat vonden de glutenvrije kindjes waar ik ze voor gemaakt had ook?? bedankt voor alle makkelijk en super lekkere recepten!

 27. Wat gaaf dat er zo veel lekkere verse dingen bij de marktbakker verkrijgbaar zijn! Mijn dochter zou het geweldig vinden om voor haar verjaardag een high tea met haar vriendinnetjes te hebben; met een tas vol lekkers zou ik dit voor haar kunnen organiseren!

 28. Ik doe heel graag mee. Sinds een half jaar glutenvrij en dit worden m’n eerste glutenvrije-feestdagen. Vind het best lastig want hoe erg ík ook m’n best doe, de mensen in m’n omgeving helaas vaak toch niet.
  Dit jaar kreeg ik voor het eerst in 7 jaar een kerstpakket ….. vol met koekjes en pasta haha. Dus de tas zou zeer welkom zijn (ook omdat de bitterkoekjes ondertussen m’n neus uit komen;) )

 29. Tati de Boer

  Ik doe ook graag mee, ik heb al een paar keer getwijfeld of ik een aantal producten van het stoepje in mijn boodschappenmandje (online) zou doen, maar gezien de dure maanden en het studie inkomen doe ik het toch maar niet.. Mijn vriend eet ook verplicht glutenvrij, het lijkt me fijn dit samen met hem te mogen delen :) Succes met kiezen !

 30. Helma Goudsmits

  Ik zou hem dolgraag willen winnen, omdat mijn dochter in januari vanuit de States terugkeert naar Nederland. Zij heeft erg last van coeliakie . Voorheen was ze helemaal weg van de roze koeken

 31. jessica kok

  Oh deze lekkernijen zullen zeer goed van pas komen als ik straks een paar dagen het ziekenhuis in moet. Het eten daar is werkelijk om verdrietig van te worden. Een lekker koekje of plakje ontbijtkoek zal de boel daar met oud en nieuw wat voor me opvrolijken.
  Gr jessica kok

 32. Sonja Kemp

  Ik liep vorige week toevallig langs de kraam op de kleine markt in Bennekom en dacht nog, zal het Stoepje ook glutenvrij verkopen. Nu lees ik dus van wel!!! Ik ga gelijk op hun site kijken en natuurlijk doe ik ook mee met de winactie!

 33. Angel Fernandez Causi

  Wat zijn je blog en je winakties altijd leuk! Owwwww die roze koeken alleen al! Wij thuis (drie van ons glutenvrij) zijn daar grootgebruikers van. Het zou zo lekker zijn… ogen dicht… ;-)

 34. Renske Snijders

  Voor mijn zoontje Timme (6) is dit zijn eerste glutenvrije kerst en oud en nieuw. Het is erg wennen, maar wat doet hij het goed! Dit lekkers heeft hij echt verdiend. Zo kan hij mooi het nieuwe jaar inluiden met zijn eigen oliebol!

 35. Goedemorgen Harmke,
  Ik zou de tas met lekkere spullen graag voor mijn zoon van 5 willen winnen. Hij eet nu ruim een jaar glutenvrij en doet dat super goed. Hij zal niets in z’n mond stoppen zonder zeker te weten dat er geen gluten in zitten, en dat vind ik erg knap voor een 5-jarige. Afgelopen weekend vroegen we ons af of er ook glutenvrije oliebollen bestaan en zonet las ik dat ‘t Stoepje ze heeft! Dit pakket zou een enorme verrassing voor hem zijn!

 36. Nathalie Brinkman

  Wat een leuke actie! Dit lijkt me heerlijk voor mijn dochter van 15, die af en toe niet meer weet wat ze nu weer mee naar school zal nemen.
  Groeten Nathalie

 37. Anouk Neef-Wolferink

  Ik wil heel graag al dat lekkers wel eens proeven. Na 10 jaar op dieet en het wordt steeds fijner.
  Groeten Anouk!

 38. Brenda van den Hengel

  Ik zou deze tas vol met lekkernijen heel graag willen winnen voor mijn lieve dochter Sanne, zodat zij ook lekker mee kan doen met deze feestdagen ?? Het zou een super cadeautje voor haar zijn.

  Gr. Brenda

 39. lisanne van Olst

  Wauw, die koeken op deze blog zien er wel heel smaakvol uit. Ik rij nu elke maand naar Apeldoorn voor de glutenvrije koeken en het brood omdat ik weet dat het spul daar lekker is. Ben erg benieuw hoe deze van t ‘Stoepje smaken. Als het me bevalt dan zou me dat wat ritjes naar Apeldoorn besparen en kan ik gewoon op de fiets naar de markt in Zwolle ;)

 40. Wat ontzettend fijn dat ‘t stoepje de moeite neemt om voor ons het assortiment telkens uit te breiden en te verbeteren! Van al dat lekkers loopt het water al in m’n mond! Ik kan niet wachten om al deze lekkernijen te proberen zonder me af te vragen of ik het eigenlijk wel mag/kan eten!

 41. Ik zou hem willen winnen voor mijn dochter Narin (5). Volgt het dieet al vanaf dat zij 1 is. Probleem is dat ik vaak word opgenomen in het ziekenhuis en er komt weer een opname in zicht gaat zij naar oppas waar weinig lekkere glutenvrij is. Dus dit zal haat wel goed doen. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar allemaal ???

 42. Daphnie Lemmers

  Ik ben bijna 1 jaar getrouwd met de liefste man en dit zou een heel leuk cadeautje zijn voor mij en zelfs voor mijn man die altijd met de glutenvrije lekkernijen meegeniet!!

 43. Jacqueline

  Ik ben mijn hele leven al Glutenvrij (28 jaar). Vaak lastig om lekkere Glutenvrije artikelen te vinden zonder dat er een dikke laag chocolade op zit om het smakelijk te houden. Ik ben benieuwd naar het Assortiment van ‘t Stoepje en zal ze dan ook zeker niet voorbij lopen wanneer ik ze weer eens op de markt zie staan.

 44. Wat gaaf! Ik was in mijn glutenvolle periode van mijn leven al fan van Stoepje, maar nu in m’n glutenvrije leven is het nog leuker. De broodjes en muffins zijn al heerlijk.
  Deze tas zou hier heel goed terecht komen en de lactosevolle producten geef ik dan met liefde aan mijn buurvrouw die coeliakie heeft. Zo genieten er minimaal 2 personen van de inhoud van deze tas als ik hem zou mogen winnen!
  Helemaal in de christmas-spirit zoals men zegt :)

 45. Één van mijn beste vriendinnen mag geen gluten en ook al zijn er wel glutenvrije producten te vinden, toch heb ik geleerd van haar dat écht lekkere snacks er niet of weinig zijn. Door haar zag ik in hoe lastig het soms is dat je iets niet te mag eten wat in zoooveel producten zit! Maar nooit klaagt ze erover als we perongeluk geen rekening met haar hebben gehouden, dan zegt ze ‘maakt niet uit, ik heb een eigen crackertje bij me..’ (vast een herkenbaar scenario voor jullie, helaas..). Het zou geweldig zijn als wij met alle vriendinnen haar dit fijne pakket als extra verjaardagscadeau zouden kunnen geven. 27 december is ze jarig, toevallig net de dag van bekendmaking, alleen heeft ze natuurlijk geen idee dat ik hierop heb gereageerd :) Geweldig dat glutenvrij eten steeds meer onder de aandacht komt dmv dit soort blogs trouwens! Iedereen moet lekker kunnen eten, zeker met de feestdagen!!

 46. Zou heeeel leuk zijn voor mijn glutenvrije dochter (13) en mijzelf, tijdens de laatste maand van het jaar zijn er altijd veel feestjes die niet glutenvrij zijn, lastig voor mijn dochter dat haar vader, zus en tweelingbroer alles mogen en zij (en ik) niet. Het zou leuk zijn om met deze tas ook heerlijk mee te doen!

 47. Mijn dochtertje (3) is de grootste lekkerbek van ons gezin. Gezien wij alles maar kunnen snoepen wat wij in onze kerstpakketten krijgen, zou ik het zo leuk vinden als zij haar eigen “kerstpakket” krijgt met alles wat zij mag eten!

 48. De glutenvrije producten van het Stoepje zou ik onwijs graag willen winnen om het nieuwe jaar met wat lekkers in te luiden. Ik (26 jaar) ben er afgelopen jaar eindelijk achter gekomen dat ik niet tegen gluten kan. Na jarenlang buikklachten te hebben gehad en me ziek te hebben gevoeld, ga ik 2016 fris en fruitig tegemoet! Daar hoort iets lekkers bij :)

 49. Whaaaa, wat een mooie prijs!
  Ik eet sinds augustus geheel glutenvrij.
  Niet makkelijk, als verstokte broodeter.
  Veel; glutenvrije producten vallen nogal tegen, alles is vooral heeeeeel droog!
  Ik probeer wel steeds nieuwe dingen uit om te kijken wat nou wel en niet lekker is.
  De producten van het Stoepje heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar in het artikel zien ze er echt razend lekker uit!!!
  Ik zou helemaal woest wild en blij worden van zo’n goedgevulde tas met glutenvrije lekkernijen!!

 50. Renza van den Biggelaar

  Heel graag wil ik deze tas winnen. De meeste zaterdagen ben ik zelf aan het werk in de zorg en geen tijd om naar de markt te gaan. Daarnaast zal ik ze delen met de rest van ons gezin wat glutenvrij moet eten.

 51. Wij hebben hier geen bakkerij het stoepje
  en ik zou ook wel eens van dat lekkers willen winnen.
  Het kan evt. opgehaald worden in Zeewolde.

 52. Wauw! Zou graag willen winnen. Geen financieele middelen om “lekkere” gv producten te kopen en zonder resultaat vraag ik aan webshops of ik de producten mag hebben die over datum zijn. Je zou me er echt superblij mee maken! Kan ik ook eens lekker genieten ;-)

 53. Ik zou deze tas delen met mijn lieve oma, ik en mijn oma eten samen glutenvrij. In de tijd toen mijn oma glutenvrij moest gaan eten bestond er vrijwel nog niks.je leeft echter al jaren op maiscrackers en wafels. Hoe leuk zou het zijn als samen kunnen genieten van dingen die we wel mogen. En ik hoor der al zeggen oooh Hoe kan dit zo lekker zijn vroeger bestond dit nog niet hoor!

 54. annelie knuiman

  Voor mijn dochter die zelf cake bakt glutenvrij maar ook eens een lekkere koek wil .

 55. Mijn lieve 17 jarige dochter is sinds afgelopen september glutenvrij en ik ben enorm trots op haar! Na jaren meer het kleinste kamertje van het huis te zien dan haar eigen kamer, gaat het gelukkig nu goed. Zo’ n tas met lekkers heeft ze dus best verdiend en weer eens wat anders dan mama’s bakkerijen!

 56. Jacky de Jong

  Ik vind het zo fijn dat bakkerij ‘t stoepje glutenvrije producten heeft en blijft uitbreiden. Eindelijk brood wat ik lekker vind, eindelijk ontbijtkoek die niet zo hard is dat je er iemand dood mee kan meppen. Eindelijk producten die echt goed smaken!

 57. Kimberley van Luyn

  Ik zou de tas graag willen winnen voor mijn 4 jarige dochter!! Ik zei haar glimlach al voor me! Al dat lekkers voor haar (alleen). En natuurlijk de standaard vraag: zitten hier echt geen gluten in mam?

 58. OOh ja! Het water loopt mij nu al in de mond!
  Wat zou dat heerlijk zijn. Eens wat anders dan mijn eigen bakkunsten!

 59. Hey!
  Ik zou zo blij zijn als ik dit win! Ik ben altijd op zoek naar lekkere dingen en omdat ik pas sinds april de diagnose heb gekregen is het nog niet altijd even makkelijk. En ik ben pas 13 en het is erg vervelend als iedereen iets lekkers zit te eten en ik niet! Dus hopelijk zitten hier allemaal lekkere dingen in dan zou ik heel blij zijn!

 60. Ik zou heel graag het pakket willen winnen voor mijn man. Onlangs is er coeliakie bij hem ontdekt. Iets wat sowieso erg tegenvalt, maar helemaal als je al 33 jaar alles eet en dan ineens niks meer mag. Hij was en is nog steeds dol op eten, wat op sommige vlakken nog best wel eens voor problemen zorgt. Juist de lekkere tussendoortjes mist hij vaak. Het zou te gek zijn als hij van die pakket kan genieten

 61. Ik zou de tas graag willen winnen voor de oma’s van mijn dochter Maud. Zij is bijna 3 en sinds eind oktober weten wij dat zij coeliakie heeft. Voor ons, maar vooral voor de oma’s die wel eens oppassen, een grote omschakeling. Als oma zijnde wil je je kleinkinderen graag verwennen en met deze tas moet dat vast goed komen!

 62. Wauw dit zou super zijn! Ik weet zelf sinds 3 weken dat ik coeliakie heb en ben nog erg aan het zoeken wat ik lekker vind en heb er nog best veel moeite mee helaas. Zo’n tas vol met lekker zou erg fijn zijn!

 63. Pascale Aay

  Ik woon sinds 1december op mezelf.
  En ik heb een paar vriendinnen die niet tegen gluten kunnen.
  Ik wil ze graag tijdens me housewarming iets lekkers aanbieden.
  Ik denk dat ze zullen smullen van de rozenkoeken jummie!!
  Fingerscrossed

 64. Debby (moeder van Oona)

  Dit pakket zou ideaal voor mijn dochter van bijna vier *ik mag bijna naar school* zijn. Ze heeft helaas de pech dat haar ouders geen keuken prins of prinses zijn…het huis stinkt nog steeds na de glutenvrije oliebollen-actie van vorig jaar ;). Ze heeft van de sint een heel mooi doosje gekregen waar lekkers in mag voor traktaties op school. Hoe fijn zou het zijn als ze deze kan vullen met deze lekkere spulletjes!

 65. Ik zou heel graag in aanmerking komen voor dit pakket. Mijn dochter moet sinds kort glutenvrij eten. Dit gaat niet al te makkelijk en ik hoop met deze producten haar weer nieuwe dingen te laten proeven en een welkome aanvulling op ons assortiment. Ga ook contact opnemen met met het Stoepje in ieder geval.

 66. Ik zou graag de tas met glutenvrij lekkers winnen voor ons 2. Daar deelt mijn jongste dochter (10-01 15 jaar)dan in mee. Ze gaat op 4 januari verhuizen naar een groep van de Leo Kanner kliniek , ze heeft autisme, is dus niet ziek. Als ze daar woont kan ze met deze lekkere dingen laten weten dat ze glutenvrij moet eten en dat is niet altijd fijn maar dan weet men dat er voor haar glutenvrij ook allerlei lekkere dingen te koop zijn.

 67. De glutenvrije producten van het Stoepje zou ik onwijs graag willen winnen om het nieuwe jaar met wat lekkers in te luiden. Ik (26 jaar) ben er afgelopen jaar eindelijk achter gekomen dat ik niet tegen gluten kan. Na jarenlang buikklachten te hebben gehad en mij ziek te hebben gevoeld, ga ik 2016 gezond tegemoet. Daar hoort iets lekkers bij!

 68. Koekiessss! Ik ben nu bijna 30 weken zwanger en heb coeliaki. Het aanbod écht lekkere glutenvrije koeksoorten is nogal beperkt… En laat ik nou net een koekje obsessie aan het ontwikkelen zijn, dus ik zou onwijs blij zijn met de tas vol met nieuw lekkers om uit te proberen! (o, en baby ook ;) )

 69. Waaaaaaa dit ziet er ZO lekker uit! Heel wat beter dan mijn eigen baksels die bijna allemaal mislukken, haha. Super dat stoepje hiervoor zorgt.
  Fijne kerstdagen toegewenst!

 70. heeeej! ik zou heeeeel graag deze tas met glutenvrije lekkernijen willen! Maar met de kerstgedachte in het achterhoofd, zou ik hem aan mijn zus willen geven. Zij is namelijk studente en het studentenleven en geld is altijd een lastige combinatie… En zeker aangezien ze ook nog coeliakie heeft! Hoewel mijn ouders vaak veel etenswaren voor haar kopen, is het financieel gewoon vaak wat lastiger. Het lijkt me daarom super tof om haar de verassen met zo’n tas voor glutenvrij lekkers :)

 71. Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn moeder. Mijn moeder heeft een heel zwaar 1,5 jaar gehad, maar toch staat zij altijd voor mij klaar en steekt zij altijd veel moeite in het vinden van glutenvrije producten en lekkernijen. Graag zou ik haar willen verrassen en ontzorgen met het winnen van deze prijs/

 72. Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn moeder. Mijn moeder heeft een heel zwaar 1,5 jaar gehad, maar toch staat zij altijd voor mij klaar en steekt zij altijd veel moeite in het vinden van glutenvrije producten en lekkernijen. Graag zou ik haar willen verrassen en ontzorgen met het winnen van deze prijs zodat zij de tijd eens in haarzelf kan steken.

 73. Sinds dit jaar bij mij coeliakie is ontdekt, proberen mijn vriendinnen op eetgebied overal rekening mee te houden. Super lief! Ze willen graag veel leren over wat gluten zijn, wat ze wel en wat ze niet kunnen kopen en hoe ze gerechten moeten bereiden om kruisbesmetting te voorkomen. Voor de hapjes voor oud en nieuw maken ze gebruik van jouw recepten voor tapas. Om ze voor dit alles te bedanken zou ik graag een glutenvrije high tea voor ze willen organiseren, dan kunnen ze ook gelijk ervaren hoe lekker glutenvrije zoete lekkernijen smaken. De tas vol met heerlijke glutenvrije Stoepje producten zou dit mogelijk maken!

 74. Pingback: Valentijnsrecept: Glutenvrij Spakenburgs Hart - MissGlutenvrij.nl

Comments are closed.